Conan Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Cześć. Czy ktoś z Waszego regionu ma blisko do Warszawa-Wesoła ?. Prosił bym o sprawdzenie stanu integry od osoby prywatnej. Pifko stawiam na burgamni za pomoc. Nie chcę w ciemno jechać 300km. Jak ktoś miałby czas jutro to proszę na priv podam namiary. Dzięki
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Mogę jutro podjechać po południu. Jak jeszcze aktualne to pisz na priv. Pzdr Artur
Conan Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Okazuje się że motocykl stoi w miejscowości Dąbrówka-Ług bliżej Siedlec to jest ( chłop się tam dopiero wyprowadził) . Nie wiem czy Artur da radę podjechać bo jednak z Warszawy trochę jest. Może ktoś mieszka bliżej ? Jak coś to mój nr 888 246 dwa siedem osiem. Flaszka będzie ?
Sympatycy orzeł Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Spróbuj napisać priv. Do "Czadzo" on jest z siedlec.
Conan Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dzięki Czadzo za poświęcony czas. Sprawa dograna. Pozdrawiam i temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi