Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2021 Pochlastał się z rozpaczy 😜🤣
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2021 Godzinę temu, tomekstw napisał: Czy kwity do szafy na 3 miechy. Nie bój żaby,wczoraj byłem w stalowej ale nie miałem jak foty wysłać Godzinę temu, arturo-bb napisał: Pochlastał się z rozpaczy Tak, za tobą😜
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2021 Wiedziałem że tęsknisz 😍 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2021 No to odzyskałem spokój. 🙂 dzisiaj śpię spokojnie. Jak się pochlastał to się i odchlasta 😂 bo już myślałam że się nie zmieścił w jakimś zakręcie i szlifował na cylindrze 😀
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2021 12 minut temu, EndriuBis napisał: No to odzyskałem spokój. Andrzejku Moto odstawione do garażu po zlocie w Czechach i światło dzienne zobaczy dopiero w przyszłym roku, już się najeździłem w tym sezonie, wystarczy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2021 🤣 pogadamy za tydzień lub dwa - jak znowu się zrobi ciepło. 😉 ale OK, my mieliśmy przestój lipiec i prawie cały sierpień, to jeszcze trochę musimy nakręcić przynajmniej do wymiany oleju 😃 dobrze że to Suzuki, a nie np. Honda.
tomekstw Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Nie mówcie ze juz nie będzie kiedy pojeździć. Zamówione ciepło na październik.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2021 Widzę że muszę rozwiać wszystkie wątpliwości Ręka od gazu Zapowiada się na długie leczenie,rany szarpane ale ścięgna całe, dobrze że po sezonie (tak to skwitował Subaru jak wracał z nami ze szpitala) Tak się teraz zastanawiam czy on nie jest moim nieszczęściem🤣
Administrator xmarcinx Opublikowano 23 Września 2021 Administrator Opublikowano 23 Września 2021 Jak to się stało - jeśli mogę zapytać?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Września 2021 Administrator Opublikowano 23 Września 2021 No i z sexu nici 😜 Do wesela się zagoi 👍 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2021 1 minutę temu, xmarcinx napisał: Jak to się stało - jeśli mogę zapytać? Poślizg na busie i próba ratunku, nie wyszło mi to najlepiej
Tatko Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 PaFeł tak to jest jak się do domu na noc nie wraca całe szczęście że ręką sprzęt zasłoniłeś bo by Ci Anetka sprzęt obcieła i cieńko byś śpiewał🤣 Zdrówka życzę.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2021 11 minut temu, MariuszBurgi napisał: No i z sexu nici 😜 Eeeeeee tam ma jeszcze lewą to "na obcego " da radę 🤣
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Września 2021 Administrator Opublikowano 23 Września 2021 2 minuty temu, arturo-bb napisał: ma jeszcze lewą Kocha tylko prawą 😆
tomekstw Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Poślizg na busie i próba ratunku, nie wyszło mi to najlepiejI złapałeś się pewnie wzmocnień na pace. Blacha zrobiła swoje. Co za pech. Ale kieliszek utrzymasz chyba?
Administrator xmarcinx Opublikowano 23 Września 2021 Administrator Opublikowano 23 Września 2021 18 minut temu, MariuszBurgi napisał: No i z sexu nici 😜 Przecież to ręka a nie pyton. Chyba, że nie widzimy wszystkiego
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2021 14 minut temu, tomekstw napisał: Ale kieliszek utrzymasz chyba? Tak, za dwa/trzy miesiące
tomekstw Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Tak, za dwa/trzy miesiące Cytując "Seksmisję" będziemy karmić dożylnie. Wracaj szybko do zdrowia i pełnej sprawności.
Administrator xmarcinx Opublikowano 23 Września 2021 Administrator Opublikowano 23 Września 2021 Tak jest - powrotu do zdrowia życzymy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2021 Paweł, raz jeszcze szybkiego powrotu do zdrowia.
tomekstw Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Paweł jakby była potrzeba pomocy rozładunku palet z Twoim towarem u mnie na rejonie , dzwoń chętnie pomożemy. Jakieś manitu się znajdzie
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Września 2021 Dziękuję wszystkim za dobre słowa
Użytkownicy Nazir Opublikowano 24 Września 2021 Użytkownicy Opublikowano 24 Września 2021 Zdrówka Paweł! Do sezonu się zagoi👍
Rekomendowane odpowiedzi