dr.big Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 No nic , pozostawie "techniki" prowadzenia dyskusji i "gierki slowne" komus, kto sie na tym zna . Moj punkt widzenia dal sie chyba zauwazyc i o to chodzilo .Pozdrawiam .
ERMI Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 skoro temat sie bujn?l do przodu po mimo prosb o zakończenie no dobra to tak dla smaczku polecam obejrzeć film PUŁAPKA ale nie ten polski tylko ten prod. USA KLIK się mi przypomniało a propos podrywania przez czaty.
Gość Dragon Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Pompowanie tego tematu może być "zgubne" ale muszę dopisać jedno SZORSTKI - 100%
Gość denver27 Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Pamietam jak w Polsce byly czasy kiedy zgorszenie siał kolczyk w uchu faceta.Dzisiaj juz na to nikt nawet uwagi nie zwraca a kiedys za ten wlasnie kolczyk mozna bylo ostro oberwac.Nie spodziewam sie rychłej rewolucji obyczajowej w naszym kraju ale kiedys nadejdzie taki czas gdzie nie bedzie nas dziwil widok dwóch gejów id?cych ulic? trzymaj?c sie za ręke.A i argumenty Szorstkiego straca na aktualnosci wraz z pojawieniem sie zachodu i demokracji w Polsce,bo narazie mamy wszystko mono-kulture,berety,religie i wiele innych
Mario Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Kolego Denver nie planujesz czasem emigracji do Holandii ? Mam nadzieje ze tak. Tolerancja tak ,afirmacja nie.
Gość denver27 Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Mario, skutery to masz fajne ale swiadomosc
Gość Dragon Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 denver27 napisano 31-03-2007, 16:04 Mario, skutery to masz fajne ale swiadomosc Niech ja to dobrze zrozumię... Mario ma według Ciebie kiepsk? ?wiadomo?ć i fajne dwa skutery a Ty masz według siebie dobr? ?wiadomo?ć i... denver27 napisano 30-03-2007, 19:22 Pamietam jak w Polsce byly czasy kiedy zgorszenie siał kolczyk w uchu faceta.Dzisiaj juz na to nikt nawet uwagi nie zwraca a kiedys za ten wlasnie kolczyk mozna bylo ostro oberwac.Nie spodziewam sie rychłej rewolucji obyczajowej w naszym kraju ale kiedys nadejdzie taki czas gdzie nie bedzie nas dziwil widok dwóch gejów id?cych ulic? trzymaj?c sie za ręke.A i argumenty Szorstkiego straca na aktualnosci wraz z pojawieniem sie zachodu i demokracji w Polsce,bo narazie mamy wszystko mono-kulture,berety,religie i wiele innych My?lę, że powiniene? założyć "klan" z Bigiem... jeden poziom...a i wygrać możecie bo i Big i Artix zawsze mog? zamkn?ć dla nich niewygodny w?tek...ot tak... Prawda Panowie?
Administrator Artix Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Administrator Opublikowano 31 Marca 2007 Zaden watek nie byl nigdy zamkniety bez powodu. Przypominam ze na forum to ja jestem ten zly Sam nosilem kiedys 2 kolczyki w uchu i dlugie wlosy. Czy mozna nazwac mnie gejem, raczej nie, ale jesli ktos mnie tak nazwie to czemu nie, dla mnie nie jest to obrazliwe, moze dlatego ze gej dla mnie jest najzwyklejszym na swiecie czlowiekiem. Ja dziele ludzi na madrych i glupich i to tyle. Dragon, a skad wiesz ilu gejow znasz, moze sie ukrywaja, bo w tym kraju ociekajacym indoktrynacja rodem z LPR i Radia Maryja gej to podczlowiek. Hmm kiedys o tym juz czytalem, np w Mein Kampf. Traci mi to faszyzmem i zdania nie zmienie, tak jak ty, bo masz do tego pelne prawo. Osobiscie znam wielu gejow bo na tyle mnie znaja ze nie musza sie ukrywac, choc na codzien sa zmuszeni to robic. To nie sa zboczency, tylko prezesi np duzych korporacji miedzynarodowych, z doktoratami. Wiec ciezko o nich powiedziec debile. Szanuje kazde poglady nawet skrajnie nie odpowiadajace mojej pacyfistycznej duszy, ale nie znosze kiedy publicznie uzywa sie wulgaryzmow i obraza sie innych. Niech poziom dyskusji pozostanie na wymianie zlosliwosci ale w ramach szeroko rozumianej dyskusji na poziomie.
