Gość PCX Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 http://www.marcozxr.piwko.pl/inne/fakt.jpg Normalnie nie wytrzymuje ... chciałbym pu?cić jak?? soczyst? wi?zankę ale nie wypada. Takiego *&%^* dawno nie widziałem ... Aha potargałem i wywaliłem już moje o?wiadczenie ... *&^*& dostan? a nie narz?dy !
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 PCX po co te nerwy nie czytaj szmatlacow i tyle!!! Kazdy wie ze w razie powaznego wypadku raczej narzadow z nas nie pobiora bo zazwyczja zamieniaja sie w miazge wiec sobie Paniusia poczeka na dawce.Lepiej niech zainteresuje sie kierowcami i pasazerami aut (to oczywiscie brutalne stwierdzenie)ale kazdy z nas ma te swiadomosc w co sie bawi A swoja droga przyszla wiosna to i pismaki maja o czym bazgrolic... Udanego sezonu majon
Geni Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Niech sobie z kierowców gejowozów wycinaj? - he he u mnie oczy do kitu, z w?trob? i serduchem walczę więc moje podroby to by paniusi chyba tylko zaszkodziły . Tenno Heika Banzai.
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Wydaje mi się, że zupełnie niepotrzebnie tak nerwowo reagujecie . TAK NAS POSTRZEGAJˇ INNI . Taka jest smutna prawda i tylko MY możemy to zmienić . Co w tym artykule jest nieprawd? ?? - to, że motocykli?ci jeżdż? bardzo szybko ??? - czy to, że sobie czepiaj? linki na szyję ??? - przecież to o czym? ?wiadczy... Wiem że nie wszyscy s? tacy ale... Kolejn? spraw? jest to, że my "rozróżniamy" ?ciagacze, skutery itd... dla innych użytkowników drogi to s? poprostu motocykle a na nich... "dawcy nerek" . Przecież taka nazwa ludzi używaj?cych 2oo funkcjonuje od dawna... Faktycznie artykuł bardzo ostry ale może o to chodziło... Może ten co go przeczyta nie wyprzedzi na trzeciego mówi?c sobie w duchu, że nie da nikomu swoich nerek czy serca... Pomy?lcie o tym... Aha potargałem i wywaliłem już moje o?wiadczenie ... *&^*& dostan? a nie narz?dy ! Szkoda...
Geni Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Wszystko, co napisałe? Dragon jest OK, jednak nie umniejsza to debilizmu periodyku, który ten artykuł popełnił. "Dawcy nerek" - takie okre?lenie jest w obiegu m.in. dzięki takiej literaturze sedesowej, jak? miał nieprzyjemno?ć przeczytać PCX. Chociaż ja nawet nie chciałbym d.... podetrzeć tym chłamem, bo na pewno farby które stosuj? s? szkodliwe w równym stopniu, co tre?ć artykułów. Etatowy temat na lato sobie znaleĽli zasrańcy.
Gość michu124 Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Kolejn? spraw? jest to, że my "rozróżniamy" ?ciagacze, skutery itd... dla innych użytkowników drogi to s? poprostu motocykle Nawet nie motocykle a motory , wszystko jedno, dla większo?ci ludzi to co nie ma 4 punktow oparcia jest juz jeżdz?ca trumn? a nikt nie wspomina o zalewie starych aut, ktore s? w różnorakiej kondcji i o różnym poziomie bezpieczeństwa
Sympatycy szorstki Opublikowano 12 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2007 Co w tym artykule jest nieprawd? ?? To akurat proste. Nieprawd? jest generalizowanie. Nie zgadzam się z tym, że stereotyp motocyklisty samobójcy rozci?gany jest na wszystkich kierowców jedno?ladów. A to było intencj? pisz?cego ten artykuł. Nie jest on moim zdaniem skierowany do wariata na motocyklu aby co? zrozumiał, tylko do głodnej sensacji publiki w kapciach. Ze stereotypami powinni?my walczyć, a nie przył?czać się do dziennikarzyn je powielaj?cych. To tyle Dragon z mojej strony. Mam nadzieję, że nie uraziłem. pzdr
tomekmajesty Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 panowie, statystyki mówi?, że bior?c pod uwagę liczbę katamaranów i motocykli, to proporcjonalnie więcej jest wypadków z udziałem tych pierwszych, a szczególnie TIR-ów, temat gin?cych motocyklistów jest rozdmuchany, proste pytanie ilu ze znanych wam motocyklistów zginęło, a ilu samochodziarzy? jeżdż?c siódemka prawie codziennie widzę samochody w rowach a motocyklisty na razie (przez 5 lat) żadnego
