Skocz do zawartości
Forum Burgmania

UWAGA będe się chwalił

michalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po miesięcznych poszukiwaniach w końcu się udało whist od dzi? pod moim dachem ?pi KYMCO XCITING whist sprzęt wszystkim znany -- odziedziczony po Pablosie. Oj z wła?cicielem nie chciał się długo rozstać ale po dwóch godzinach jazdy kocha już tylko mnie !winkiss !OK DO ZOBACZENIA whist

• Administrator
Opublikowano

Sprzet znany, wlasciciel nie. Czas to zmienic. Gratuluje !winkiss

Opublikowano

Gratuluję teraz tylko dokładna analiza Kalendarza Zlotów 2007 i naprzód !winkiss !OK

Opublikowano

moje gratulacje. ja nadal jeszcze bez 2oo ale poczynilem pewne duze kroki w tym kierunku zeby cos kupic i nie wykluczone ze juz we wtorek ????????????? !winkiss

Opublikowano

Ręce bol? ... oj bol? ... nikomu nie życzę wymiany ?wiecy w Xcitingu.... nie chciał się oddać bez walki w inne ręce ... historię opowiem póĽniej - jednak skutery maj? duszę a napewno Kymco..... Mario tylko nie dopisuj komentarzy !winkiss.

Niech Cię nie zawiedzie i pamiętaj o obietnicach .... dasz czasem choć usi??ć .....

Niech niuniu? wozi Cię bezpiecznie i bez awaryjnie ....

Pozdrawiam

PS> a tak na marginesie podkładka pod tablic? i znaczek burgmanii do czego? zobowi?zuje więc pamiętaj ..... co czwartek jeĽdzisz na spot w Starym Młynie i oczywi?cie na zloty.... Pamiętaj obiecałe?!!!!!!!

Opublikowano

Żeby Cię nigdy nie zawiódł i szerokich winkli życzę . !guns

• Sympatycy
Opublikowano

!guns szeroko?ci na drogach i dbaj o niego tak jak poprzedni wła?ciciel whist

Opublikowano

Gratuluję. !guns

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje!!!!!!!!!

Szeroko?ci na nowym !guns

• Administrator
Opublikowano

Gratuluje whist

Przyczepno?ci, szeroko?ci i zdrowotno?ci !guns

Opublikowano

Niechaj dzielnie służy !scooter

Pozdrówka

Opublikowano

gratuluję, no to jest nas dwóch nowych wła?cicieli taiwanu, ja już mam swojego w salonie i myslę, że w ten weekend wyjadę na trasę, do zobaczenia