Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam II Ogólnopolska Przelotowa Sztafeta BURGMANII 2019 zbliża się do naszego Regionu, w związku z tym chciałbym przedstawić plan pobytu Cusia na Śląsku i zaprosić do udziału w Sztafecie na terenie Regionu. - 2 maja od godz. 16:00 w Chudowie planowane jest oczekiwanie na przyjazd Cusia, który przyjedzie do nas w przemiłej eskorcie naszych Kolegów z Regionu opolskiego pod kierunkiem Lidera opolskiego etapu Sztafety Marka Leśniaka. Po przybyciu grupy sztafetowej rozpocznie się powitanie Cusia, zwiedzanie Podzamcza Zamku w Chudowie, a następnie przekazanie Cusia i Insygniów sztafetowych między Regionem opolskim i śląskim. Po pamiątkowych zdjęciach nastąpią długie Burgmaniaków rozmowy. - Przez tydzień Cuś przebywać będzie na Śląsku zwiedzając okolicę i aby miał prawdziwy obraz Regionu z daleka popatrzy też na Sosnowiec. Również uczestniczyć będzie w czwartkowym spotkaniu Regionu w dniu 9 maja. - 11 maja o godz. 10:30 sprzed gmachu NOSPR w Katowicach ?(kliknij) (pl. Wojciecha Kilara) ?(kliknij) planowany jest wyjazd uczestników Sztafety w stronę Podbeskidzia, którego celem są odwiedziny Cusia w Górkach Wielkich u OjCusia (czyli Antona), gdzie w opiekuńczych progach i obecności OjCusia nastąpi przekazanie Cusia na Podbeskidzie w ręce Artura (arturo-BB). Po uroczystym przekazaniu Cusia planowana jest wycieczka po górkach Podbeskidzia, na którą zabierze nas Król wycieczek i szutrów arturo-BB ? , który również zajmuje się kolejnym etapem Sztafety. Serdecznie zapraszam do uczestnictwa w Sztafecie i podróżach Cusia po Regionie oraz spotkaniach. Proszę o wstępne deklaracje uczestnictwa (2.05 i 11.05) celem zaplanowania i organizacji spotkań oraz przejazdu Sztafety.
Marcin 78 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 7 godzin temu, Patryk napisał: Proszę o wstępne deklaracje uczestnictwa (2.05 i 11.05) Oczywiscie będę na przekazaniu w Chudowie i chętnie pojadę z Cusiem w sztafecie na Podbeskidzie ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udanych, pełnych wrażeń śląskich wojaży ? ja niestety nie będę mogła uczestniczyć, może chociaż 9 maja w Chudowie uda się przywitać z Cusiem
Użytkownicy tommac Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ja podobnie jak Joasia, będę się starać być 9 maja
Colonel Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 2 maja niestety do 16 fedruja...ale 11 maj byde ?
zenon Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Na przywitaniu w Chudowie będę a i 11-tego postaram się być
Klubowicze karton Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2019 A ja jak przyjadę to będe na tę chwilę waradero klub i zlot 11 dobry termin dla nas
Damianci Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Planuję być 2. maja w Chudowie na powitaniu delegacji z Opolskiego i na przekazaniu Cusia. A 11. maja też chętnie przejadę się w dobrym towarzystwie (nie tylko Cusia) na Podbeskidzie ??????
Klubowicze ziga Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2019 11 maja nie dam rady a 2 maja zobaczmy
Klubowicze kenobi Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2019 ...czekam na grafik na maj...
mario3101 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 02,05 nie moge bede w Solinie ? ale 11,05 raczej tak jak nic nie wypadnie .
Klubowicze AREQ Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 bede na przekazaniu i sztafecie do OJCUŚIA ???
Klubowicze MarP Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 2 Maja niestety nie będziemy ale 11 już tak.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2019 A może by tak 02.05 ( kto może) wcześniej, gdzieś... jakiś... wypa/dzik. Blisko np. Muzeum PRL-u: http://www.muzeumprl-u.pl/ - otwierają sezon albo Chebzie Pętla??. Lub dalej np Sosnowiec?. Tak poważnie to jakby była pogoda to może byśmy pokulali i dokulali się na Chudów przed czasem. Wątek pasuje też do wątku Marcina78: Wekendowe i nie tylko wyjazdy, ale może zainteresowani tu zajrzą i nie będę dublował wpisu.
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ja będę jechał bezpośrednio do Chudowa. W tym dniu specjalnie przyjeżdźam na ten dzień z majówki i czas mam ograniczony.
Yarorot Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jak mi się uda 2 będę, 11 pod znakiem zapytania.
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2019 ...2 praca...?..a 11 propagować Maxi będę na...:
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2019 kenobi! A co takiego robią kolejorze, że plan zlotu niedostępny ?? ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Niestety 02.05 nie dam rady być w Chudowie ale oczywiście 11.05 jestem. Przy okazji zapraszam na dalszy etap Cusiowych wędrówek Więcej info poniżej
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Nazir napisał: kenobi! A co takiego robią kolejorze, że plan zlotu niedostępny ?? ? ...rozbieramy elektrowóz i macamy gołe przewody....? obcięło mi fotkę, bo plakat w pdf był i nie znam materii...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2019 8 godzin temu, kenobi napisał: ...rozbieramy elektrowóz i macamy gołe przewody....? ??? to do..obrej zabawy!
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2019 Przyjazd Cusia do Chudowa na czwartkowe spotkanie (~godz. 17:00) potwierdzone :-) Od jutra Cuś będzie przez tydzień na Śląsku.
Marcin 78 Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 ? no i fajnie ? będę o 16 na Chudowie Marcin już też przygotowany na przyjazd Cusia ?
Klubowicze AREQ Opublikowano 2 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2019 u mnie niestety awaria w pracy i przyjazd zagrożony ale postaram sie byc jak tylko ogarne sprawę
Rekomendowane odpowiedzi