Conan Opublikowano 20 Maja 2019 Opublikowano 20 Maja 2019 7 godzin temu, Arecki napisał: Już mieszkasz znowu w namiocie ? To może jednak nie warto było się odzywać ? tym bardziej że pogoda nie na pała optymizmem heh ?
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2019 Witam czy jest jeszcze jedno wolne miejsce ? Chciałbym jeszcze dopisać jedną osobę i zapłacić . Może ktoś rezygnuje.
Marek Leśniak Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Witam Jest jedno wolne miejsce do odstąpienia z grupy opolskiej od piątku ale będzie bez koszulki. jak ktoś chętny to zapraszam mój.fon.608 538 877. Pozdrawiam
Marek Leśniak Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Witam Miejscówka już nie aktualna. Pozdrawiam
Klubowicze Marzena Opublikowano 29 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2019 Witaj Arku mam takie pytanie,dostałam czwartek wolne. Moje pytanie brzmi tak czy możemy przyjechać dzień wcześniej czyli jutro. Marzena
Sympatycy Arecki Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2019 Wasz domek będzie chyba dostępny już od czwartku, więc nie widzę problemu żebyście byli dzień wcześniej ?.
Rekomendowane odpowiedzi