tomekmajesty Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 w dniach 11-12-13 maja w łodzi odbędzie się coroczny moto weteran bazar, może spotkamy się tam grup? skuterow??
brzoza Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Tylko tam ciężko się zaparkować ,a i amatorów przygód i zbieraczy różnej ma?ci nie brakuje.
ciachu Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 w dniach 11-12-13 maja w łodzi odbędzie się coroczny moto weteran bazar, może spotkamy się tam grup? skuterow?? Spotkamy się
Gość Asia Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Tylko tam ciężko się zaparkować ,a i amatorów przygód i zbieraczy różnej ma?ci nie brakuje. No nie przesadzaj, ja tam nigdy nie miałam problemu z zaparkowaniem, gdyż w podwórkach okoliczni mieszkańcy robi? "parkinkgi" i za niewielk? opłata mozna spokojnie zostawic skuter nie martwi?c się o nic Pozdrawiam -->>Asia Grupa Uć
Slavequs Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 gdyż w podwórkach okoliczni mieszkańcy robi? "parkinkgi" i za niewielk? opłata (...)
Gość Asia Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 gdyż w podwórkach okoliczni mieszkańcy robi? "parkinkgi" i za niewielk? opłata (...) powiedz mi co takiego jest smiesznego w mojej wypowiedzi ??
Gość qrdemol Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 powiedz mi co takiego jest smiesznego w mojej wypowiedzi ?? No wła?nie,co?
Slavequs Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 gdyż w podwórkach okoliczni mieszkańcy robi? "parkinkgi" i za niewielk? opłata (...) powiedz mi co takiego jest smiesznego w mojej wypowiedzi ?? |mieję się z sytuacji, bo ona jest taka typowo łódzka (ludzka?). Nic osobistego Asiu. Organizatorzy nie potrafi? zapewnić bezpiecznego parkingu i dostatecznej ilo?ci miejsc, to spryciarze zawsze co? wykombinuj?. Chociaż może to ja jestem dziwny...
jagroski Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Co tu by ten tego Panie kolego??? Ludki z biedy musz? się zbieractwem się trudnić coby do następnego dnia starczyło. A tak to na motobajzlach s? graty do maxi?? !wchair
Slavequs Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Co tu by ten tego Panie kolego??? Ludki z biedy musz? się zbieractwem się trudnić coby do następnego dnia starczyło. A tak to na motobajzlach s? graty do maxi?? !wchair I o to chodzi. Czę?ć się zajmuje zbieractwem, pozostali przerabianiem ogródków na parkingi. I wszyscy s? zadowoleni.
brzoza Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 A grochówka na wrze?niowym motobajzlu to po prostu była do dupy.W maju zabieram z sob? w termosie !wchair
jagroski Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 A może była ona do produkcji biogazu? !wchair
tomekmajesty Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 ja na mwb przyjadę z dwoma kolesiami, a może trzema? więc staropolskim obyczjem zepniemy skutery razem linkami brytyjskimi oxford, ciężko trzy sprzety wzi??ć pod pachę, a jak nie to poszukamy dobrego miejsca przy pomocy kolegów a przedewszystkim kolezanek z miasta secesji (uwielbiam centrum łodzi-piekne)
dr.big Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Bylem tam chyba w 2003 lub '04. Zakupilem jakies ruskie radiostacje, kalmoty do parcha, anteny i inny badziew . Ogolnie fajny bazar .
Gość bartd Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 No uważam, że koniecznie sie musimy spotkać. Ja juz sie wybieram na motobazar od tak dawna że w tym roku na pewno nie odpuszcze. Trzeba tylko jak juz bedzie bliżej ustalić jakie? szczegóły... Pozdrawiam
brzoza Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Miło czytać , no to Radomsko wali pełn? pak?. !kiss
tomekmajesty Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Opublikowano 12 Marca 2007 no wreszcie na motobazarze pojawi? się wielkie grupy skuterowców, może zaatakujemy rockersów
Slavequs Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 no wreszcie na motobazarze pojawi? się wielkie grupy skuterowców, może zaatakujemy rockersów Zaatakowali?cie?
Rekomendowane odpowiedzi