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Kochani czyli znow dyskusja typu co autro mial na mysli???? A no ja to interpretuje tak ze gosc pisze o jednej grupie motocyklistow bo ja 200km/h nie jezdze bo mi ch...nia tyle nie wyciaga linki stalowej nie mam wiec mnie ten szmatlawy tekst nie dotyczy.Moze zauwazzyliscie ze wiekszosc mediow szuka taniej sensacji. Przyklad tydzien po Rajdzie Swietokrzyskim 2006 w pewnej szmatlawej telewizji jakich u nas duzo w programie "UW...GA"prowadzacy porusza temat szalejacych motocyklistow urzadzajacych sobie wyscigi itd itp...Ok ale najbrdziej zmrozila mnie informacja w podsumowaniu calego szmatlawego reprtazu ze w Kielcach Policja zezwala na rajdy...hmm to sie zagotowalem zlapalem za telefon ni ch...ja nie mozna dorawac autora reportazu...Zostawilem to gowno. A to prawda ze Policja zezwala bo inaczej nie moglibysmy uczestniczyc w |RM2006.Sami wiemy ze nikt nie szalal nie jezdzil 200km/h wiec wszyscy widzimy jak to z mediami jest wiec nie ma co sie pieklic i bic piany i nabijac licznikow z numerem posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak wlasnie powstaja bajki... Z drugiej strony jaki odbiorca taka informacja majon
zyzio Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 nie podniecajcie się niepotrzebnie tym artykułem Fakt to szmata i każdy kto tam pisze to szmata
Administrator Artix Opublikowano 12 Marca 2007 Administrator Opublikowano 12 Marca 2007 Hehe, ten tekst mozna potraktowac jako zart, niesmaczny, ale jednak zart. Zreszta az zerknalem sobie w statystyki. Wiec tak na drogach w roku 2006 zginelo okolo 8 500 osob z czego 130 motocyklistow. Oznacza to 17 tys nerek itd i tak dalej. Oznacza ze 1,5 % wszystkich ktorzy zgineli na drogach to motocyklisci. To ja nie wiem czy to az tak wiele, moze sie kobita na nerke w zyciu nie doczekac, zwlaszcza ze organy przy tych predkosciach nadaja sie na pasze dla robakow a na pewno nie do transplantacji. Suma sumarum, kiedys chlopstwo jezdzilo wozami a rycerstwo konno. Chlopstwo zawsze zazdroscilo rycerzom konia i zbroi. Dzis kmioty jezdza autami a rycerstwo motocyklami. Hehe fajna analogia mi wyszla cos na miare faktu
tomekmajesty Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 czym się martwicie, przecież chrze?cijaństwo zakłada, że ciało to tylko opakowanie człowieka, który jest dusz?, więc problem z narz?dami maj? tylko ci co wierz? w reinkarnację, bo jak żyć w 2 życiu bez nereczki, ja się nie martwię - idę do nieba bez mego niedoskonałego ciała
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Hehe, ten tekst mozna potraktowac jako zart, niesmaczny, ale jednak zart. Zreszta az zerknalem sobie w statystyki. Wiec tak na drogach w roku 2006 zginelo okolo 8 500 osob z czego 130 motocyklistow. Oznacza to 17 tys nerek itd i tak dalej. Oznacza ze 1,5 % wszystkich ktorzy zgineli na drogach to motocyklisci. To ja nie wiem czy to az tak wiele, moze sie kobita na nerke w zyciu nie doczekac, zwlaszcza ze organy przy tych predkosciach nadaja sie na pasze dla robakow a na pewno nie do transplantacji. Suma sumarum, kiedys chlopstwo jezdzilo wozami a rycerstwo konno. Chlopstwo zawsze zazdroscilo rycerzom konia i zbroi. Dzis kmioty jezdza autami a rycerstwo motocyklami. Hehe fajna analogia mi wyszla cos na miare faktu Artix masz u mnie browca!!!!!!
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Dzis kmioty jezdza autami a rycerstwo motocyklami. Hehe fajna analogia mi wyszla cos na miare faktu Artix przestań bo zajadów dostanę... a i brzuch mnie boli od ?miechu...
