Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2019 Dziękuję za miłe spotkanie i uczestnictwo w przekazaniu Cusia. Miło było powitać Orszak z Cusiem z Regionu opolskiego. OjCuś (Anton) zrobił nam miłą niespodziankę i uczestniczył w spotkaniu oraz nadzorował ? przekazanie Cusia.
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2019 Fajnie było. Na tablicy są już niektóre zdjęcia. Na następne jeszcze czekamy. Achh....hh ta majówka ? Opolska grupa jest w dechę! Ludziska podobne do tych ze Śląska Górnego. Dolny, górny - prawie że różnicy nie widać. Jedynie w nazwie. Brawo WY!
Darkhem Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Fajnie było Was wszystkich widzieć. Cieszę się że mogłem poznać nowych Burgmaniaków. Do następnego ?
Marek Leśniak Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Witam Antoni Jest Śląsk Dolny Śląsk Górny i oczywiście Śląsk Opolski. Ale najważniejsi są Ludzie. Fajnie było Was odwiedzić byle tak dalej. Pozdrawiam
Marcin 78 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Dzięki wszystkim za wspólne spotkanie, przekazanie Cusia, miło spędzony czas oraz fajnie było spotkać grupę "Śląsk Opolski" ? Podziękowania również dla Marcina (Maroch75) i Piotrka (Harnaś) za audycję live w radiu MBOX ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2019 Kilka zdjęć z przekazania
Harnaś Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 Powiem wam Szczerze że Mega Świetnie się Bawiłem móc was osobiście poznać to był zaszczyt. Zobaczyć od wewnątrz waszą Pasję oraz Miłość do Moto... REWELACJA już nie mogę doczekać się Zlotu... Szerokości oraz wszystkich Bardzo Serdecznie Pozdrawiam Do Szybkiego... BRAWO WY ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 6 Maja 2019 Na 99,9% będę 11 maja na Sztafecie i 12-go u Artura do czasu przekazania Cusia scyzorykom?. A po przekazaniu - "szpula!" do domu?
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2019 Pierwszy etap - Powitanie Cusia w Regionie śląskim mamy już za sobą (kilka zdjęć) , kolejny przed nami - przejazd i przekazanie Cusia na Podbeskidzie 11.05.2019r., gdzie przez tydzień Cusiem opiekować będzie się arturo BB. Szczegóły wyjazdu są w pierwszym poście tematu. Zapraszam!!
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 8 Maja 2019 Nie wiem czy dobrze słyszę?, ale wydaje mi się, że Cusiek właśnie słucha Sydneya Polaka z Twojego audio-squtera?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2019 26 minut temu, Patryk napisał: przekazanie Cusia na Podbeskidzie 11.05.2019r., gdzie przez tydzień Cusiem opiekować będzie się arturo BB Jaki tydzień? JEDEN DZIEŃ!!! Przecież już na następny dzień czyli 12.05 leci do Jędrzejowa.
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2019 Oj tam, oj tam ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 A już się ucieszyłam z tego "tygodnia". W ten weekend niestety nie będę mogła pojechać z cuśkiem ? Może za tydzień koledzy i koleżanki ze Świętokrzyskiego mnie przygarną.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Maja 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2019 Wyskoczył mi właśnie wyjaz?. W 99% nie wyrobie się na 12:00. Jak się uda to będę do Was dzwonił i postaram gdzieś Was złapać. Jeśli się nie uda to miłego przekazania dobrej zabawy i pysznego obiadu ?( ponoć kaczka nadziewana ciastem) u Antona
Klubowicze nietoperz Opublikowano 11 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2019 Będę. Mam nadzieje że się nie spóźnię.
Jaki 40 Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 Już w domku dziękuję wszystkim za fajne kulanko. Antonowi za gościnę w iście Królewskim wydaniu. A właściwy filmik po obrobieniu pozdrawiam.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 11 Maja 2019 Jaki 40: filmik 1klasa!, co znaczy że się odrobisz? Bedzie lepszy? No niemów! Jeszcze raz SUPER nic dodać nic ująć!!
Jaki 40 Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 Nazir ten z kamerki, ?nie odrobisz a obrobię
Klubowicze KasiaP Opublikowano 11 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2019 Po drodze do Bielska CUŚ odwiedził Antona ? Dziękujemy wszystkim za wspólnie spędzony dzień, szczególnie Antonowi za ugoszczenie Cusia wraz z obstawą ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2019 Po całodniowej wycieczce Cuś mówi: Stary skoro jestem w Bielsku to pogadałbym z najbardziej rozpoznawalnymi chłopakami . Ok, myślę i pędzimy poszukać kolesi. W końcu trzeba było popytać o drogę Cuś : E kolego gdzie spotkam tych cwaniaków z BB ? Rex na to : kieruj się tam gdzie pokazuję Po chwili już gadaliśmy na całego. Bolek chwalił się że podrożowali do okoła świata ale potem mówi: Ty pokaż trasę jaką robisz na tej Sztafecie A Cusiek : O tędy i tędy Po wymianie opinii i uwag Cuś mówi: Ale jestem zmachany. Walimy na chatę Teraz jeszcze tylko gril i nyny bo rano pędzimy do Jędrzejowa
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 11 Maja 2019 Jaki - Ty się nie broń - Ty się odrób! No i odrobiłem się ja ( z koszeniem), więc: Koleżanko ( rodzynku Ty nasz?) i koledzy!, wielkie dzięki za dzień spędzony na łonie natury w tak wyśmienitej atmosferze! Kulało się z Wami zaje..cie. Arturo B-B. jak mówiłem: w takie trasy jak jedziesz to pisz - ja się do Ciebie zapisuję!!! ( tak, tak! przyjadę z pełnym bakiem i kanisterkiem?). Dla Antona informacja: pół litra będzie na BURGMANII?. Miło było być Twoim gościem, ciasto prze..pycha, do kanapek ze śledzikiem się dopchałem( zanim Arturo je wtranżolił?) były b. dobre i jak później się okazało sycące - zatrzymaliśmy się na obiad a wszyscy byli syci!? ( czyżby to były rybki z kosza o których farorze na mszy godają??) Pozdrawiam Cię: DASZ-BURG! Poniżej parę foci - co prawda mój telefon jest do dzwonienia ale jakieś? zdjęcia są: PS. Taka zabawa: Znajdź babcię na zdjęciach? Arturo B-B, jak Ty żeś wziął Cusia na klachy to on jutro bydzie nietomny??
Użytkownicy Chop Opublikowano 11 Maja 2019 Użytkownicy Opublikowano 11 Maja 2019 Cieszę się że podróżowałem z Cusiem po Śląsku będąc uczestnikiem jego orszaku, a ta wyżerka u Antona... Dla takich chwil warto... Dzięki wszystkim?
Rekomendowane odpowiedzi