Gość Dragon Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Zaden watek nie byl nigdy zamkniety bez powodu. Przypominam ze na forum to ja jestem ten zly Sam nosilem kiedys 2 kolczyki w uchu i dlugie wlosy. Czy mozna nazwac mnie gejem, raczej nie, ale jesli ktos mnie tak nazwie to czemu nie, dla mnie nie jest to obrazliwe, moze dlatego ze gej dla mnie jest najzwyklejszym na swiecie czlowiekiem. Ja dziele ludzi na madrych i glupich i to tyle. Dragon, a skad wiesz ilu gejow znasz, moze sie ukrywaja, bo w tym kraju ociekajacym indoktrynacja rodem z LPR i Radia Maryja gej to podczlowiek. Hmm kiedys o tym juz czytalem, np w Mein Kampf. Traci mi to faszyzmem i zdania nie zmienie, tak jak ty, bo masz do tego pelne prawo. Osobiscie znam wielu gejow bo na tyle mnie znaja ze nie musza sie ukrywac, choc na codzien sa zmuszeni to robic. To nie sa zboczency, tylko prezesi np duzych korporacji miedzynarodowych, z doktoratami. Wiec ciezko o nich powiedziec debile. Szanuje kazde poglady nawet skrajnie nie odpowiadajace mojej pacyfistycznej duszy, ale nie znosze kiedy publicznie uzywa sie wulgaryzmow i obraza sie innych. Niech poziom dyskusji pozostanie na wymianie zlosliwosci ale w ramach szeroko rozumianej dyskusji na poziomie. już mi się nie chce...ręki mi opadli po same kostki... ale to moje ręki i moje kostki...
matrixclan Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 strzalka byl kiedys taki facet z wasikiem i on dzielil ludzi na tych lepszych i gorszych nikomu to wtedy na dobre nie wyszlo polska slynela dawno dawno temu z tolerancji a teraz? dlaczego boimy sie innych ? bo ich nie znamy nie rozumiemy (moze nie chcemy zrozumiec) nie pasuja nam do naszego schematu na zycie troche to smutna w czasach gdy ludzie lataja na ksiezyc geje, lesby to tez ludzie, poznajcie, porozmawiajcie z nimi to nie bedziecie mieli z nimi problemu a pedofile? dla mnie to przestepcy (chorzy) i koniec osobiscie znam dwie pary homo ktore maja dzieci (16l i 23 l) nie widze roznicy miedzy nami jako rodzice, wszystko dziala normalnie jak to bylo? chop czego nie zno to sie boji arek
dr.big Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 (...)chop czego nie zno to sie boji (...) Albo tak: Czego chlop nie zna, tego nie je .
Gość SzCzApA™ Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 komuna panowie gej też człowiek i niemam nic przeciwko powiedzmy że to jest choroba niech sobie będ? kim s? i nic mi do tego dopiero fakt iż 2 facetów może adoptować dziecko mnie wkur..... maksymalnie jak to 2 tatusiów mog? sobie okazywać zawiło?ci miłosne publicznie maj? do tego prawo sam mam kilku kolegów i okazało się że maj? odmienn? orjentacje nie zmieniłem podej?cia do nich jako ludzi
Administrator Artix Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Administrator Opublikowano 31 Marca 2007 komuna panowie gej też człowiek i niemam nic przeciwko powiedzmy że to jest choroba sam mam kilku kolegów i okazało się że maj? odmienn? orjentacje nie zmieniłem podej?cia do nich jako ludzi I wlasnie o to chodzi, zeby innych ludzi traktowac jak ludzi. Ten temat mial jednak zupelnie inny kontekst, zeby w ramach poprawnosci politycznej nie polowac na czarownice. Nie mial na celu obrony pedofilii bo tych faktycznych nie potrafie bronic i uwazam ze nalezy ich izolowac ze spoleczenstwa, ale jednak nie zabijac, nie leczyc bo to i tak nic nie da. Tylko ze w dzisiejszych czasach kazdy moze okazac sie pedofilem. Zerknijcie na na fote w pierwszym poscie, ona odzwierciedla ten trudny temat. W Polsce chcac uwalic komus zycie wystarczy powiedziec ze jest pedofilem podrzucic jakies fotki dzieci i pacjent ugotowany. Bez sprawdzania czy jest nim faktycznie. Temat nie mial na celu obrony przed tym zjawiskiem, czy promowaniem takiego zachowania, ale wlasnie uczuleniem ze kazdy z nas moze okazac sie pedofilem nie bedac nim absolutnie, na podstawie bezpodstawnych oskarznien.
ERMI Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 dokładnie własnie o to chodzi wystarczy że przypadkowo na necie kliknie się na jakie? okienko a wyskakuje 100 różnych stron z głymi panienkami, różnymi wynaturzeniami w tym i sodomi? gomori? i pedofili?. Więc zupełnie niechc?cy i przypadkiem stajemy sie zarejestrowani na serwerze policji jako grupa ryzyka. Fajnie co. Póżniej przy okazji akcji "palmy czarownice" panowie w czerni wpadaj? do domów i sprawdzaj? dyski twarde komputerów. I co się okazuje że kiedy? tam klikałę? na jakie? 15latki a przy okazji masz nielegaln? wersję widozy i worda. 5 lat w zawiasach - było by dobrze ale dla pedofila to jeszcze pał? po plecach i nie ma zawiasów. Dokładnie komunistycnze metody dyskredytowania i oczerniania ludzi a nie profilaktyka i zabezpieczenie. To samo jest z sexaferami. Taki to już kraj że trzeba udawadniać władzy, że skoro ma się garba od pracy to nie jest się wielbł?dem. Najgorsze jest to że ta demagogia przybiera na sile w szybkim tępie a przeciętny obywatel tak na prawdę nie ma się jak bronić.
Rekomendowane odpowiedzi