Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Administrator Opublikowano 9 Marca 2007 "gor?cej " zabawy życzę ja innym razem !scooter Spineczko... wiem, że jest opcja jechania jakim? skuterem. Wiem też, że jak co? to i u mnie w garażu stoi wolny No musisz się przełamać
jagroski Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 Kiełba we własnym zakresie?? Kiełbe zawsze kupujemy grupowo w Lesznie... Tuż za skrętem na Roztokę. OK będę, tylko przybedę od drugiej strony Spineczko, przyjedĽ, toż to wszyćke chcom!!! !scooter
szuwarek Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 Troszkę jestem zaziębiony, ale co tam. Jadę z wami.
Olsen Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 To co? Wyjazd łapiemy się w najbliższ? sobotę pod Starym Młynem o 12 ej i atakujemy Roztoke? Jacy? chętni? To co, rozumiem, że ustawka jutro o 12 pod "Starym Młynem" aktualna?
Administrator Artix Opublikowano 9 Marca 2007 Administrator Opublikowano 9 Marca 2007 Ja tez sie ze wszystkim uporalem, OC jest, badanie techniczne jest, zatankowany i ... moge jechac. W calym planie znalazlem jeden maly mankament mianowicie zbiorka o 12 pod Starym Mlynem, ale co tam poswiece sie i wstane skoro swit
Olsen Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 Ja tez sie ze wszystkim uporalem, OC jest, badanie techniczne jest, zatankowany i ... moge jechac. W calym planie znalazlem jeden maly mankament mianowicie zbiorka o 12 pod Starym Mlynem, ale co tam poswiece sie i wstane skoro swit He, he, widzę, że podobnie jak ja jeste? człowiekiem-sow?. Też się będę musiał zmusić, żeby wstać o 10, i to jeszcze w weekend! PS Widziałem dzi? Twojego Burgiego w Gadimeksie.
Administrator Artix Opublikowano 9 Marca 2007 Administrator Opublikowano 9 Marca 2007 Jedno mnie martwi, widzialem pogode i jutro ma padac tfu ale jednak, za to w niedziele ma byc OK i sucho. Co bedzie jak bedzie padac, z ogniska to raczej nie wiele wyjdzie w deszczu. ps. Olsen mam nadzieje ze wygladal na stan salonowy a nie byl w neglizu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Administrator Opublikowano 9 Marca 2007 Art... dzis tez miało w wawie padac a cały dzień był suchy :-) POZYTYWNE MYSLENIE!
dacja Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 My?lę, że problem pogody z Artem już obgadali?my przez telefon.... ( pogoda na jutro załatwiona ) - problem Spinki z brakiem skutera też rozwi?zany Jak ja lubie takie dobre zakończenia ...........
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2007 Smacznej kielby zycze wszystkim jadacym, ja niestety po grypie, obowiazki rodzinne (jakies imieniny), skuter jeszcze nie gotowy, (ale strasznie mnie przypililo i dzisiaj zdemontowalem malossiego 300 i zalozylem nowy tlok i cylinder oryginal yamahy nowke sztuke) Pozdrowiam Grzesiek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Administrator Opublikowano 9 Marca 2007 problem Spinki z brakiem skutera też rozwi?zany Jak ja lubie takie dobre zakończenia ........... Tak sie domyslałem po opisie Pani "S" na gg . ps. w/g onetu jutro ma byc słoneczko!
Sympatycy spinka Opublikowano 9 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2007 problem Spinki z brakiem skutera też rozwi?zany Jak ja lubie takie dobre zakończenia ........... Tak sie domyslałem po opisie Pani "S" na gg . ps. w/g onetu jutro ma byc słoneczko! a kto to jest Pani "S" Pani "M" ale jeste? , a ja chciałam niespodziankę zrobić
Olsen Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 ps. Olsen mam nadzieje ze wygladal na stan salonowy a nie byl w neglizu Jak ja przyjechałem, to już był odpicowany. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze. !scooter http://pogoda.onet.pl/0,3,38,miasto.html !scooter http://www.pogoda.wp.pl/miasto,warszawa,mi...135b9&_ticrsn=5 !OK http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=...0&ver=&ikonka=1 !NOT
dr.big Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Po przeczytaniu watku naszla mnie ochota na pieczona kielbe, a ze nie chcialo mi sie rozpalac ogniska, to sobie ja upieklem na kominku !scooter . Skuterow nie bylo co prawda w poblizu !scooter , ale pozniej odpalilem parcha i moglem posluchac troche glosniejszego slnika !NOT .