ERMI Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 normalne bicie piany tzw. "sezon ogórkowy" zupełnie jak co roku, jest ciepło kmiot z durniem całe życie chcieli jeżdzić motocyklami i ci?gle im nie wychodzi więc pluj? na tych którzy realizuj? swoje marzenia. Spróbujcice wysłać do jakiejkolwiek mediów w tym kraju informacje żeby powiedzieli w jakich? wiadomo?ciach że "w wekend będzie ładna pogoda i trzeba zwrócić szczególn? uwagę na motocyklistów" hehehe napierajcie moi mili ja to robie od 3 z goła lat ze skutkiem "pocałuj nas pan w dupe..." ot kraj obyczajny szanuj?cy bliĽniego. swoj? drog? to jak jaki? kierowca 4kół co? wymy?la na motocyklistów, że to powinno się do nich strzzelac itd. to zawsze mu życzę aby jego syn czy córka miało takie fajne tyrystyczne 2oo hobby i żeby jak najczę?ciej spotykali się na drodze. No w końcu jakby szmatławce nie opisywały takich sensacyji to sprzedaż by im spadła. A ile złego narobi? tym się nikt nie interesuje.
Gość SzCzApA™ Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 nie podniecajcie się niepotrzebnie tym artykułem Fakt to szmata i każdy kto tam pisze to szmata ooo sedno sprawy w jednym słowie "szmata" hehe takie to proste to skur...syństwo dopuszczać takie co? do druku no ale wkońcu fakt to szmata to niema się czemu dziwić
Gość Melon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 witam Dlaczego moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, jakby miało co? się stać to cieszyłbym się gdyby kawałek mięsa mógłby się przydać dla kogo? kto go bardzo potrzebuje. Tak więc nie ważne czy to motocyklista, kierowaca katamarana czy rolkowiec - ważne, że to co po kim zostaje może się jeszcze komu? przydać.
jagroski Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Artykulik jest tak beznadziejnie głupi, a autor jeszcze głupszy, że tylko robi się smutno, ze takie głupie społeczeństwo mamy nie wyci?gajace wniosków. Żadnych wniosków, tylko robi? to co im powiedz? i każ?. Ostatnimi czasy miałem nieprzyjemno?ć nieopatrznie zej?ć w rozmowie na jedno?lady z ludkami nie jeżdż?cymi takowymi pojazdami, oczywi?cie oprócz rowerów. I jaki jam był durny i nie rozs?dny , nie było argumentów za 200, oni wiedzieli lepiej, jak w tym pożal się Boże artykuliku. Smutne to.
drogowiec Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Ciekawostk? jest to, że na rowerkach jeżdż?, choć s? to pojazdy daleko bardziej niebezpieczne w miejskim ruchu. ....... Pozdrówka
wentyl Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 I tu się pozwolę nie zgodzić... z szanownym przedmówc?... Akurat w miejskim ruchu na rowerze czuję się bezpieczniej.
Mario Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Nie wiem dlaczego obruszyliscie, przeciez prawde napisali ( a ze w taki troche dziwny sposob ,coz tak pisza brukowce) Codziennie widze motocyklistow jadacych mega niebezpiecznie. Jeszcze Jacka rozumiem musi na konkurencje ponarzekac !zorro A propo prasy w dziesiejszym newsweeku (zreszta ten sam wydawca) jest artykuł o RR dla mnie jest on o wiele bardziej paranoiczny. Choc pewnie burgomaniacy beda miec inne zdanie
Olsen Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Tenno Heika Banzai. Niech żyje cesarz? !zorro Tekst stary jak ?wiat. Pamiętajcie, że do brukowych szmatławców pokroju "Faktu" przyjmuj? pseudodziennikarzy, którzy nie mieli szans dostać się do jakiejkolwiek prestiżowej gazety. Musz? wyrobić wierszówkę, żeby zarobić na chleb, a że m?dro?ci? nie grzesz?, to wypisuj? bzdury wyssane z palca, a plebs ma pożywkę.
Administrator Artix Opublikowano 12 Marca 2007 Administrator Opublikowano 12 Marca 2007 A chcecie numer koma do tego pismaka ? !zorro
Gość SzCzApA™ Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 no ba też pytanie !zorro hehehehe l?cza na płytce telefonu by mu się stopiły
Rekomendowane odpowiedzi