tomekmajesty Opublikowano 16 Maja 2019 Opublikowano 16 Maja 2019 Niestety nie umiem projektować :(I nie walczę z nikim:)Przyjmę decyzje grupy jaka by nie była Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Maja 2019 19 godzin temu, tomekmajesty napisał: ... To jest problem, chociaż nie tylko nasz, bo np w Rzeszowem też mi się nic nie kojarzy ... Ciekawe, bo Rzeszów, ludziom z innych regionów kojarzy się przede wszystkim z "Wielką Ci.ą" , no ale Tobie, wcale nie musi. Paweł, nic się nie przejmuj, "malkontenci" są zawsze, nic im się nie podoba, ale też nic nie zaproponują w zamian. Najważniejsze, że większości, która zabrała głos, projekt Anety się spodobał i jest kojarzony z regionem.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2019 Dzięki Saperku za słowa otuchy. Widzimy się w sobotę.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Maja 2019 Dokładnie, pojutrze się widzimy w Sandomierzu. ? A co do Loga, jeżeli będą naszywki to jestem chętny, dołączę do kolekcji.
piotr_19 Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Witam, Jako że jestem nowy na forum i nie miałem jeszcze okazji uczestniczyć w sztafecie ani żadnym innym tego typu wypadzie chciałbym zapytać jaka jest wasza średnia prędkość przelotowa , ponieważ chciałbym jutro z wami przejechać z Jędrzejowa przynajmniej do Sandomierza natomiast widzę tutaj same duże skutery a mój ma tylko 30 KM i zastanawiam się czy jadąc z dziewczyna na pokładzie mój sprzęt wydoli i nie będę opóźniał --
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2019 witaj 7 minut temu, piotr_19 napisał: wydoli i nie będę opóźniał Witaj piotr_19. Super że do nas chcesz dołączyć Spokojnie twój sprzęt wydoli. Jeździ z nami masa 125cc 15km i daja radę więc nie masz się co martwić na zapas. Bierz dziewczynę i jedziemy do Sandomierza. Zobaczysz jak będzie fajnie.
piotr_19 Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 PawełJW dziękuje za szybką odpowiedz i w takim razie do zobaczenia juto na Orlen Jędrzejów ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2019 I to jest dobra decyzja?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2019 OFICJALNE ZATWIERDZENIE LOGA SANDOMIERZ 18 MAJA 2019r. godz. 14.00 GRUPA ŚWIĘTOKRZYSKA 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 19 Maja 2019 Brawo !! No i dywagacje pozamiatane?. Szybko, konkretnie i tak ma być - teraz Paweł idź za ciosem!!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Maja 2019 Administrator Opublikowano 19 Maja 2019 Paweł, nieźle zamiatasz ? Takich ludzi nam trzeba! ?
Rekomendowane odpowiedzi