oloburg1 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wielkie dzięki za wspólne chwile w drodze do, na miejscu i w drodze z! Grunt to wspaniała ekipa, a że parada w wersji "short" to się wytnie! ? Serdeczności! OLO
Yarorot Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja również dziekuje całej ekipie za wspólne kulanie na burgmanie. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MarP Opublikowano 3 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2019 Dziękujemy również za wspólnie spędzony czas w drodze i na Burgmanii ? KasiaP i Ja ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2019 fajnie było ? dzięki za wspólnie spędzony czas ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 3 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Skoro powstał taki wątek - to się powtórzę: Dziękuję za bardzo miłe towarzystwo do, na i z Burgmanii 2019. Do zobaczenia na spotach i zapraszam na wypad w tą niedzielę na OWS ( Obszar Warownego Śląska)? zakończony w mojej "piwniczce"?
Marcin 78 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 To również podziękuję za kolejny zlot z Wami, miło spędzony czas i wspólną zabawę ☺️ Grupie jadącej na Burgmanię ? że nie marudzili na jakość dróg ? i chcieli ze mną jechać , a szczególne podziękowania dla Nazira,za eskortę w drodze powrotnej , zabezpieczanie tyłka, tyłu czy jakoś tak ? Karolinie i udany szybki przejazd po winklach ??. Oj chłopie wyrabiasz się co raz to lepiej ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2019 Podzięki za wspólne bycie razem na kolejnej Burgmani. Super. ...ja chcę jeszcze raz....
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Czerwca 2019 8 godzin temu, Marcin 78 napisał: Grupie jadącej na Burgmanię ? że nie marudzili na jakość dróg ? i chcieli ze mną jechać , a szczególne podziękowania dla Nazira,za eskortę w drodze powrotnej , zabezpieczanie tyłka, tyłu czy jakoś tak ? Karolinie i udany szybki przejazd po winklach ??. Oj chłopie wyrabiasz się co raz to lepiej ? ? to był dla mnie zaszczyt?. Jesteś moim fanem! ( czy jakoś tak??)
Rekomendowane odpowiedzi