rafal11 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Dwa dni temu na parkingu kierowca osobowki wyjezdzajac z miejsca parkingowego uderzył w mój skuter i delikatnie ale skutecznie porysował wydech ktory kupiłem dwa miesiące temu... Nowy Leo ? WIdac ślady i otarcia, nie da sie ich skutecznie usunąć. Kolega kiedys podpowiedział mi że wydechy, kaski, ubiory nie podlegają naprawie i są w 100% wymieniane na nowe badż wypłacana jest pełna kwota z rachunku, czy fv. PAragon za wydech oczywiscie mam i wysłałem do ubezpieczlni razem z dokuentami. Jakie macie doświadczenia z tego typu sprawami?? Jutro ma być rzeczoznawca i chciałbym być troche madrzejszy ?
Robak Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ubezpieczyciel powinien zapłacić ci pełną kwotę za wydech.
tomekmajesty Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Cóż, miej serce do walkiJak co jest rzecznik ubezpieczonych:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafal11 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2019 A jest jakis paragraf na wymiane?? szukam dzis caly dzien i zadnych konkretów nie znalazłem.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 5 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2019 za wymianę też muszą ci oddać rzecz jasna , dokładnie przeliczą ile części roboczogodziny zajmie wymiana wydechu ?
Rekomendowane odpowiedzi