michalu Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Po miesięcznych poszukiwaniach w końcu się udało od dzi? pod moim dachem ?pi KYMCO XCITING sprzęt wszystkim znany -- odziedziczony po Pablosie. Oj z wła?cicielem nie chciał się długo rozstać ale po dwóch godzinach jazdy kocha już tylko mnie !winkiss !OK DO ZOBACZENIA
Administrator Artix Opublikowano 10 Marca 2007 Administrator Opublikowano 10 Marca 2007 Sprzet znany, wlasciciel nie. Czas to zmienic. Gratuluje !winkiss
Daro Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Gratuluję teraz tylko dokładna analiza Kalendarza Zlotów 2007 i naprzód !winkiss !OK
Gość KKAC Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 moje gratulacje. ja nadal jeszcze bez 2oo ale poczynilem pewne duze kroki w tym kierunku zeby cos kupic i nie wykluczone ze juz we wtorek ????????????? !winkiss
pablos Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Ręce bol? ... oj bol? ... nikomu nie życzę wymiany ?wiecy w Xcitingu.... nie chciał się oddać bez walki w inne ręce ... historię opowiem póĽniej - jednak skutery maj? duszę a napewno Kymco..... Mario tylko nie dopisuj komentarzy !winkiss. Niech Cię nie zawiedzie i pamiętaj o obietnicach .... dasz czasem choć usi??ć ..... Niech niuniu? wozi Cię bezpiecznie i bez awaryjnie .... Pozdrawiam PS> a tak na marginesie podkładka pod tablic? i znaczek burgmanii do czego? zobowi?zuje więc pamiętaj ..... co czwartek jeĽdzisz na spot w Starym Młynie i oczywi?cie na zloty.... Pamiętaj obiecałe?!!!!!!!
brzoza Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Żeby Cię nigdy nie zawiódł i szerokich winkli życzę . !guns
Sympatycy spinka Opublikowano 11 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2007 !guns szeroko?ci na drogach i dbaj o niego tak jak poprzedni wła?ciciel
Klubowicze Profesor Opublikowano 11 Marca 2007 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2007 Gratulacje!!!!!!!!! Szeroko?ci na nowym !guns
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Marca 2007 Administrator Opublikowano 11 Marca 2007 Gratuluje Przyczepno?ci, szeroko?ci i zdrowotno?ci !guns
drogowiec Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Niechaj dzielnie służy !scooter Pozdrówka
tomekmajesty Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 gratuluję, no to jest nas dwóch nowych wła?cicieli taiwanu, ja już mam swojego w salonie i myslę, że w ten weekend wyjadę na trasę, do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi