Administrator Artix Opublikowano 21 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 21 Lutego 2007 Dostalem dzis foty zrobione przed przekroczeniem granicy z azja. Wyglada to na transport transkontynentalny, a za kolkiem siedzial clown, mozliwe ze miejscowy z Poznania. !holiday Jesli by ktos wiedzial czyje sa te skutery, proszony o kontakt, jestem ciekawy ile teraz przekracza sie granice przez Ural. Skutery wygladaly ladnie, wiec zapewnie nie jest to miejscowy czytaj Poznaski import. Moze sie jednak myle. Zbieżno?ć miejscowo?ci, osob i clownow zupelnie przypadkowa. Glownie szukam clowna - z tych okolic. Po wstepnym sledztwie mozna wykluczyc osobnikow z Poznan Zone. Prosze o pomoc w ustaleniach.
Sympatycy Kubo Opublikowano 21 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2007 Hahaha Art. Nie wiem czy to tylko ja taki cicho-ciemny jestem czy co... Ale 2 razy musałem przeczytać to co wymodliłe? wyżej i mimo tego wci?ż w 100% nie poj?łem 'osso chossi' . Powiedzcie, że to nie ze mn? jest Ľle . Silver widzę, że wersja Cross, bez błotnika... Hmm takiego przeznaczenia dla FJS'a jeszcze nie widziałem. Wartałoby to oblookać . Pozdrowiaski, Kuba vel.Wypłosz !holiday
Pleban Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Dostrzegam powi?zanie fotek z w?tkiem http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=2925&hl= Czyżbym się mylił? !holiday
Sympatycy spinka Opublikowano 21 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2007 a ja chyba co? słyszałam względem tego Silvera w wersji "cross" , całkiem przypadkiem..... ale nawet na torturach nie powiem !holiday
Pleban Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Ten clown widzę że taki do?ć ...że tak powiem big a może poprawniej będzie "Big".
Lucjan73 Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Uwaga ! "czuć handlarzem" po ostatnich dyskusjach na forum bardzo niepopularne zajęcie !holiday
Gość qrdemol Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Teraz na topie jest pisać "byznesem tr?ci" !holiday
rudy_56 Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 No clown co? BIGowaty to fakt. Lawetka też znajoma ... Pogoda lekko nie teges - gdzie jest ?nieg ?? Kierunek lawety to pewnie Z....
Sympatycy Kubo Opublikowano 21 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2007 Hehe plebanku... Czyli w my?lach miałem rację, porównuj?c przedstawicieli zdjęć... Ale...Alee... osso chossi dalej nikt nie wypocił . A ciekawo?ć zżera. Czyżby to nie była FJS Cross-Kuba, tylko FJS z błotnikiem zdjętym, do celów przewozowych?? DAWAĆ mi tu MIGIEM info... Pozdrówki, Kuba !holiday
jagroski Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 !guns Eee tam, jak na lawecie to tylko harleye, a ten w bereciku z daszkien to , za przeproszeniem, członek HOGu zapewne.
pablos Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 !guns A ja zgadnę .... Artix przesiada się na silvera ... znudził mu się granat , a poza tym burgery się ostatnio co? sypi? i czę?ci im odpadaj? .... ciekawi mnie natomiast ten drugi- peugeot.... podejrzewałbym Ojca Dyr. o zapędy dziecinne .. na mniejsze pojemno?ci heheheh ... co jest nagrod? główn? .....może jaka? wycieczka na Bali z Dod? i Stachurskim ???? A Bigu został ... wycyckany na szaro i ino mu się kuferek ostał. No gadać Panowie ... wygrałem czy nie ?????
pablos Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Musi mieć jeden bez dachu ... bo jak ostatnio chciał się poczuć jak na prawdziwym skuterku ... to otworzył w kiosku szyberdach ... a on miał zamiar zostać samolotem ... i odfrun?ł ... tyle że nie umiał l?dować i był raczej kruchej budowy !guns .
jagroski Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Popatrz, niemce robi? tandetne dachy, a taki był ładny DDRowski chyba. !guns
Kubus Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Pablos twoj tok myslenia jest bardzo prawdopodobny ;] Ładny siverek. Ciekawe jak bedzie na żywo wygl?dał?
Gość madzia Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Artix ,zejdz z Poznania !guns bo nikt z Cityraiderów to nie jest,my nie nosimy czapeczek Burgmani
RobB. Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Jakby nie patrzeć to OBU nowym Wła?cicielom gratuluje nabytków i życzę długiej i bezawaryjnej eksploatacji !tut Arti może w srebrne nie wjeżdżaj? ?! trza mieć nadzieję !tut No nareszcie masz 2 gary !tut My?lę,że już należy jak?? dłuższ? trasę planować w celu sprawdzenia !guns czy się nie przegrzej? A ten drugi taki ładny, czerwony to pewnie Mariusz dla dziecka kupił, żeby się wprawiało. Poddał się presji, taki Twardziel , zupełnie jak ja Pozdrawiam RobB. Ty tu się Arti stroisz, a tam "BULDOŻERY" po lasach w Rospudzie szalej? !tut
Gość denver27 Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 wypada tylko pogratulowac nowych sprzętów tylko nie wiadomo za bardzo komu ale mimo wszystko gratuluje ktokolwiek nim jest lub s?.
dr.big Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 A Bigu został ... wycyckany na szaro i ino mu się kuferek ostał.No gadać Panowie ... wygrałem czy nie ????? Niestety, ostal sie tylko ... kufer . PS. Nagroda jest uscisk dloni niezidentyfikowanego clowna ze zdjecia, wystarczy sie udac tam, gdzie grasuje .
jagroski Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Artix ,zejdz z Poznania bo nikt z Cityraiderów to nie jest,my nie nosimy czapeczek Burgmani Artix, Pyra się burzy, zapro? na frytki.
Mario Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 Artix nie ma przepro? kierunek Italia gratulacje
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2007 Mariusz maczal tu palce, z obserwacji wydaje mi sie, ze to jego styl mocowania moto na lawecie. Kazdy plastik oszczedzony.... Ale moze sie myle
ortos Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 i ja kolejny raz gratuluję pozdr... ortos ps. tylko nie mów juz, że nie masz czym jechać
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 25 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2007 Mariusz maczal tu palce,z obserwacji wydaje mi sie, ze to jego styl mocowania moto na lawecie. Kazdy plastik oszczedzony.... Ale moze sie myle Nie mylisz sie A ten drugi taki ładny, czerwony to pewnie Mariusz dla dziecka kupił, żeby się wprawiało.Poddał się presji, taki Twardziel , zupełnie jak ja Robie... dla mojej 10 letniej córki Peugeot Elyseo 150 jest zdecydowanie za szybki i trochę przy cieżki. Przez chwilę nawet o tym my?lałem ale uważam, że najpier zaczniemy od czego? w 50 ccm, założymy relingi i będziemy szkolić
Gość Kasssia Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Prosze o pomoc w ustaleniach. Artix, a za t? pomoc w ustaleniach to przewidziana jest jaka? nagroda cy cu??
Rekomendowane odpowiedzi