Mr.T Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 fajnie było się z Wami przejechać mam nadzieję, że na miejsce dojechali?cie już bez żadnych kłopotów
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Administrator Opublikowano 10 Marca 2007 Olsen i Artix... Wy to macie wiadomo?ci o tej pogodzie Zmokli?cie strasznie co? Mówiłem, że SIŁA POZYTYWNEGO MY|LENIA ! No więc jak dla mnie było super... nie powiem- naładowałem trochę swoje akumulatory . Szkoda, że niektóre akumulatory w sprzętach zastrajkowały Kiełba z ogniska z sosem czosnkowym była yuumiii !OK Pewnie za chwile pojawi? się w tym w?tku galerie z fotkami ale ja już teraz zapodaje kilka fotek na szybko robionych jednokomórkowcem Ps. Moje przemy?lenia po Roztoce: - Artur musisz kupić nowe aku do skrzydła - Spineczko- trochę szybciej, chociaż o 10 km/h Poza tym dzień był BAJKA Dzięki wszystkim !winkiss
Administrator Artix Opublikowano 10 Marca 2007 Administrator Opublikowano 10 Marca 2007 No ja juz w domku. Wyjazd bez przygod nie jest wyjazdem. Mialo padac i ... padl akumulator w Silverku na szczescie woz serwisowy dojechal z kablami i pojechalismy dalej. Dzieki Przemo Kabelki oczywiscie byly uzywane za kazdym razem kiedy trzeba bylo odpalic silnik w SW Potem juz kupowalem prad w barterze od Dacji, prad za cygarka . Kres aku w SW dobiegl chyba juz konca, no ale zobaczymy, czy da sie naladowac. Tak czy inaczej czas kupic aku. Co do samego ogniska, bylo jak zwykle swietnie, kielba leciala w ogien, zar nas ogrzewal a Jagroski zapewnil nam ciekawy powrot droga ktora przynajmniej mozna nazwac droga. Spinka tez byla dzielna i z zamknietymi oczami zblizyla sie do 100 km/h !OK Na koniec jeszcze Zygmu? na Starowce, barter z pradem i domek, gdzie pod koniec delikatny deszczyk usilowal padac. Dzieki wszystkim co byli, bylo naprawde sympatycznie. !winkiss
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2007 zastanowie się nad t? magiczn? 100 przecież nie mogłam tak za pierwszym razem "i?ć na cało?ć" , bo co to za przyjemno?ć , a tak po "malutku" odkryję wszystie przyjemno?ci z jazdy /no może lepiej nie wszystkie/ Było cudnie, !winkiss wszystkim dzięki za dobre słowa , za pilnowanie mnie i za wyrozumiało?ć...... Pani "M" wielkie dzięki za pożyczkę !OK teraz na odreagowanie....
Gość Ponti Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 !OK Bardzo Wam DZIĘKUJĘ za wyj?tkowo miłe przyjęcie w Roztoce.Kobiety całuję.Z"chłopami" wypiję. !winkiss .Wkrótce!!!!
dacja Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Cieszę się, bardzo się cieszę.... pojezdzilismy, pogadali?my, zjedli?my , wypili?my piwko bezalkoholowe i takie tam ... Było naprawdę fajnie ... dziękuje wszystkim za miła sobotę. Pare szybkich fotek poniżej : Oczekiwanie na rozpoznanie przyczyn ,,choroby'' srebrnego skrzydła Arta ... Po rozpoznaniu Ľródła choroby ... i dostawie ?rodków naprawczych - Ojciec Prowadz?cy osobi?cie zaj?ł się leczeniem !winkiss Nareszcie dojechali?my i czas kiełbasek rozpoczęty !OK Niektórzy w trakcie samotnych spacerów się rozmarzyli ..... Aby wkońcu zdecydować się i przejechać Majestatyczn? Majesty Ci co byli - teraz napewno rado?nie odpoczywaj? w domu - Ci co nie byli - cóż, niech żałuj? ....
Olsen Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 a Jagroski zapewnil nam ciekawy powrot droga ktora przynajmniej mozna nazwac droga. T? kręt? drog? jechałem dzi? drugi raz w życiu (pierwszy raz parę lat temu SV-k? również w doborowym towarzystwie skuterowym) - winkielki naprawdę super, aczkolwiek opon nie pozamykałem (jeszcze nie wjeĽdziłem się w maszynę po zimowej przerwie). Dziękuję Wam wszystkim za miło spędzony czas (mam nadzieję, że jeste?cie w stanie przełkn?ć tę moj? biegówkę [na maksiskuter jeszcze przyjdzie czas]), a Dacji w szczególno?ci za udostępnienie YP-ki celem odbycia jazdy próbnej. !winkiss Do następnego razu! !OK
Siodel Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Oj się działo . Bardzo udany wypad i to z przygodami !OK , droga faktycznie super.Czekam już na jaki? kolejny wyjazd. !winkiss
Daro Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Wycieczka super !OK , kiełba smaczna , dzionek spędzony przyjemnie na !winkiss oby takich więcej i do zobaczenia na kolejnych spotach Dzięki wszystkim za wspóln? wycieczkę. P.s. Szuwarek dzięki za wspólny powrót
pablos Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Żaluję podwójnie... raz że nie z Wami dwa że nie na moim kochanym xcitingu... ale byłem zgliszcza obejrzałem .. pies się sk?pał w pobliskiej rzecce ... %PLN za parking wybecelowałem.... smutny to dzień dla skuteromaniaka jak się sprzęta pozbywa.... ehhhhhh ..... Na zlocie co? kupię po pijaku .... a co tam. Pozdrawiam.
jagroski Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki za przemiły pobyt w tak przemiłym towarzystwie. Również za poczestunek zapominalskiego sklerotyka !guns Gratulacje dla Spinki, że się spięła i pojechała jak strzała i to szybciej niż może moja "niebieska strzała".
Rekomendowane odpowiedzi