rafiklegia Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Panowie co warto zobaczyć w naszym województwie ? Nigdy nie zwiedzałem za bardzo okolicy skuterem, ale teraz chciałem to zmienić ? Z żoną chciałem tak na parę godzin gdzieś pojeżdzić. Jakieś zamki, wodospady, super miasteczka ? Tak na serio coś można polecić ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Rafał, może zacznijcie od klasyki - polecam Kazimierz Dolny.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Tak żeby nie było zbyt daleko to śmiało: Żelazowa Wola, później lody w Sochaczewie A stamtąd już niedaleko jest do parku w Arkadii.
rafiklegia Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Piootr napisał: Rafał, może zacznijcie od klasyki - polecam Kazimierz Dolny. Kazimierz ... dobry pomysł, jeden z moich pierwszych wypadów z żoną ?
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Andrzej jutro się wybieram w Twoje strony
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Andrzej.S napisał: Dawaj na Pragie na pyzy. Andrzej, a dlaczego nie zaproponujesz koledze Medzilaborce, albo tak jak ostatnio Sucha Beskidzka ? To też musi być gdzieś blisko Wa-wy bo Ty zawsze na kolacje jesteś z powrotem w domu ? 17 godzin temu, rafiklegia napisał: Panowie co warto zobaczyć w naszym województwie ? Ja nie z Mazowsza, ale przecież samych starych fortów z przed I wojny masz do objeżdżania na cały sezon. Zacznij np. od Twierdzy Modlin. No chyba że nie lubisz takich klimatów.
Tatko Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Endriu słusznie prawisz ale takich jak Ja pokręconych to już nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi