Gość majon Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Wasaczu nie interesuje mnie to masz wrocic na forum!!!!!!! To napisalem ja ..Jakos bez Ciebie to nie to samo
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Marca 2007 Administrator Opublikowano 4 Marca 2007 Correct !!
ERMI Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 chyba ten temat ze wzgledu na swoj nostalgiczny wydĽwięk powinien być przeniesiony do innego działu np. " klubowe żale"
Gość majon Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 tu sie z Toba nie zgodze jakie zale ???? wiec bedzie tu i nie pozwole go przeniesc!!!!!!!
Gość SzCzApA™ Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 nom powiniene? w?saczu hehe wrócić bo jako? nudno bez twoich wypowiedzi tak jako? poprawnie się zrobiło Peace !!
Gość Dragon Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 majon napisano 4-03-2007, 15:31 Wasaczu nie interesuje mnie to masz wrocic na forum!!!!!!! Mógłbym się sprzeciwić każdemu ale Majonowi... "melduję wykonanie polecenia!!"... MariuszBurgi napisano 4-03-2007, 15:36 Correct !! ERMI napisano 4-03-2007, 15:46 chyba ten temat ze wzgledu na swoj nostalgiczny wydĽwięk powinien być przeniesiony do innego działu np. " klubowe żale" SzCzApA™ napisano 4-03-2007, 16:13 nom powiniene? w?saczu hehe wrócić bo jako? nudno bez twoich wypowiedzi tak jako? poprawnie się zrobiło Peace !!
pablos Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 A Ty kiedy kolwiek odszedłe? .... Nie bycie przez chwilkę nie jest uważane jak odej?cie ... przyjaciele nie odchodz? ... czasem się trochę tylko obrażaj? ... ale co tam ... stare żale w kieszeń ... nowy sezon i nowy rok nastał... Dragon do boju chłopie na skuter ... i do usłyszenia na forum
Sympatycy spinka Opublikowano 5 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2007 !tut no i wrócił, posłuchał się Was !tut i niech tak zostanie !tut
Rekomendowane odpowiedzi