Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Dlaczego????????

Gość madzia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czesu sledzę tematy na forum Burgmani i zastanawiam się dalczego..większi?ć użytkowników zmienia sikutery z suzuki na honda??????

cio sie stało???????????

Czyżby honda stała sie bardziej dosepna-lepsza??????????

Opublikowano

i puki

:P

ja nie zmieniam dziurgera - jaka większo?ć?? - s?dzę, że większo?ć nic nie zmienia.

pozdro!

ultras

• Administrator
Opublikowano

Dziwny temat :P

Jaka większo?c :P:P:P ?

Ja tam widzę takim sam przyrost w Klubie Hond co i Suzuki czy Yamah. Trafiaj? się nowe Kymco, Aprilki, Piaggio i inne. Poza tym warto zauważyć, że sprzęty Klubowe zmianiaj? wła?cicieli ale nadal pozostaj? w Klubie.

Nawet dzi? na spotkaniu było widać ?wieżo kupione: Burgman, Majesty, Helix więc nie widzę podstaw żeby generalizować :P .

Żeby było weselej sam nie mam akurat Hondy bo w garażu stoi płozowa Yamaha, Aprilia oraz Peugeot.... ups.. bym zapomniał- stoi Honda ale biegowa :P

"dosępna", "posępna"? :P

• Administrator
Opublikowano

W moim przypadku to bardzo proste, chcialem miec skuter w 2 garkach, do wyboru AN650 ktory jest dla mnie zdziebko za ciezki i gdzies o 1 cm do pelnego wypasu za wysoko siedzenie, t-max ma zdecydowanie za wysoko siodlo i zdecydowanie za maly bagaznik, wiec pozostal FJS600. Tak wiec bez dorabiania ideologii wyszla Honda sama z siebie ktora na mnie jest szyta na miare.

Zreszta byla Yamaha, bylo Suzuki to logicznie czas wypadl na Honde, za jakis czas bede dumal nad jeszcze inna marka ktorej nie mialem. Ja tam nie przywiazuje sie zreszta marki. No i ciagle tylko gadzety musze zmieniac :P bandamki, koszulki z logo marki inne dupersztyki.

Zreszta Silverem jezdzi sie tak samo jak Burgmanem 400, tylko szybciej i wiecej pali Honda, o 2 litry wiecej.

ps.

Codziennie i tak jezdze BMW, a Honda jest dla mnie sprzetem od swieta i na trase. Zreszta po miescie wole lansowac sie BMW bo taka Honda w porownaniu z Kioskiem wypada marnie do lansu :P

Opublikowano

A może to dlatego, że u Qwakiego w salonie pojawiły się Hondy? :P

Opublikowano

durne pytanie ..

moze dlatego ze gusta sie zmienily i teraz populana jest honda ..

za 2 lata bedzie yamaha

potem makaronizmy

a moze dlatego ze srebrny na hondzie jest bardziej srebrny niz na suzuki...

a moze ktos woli miec skrzydła ...

a możę ... :P

Opublikowano
Od pewnego czesu sledzę tematy na forum Burgmani  i zastanawiam się dalczego..większi?ć użytkowników zmienia sikutery z suzuki na honda??????

cio sie stało???????????

Dosepna ...? czy ja wiem ??? fakt, tez zmieniłam w tym roku moj? Yamahe na.... Yamahe ... :P

Opublikowano

A ja mam trzeci? Yamahe z rzędu- nie żebym sie przywi?zywał ale widocznie leż? mi sprzęty tej marki :D

Opublikowano

No chyba nie do końca przyszła moda na Hondy, bo jakby tak było, to Krzysiu swego Helixa sprzedałby w pare dni, przecież sprzęt idealny, cena była super dobra - 7 tysi a jednak nikt się nie skusił, mimo że to Honda. :D

Ja tam wiem, że chyba po tym sezonie mój Siwy będzie do sprzedania i bedę szukał wła?nie B650, bo zawsze mi się podobał a jeszcze nie jeĽdziłem więc czas spróbować...

Opublikowano

Każdy kupuje to na co ma ochote :D Ja spo?ród dostępnych 2 cylindorwców wybrałbym B650 bo na t-maxie nie jest mi wygodnie :D a na silverze jeĽdziłem i też wygod? ustępuje B650 choć B650 najmniej mi się z nich podoba :D

Opublikowano
czesu... dalczego..większi?ć... sikutery... dosepna...

Madziu - nie rób poruty Poznaniakom, bo ludzie z forum pomy?l?, że te poznańskie pyry nawet pisać poprawnie nie potrafi?... <_<

Opublikowano

Ja natomiast jestem konsekwentny i wierny jednej marce. Od 1990 , czyli od ubiegłego wieku jeżdzę Toyotami. Najpierw były to Corolle ( trzy), a teraz Avensis. W przypadku jedno?ladów z uwagi na brak toyotowskich skuterów, wierny jestem Hondzie. Najpierw był Pantheon, teraz doszedł Silverwing, a nstępnym też będzie Honda, o ile wypu?ci co? ładnego i dużego. <_<

Opublikowano

Ale Toyota ma superatę w kołach. whist

• Sympatycy
Opublikowano

Madzia ,ja nie planowałem zmiany .Mój k3/400był najlepszym squtem na ?wiecie,skrojonym idealnie pod me gabaryty ale przyszedł dzień w którym trafiła się okazja i teraz jest silver.B 650jest podobnie jak dla Artixa dziebko zawysoki.

Tak na poważnie to zmieniłem przez Ira,chodził i kusił wsi?dz,przymierz się ona wcale nie jest taka wysoka i takie tam różne.Ajak mi uciekał pod górki to już mnie to wku......o.

pozdrawiam pawel883

Opublikowano

A ja zmienilem z Yamahy ..w sumie nie zmienilem bo Yamaha stoi dalej w moim garazu whist:) Na Hondzie polowalem jak kto pamieta od zeszlego zezonu no i upolowalem ... no i jakos tak mi sie ta marka spodobala .. :) nastepna tez bedzie Honda ;) tyle ze w biegach !OK i troszke wieksza :)

Pozdrawiam

Kacza