Komar Opublikowano 23 Marca 2004 Opublikowano 23 Marca 2004 Proszę o informacje kto zamierza przyjechać na Wło?ciańsk?. Czy spotykamy się bez względu na pogodę. Pozdrawiam wszystkich BURGMANIAKÓW. Komar
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Marca 2004 Administrator Opublikowano 23 Marca 2004 Wła?nie dzi? rozmawiałem z Piotrem Kulesz? na temat otwarcia sezonu skuterowgo pod NSJ na Wło?ciańskiej i je?li nie będzie sypał ?nieg lub nie będzie urwania chmury to jestem na 100%...mam nadzieję,że nie będę jedynym przedstawicielem BURGMANII...
Administrator Artix Opublikowano 23 Marca 2004 Administrator Opublikowano 23 Marca 2004 Co prawda ja nie Burgmania, niestety, ale mozna na mnie liczyc. Mysle ze sie pojawie Pozdrawiam
ultras Opublikowano 24 Marca 2004 Opublikowano 24 Marca 2004 ja będę chyba żeby nie dało się jechać (wiatr 100 km/h albo ?nieg i lód) do zobaczenia GDZIE TA WIOSNA
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 24 Marca 2004 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2004 Umawiacie się, a ja nieznam nawet daty spotkania
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Marca 2004 Administrator Opublikowano 24 Marca 2004 Umawiacie się, a ja nieznam nawet daty spotkania Spotkanie odbędzie się pod NSJ (najmniejszy salon jedno?ladów) na ul.Wło?ciańskiej o godzinie 10-ej.Wszystkich serdecznie zapraszamy.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 25 Marca 2004 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2004 SKUCHA Numer i dowód rejestracyjny odbieram z firmy leasingowej dopiero w sobotę - nie dojadę. Sorry. Duchem będę z Wami. Pozdrawiam wszystkich znajomych i tych których mam nadzieję poznać.
Rekomendowane odpowiedzi