Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2021 A gdzie to Cię poniosło ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2021 Nie kumam 🤔 co Paweł ? Retrospekcja ? 🙂 Starość czy brak zajęcia ? 😀
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2021 Na Bank starość ale On się do tego nie przyzna 😜
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2021 7 godzin temu, EndriuBis napisał: Retrospekcja Dokładnie Andrzej brak zajęcia😃 7 godzin temu, arturo-bb napisał: starość Nie przyznam się😋 A tak na poważnie to byliśmy w takiej fajnej knajpce na Helu i mi się takie zdjęcie rzuciło w oczy 👀👀👀
Klubowicze JACKM Opublikowano 14 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2021 7 godzin temu, arturo-bb napisał: Na Bank starość ale On się do tego nie przyzna 😜 Jaka starość ? ,jak by się czuł staro to by dupy z domu nie ruszył.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2021 DRGNĘŁO I W ŚWIĘTOKRZYSKIM
Klubowicze JACKM Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2021 BRAWO WY🙏👍😀😀😀 A u nas zimno i wieje jak w k.......😄
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2021 A u mnie NETFLIX ,Kanapa i Kaczka z jabłkami .😜
tomekstw Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 U nas też wieje bardzo mocno. Pic już się nie chce. Łazi człowiek od okna do okna i planuje...Wysłane z Nokii 5110 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Brawo dla Was .W konicu jakaś przejażdżka👍 P.s Widzę Paweł że udało się parę kilo zrzucić do ciuchów. 🤣 A więc podwójne brawa🙉😉
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: Widzę Paweł że udało się parę kilo zrzucić do ciuchów. 🤣 To efekt kamizelki. Pamiętaj że czarny wyszczupla 😜
tomekmajesty Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Brrrr zimno:)Twardziele Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Wstrzeliliśmy się idealnie w okienko pogodowe, temperatura wahała się w granicach 13 stopni więc całkiem dobrze, wiaterek miejscami dmuchał dość mocno, a godzinę po dotarciu do domu zaczął padać śnieg🤣. 13 godzin temu, subaru gtb320 napisał: parę kilo 12 godzin temu, arturo-bb napisał: czarny wyszczupla Panowie to technika tak poszła do przodu, teraz się robi zdjęcia aparatem szerokokątnym😂📸, potem korekta na photoshopie i zdjęcie jak ta lala🤪 P.S. już was nie lubię, obu!!!
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Ja to chciałem tylko powiedzieć że jakieś dziwne te wasze skutery 😉 ale trochę zazdroszczę. Ja w sobotę tez poszedłem do przodu - założyłem AKU po zimie 🙂 Godzinę temu, PawełJW napisał: P.S. już was nie lubię, obu!!! a kolega to ma jakieś kompleksy ? 🤔 Olej to Paweł, oni ci zazdroszczą 😀 Ja Ci nie zazdroszczę. Święta były, a ty co - na zielonej sałacie ? 🤣
tomekmajesty Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Podobno duża ilość mocnego alkoholu wyszczupla :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 6 Kwietnia 2021 6 godzin temu, PawełJW napisał: Wstrzeliliśmy się idealnie w okienko pogodowe, temperatura wahała się w granicach 13 stopni więc całkiem dobrze, wiaterek miejscami dmuchał dość mocno, a godzinę po dotarciu do domu zaczął padać śnieg🤣. Panowie to technika tak poszła do przodu, teraz się robi zdjęcia aparatem szerokokątnym😂📸, potem korekta na photoshopie i zdjęcie jak ta lala🤪 P.S. już was nie lubię, obu!!! Pafeł to foto po prostu jak byś do pasa miał 160cm od pasa 40 a główka 5😂 P.S też Cię lubię ale jak coś kwatere mi jeszcze trzymaj😉 ( nie musi Cię być w domu)🤣
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2021 Świętokrzyskie w składzie Aneta Leszek Jacek i Ja dziś pognało do safari zoo. Wyszło coś koło 500km. Przy okazji były odwiedzinki u @Marzena i @VOLVO 673na przepysznym rosole i kawce za które ogromnie dziękujemy.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Szybkie spotkanko z chłopakami z Włoszczowy przy okazji zlotu SHL, starych motocykli i samochodów. Trafił się nawet najnowszy wóz opancerzony Rutkowskiego. Potężna maszyna
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2021 14 godzin temu, PawełJW napisał: Szybkie spotkanko z chłopakami z Włoszczowy przy okazji zlotu SHL, starych motocykli i samochodów... to Wy teraz tylko takie wyjazdy macie tajne przez poufne ? 😲 żadnej informacji wcześniej ? A ten zlot SHL to nie miał się odbyć 15-tego ? No i czemu na zdjęciach żadnej SHL-ki nie widzę ?😞 14 godzin temu, PawełJW napisał: .... Trafił się nawet najnowszy wóz opancerzony Rutkowskiego. Potężna maszyna a tego to nie kumam. Skąd to to tam ? Taki stary ten wóz że załapał się na zlot "Starych samochodów i motocykli" ? 🤣
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2021 59 minut temu, EndriuBis napisał: żadnej SHL-ki nie widzę taki ze mnie fotograf🤣 59 minut temu, EndriuBis napisał: Skąd to to tam też się zastanawiałem, może w razie W do rozganiania tłumu🤣
tomekmajesty Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Rutkowski to niezbyt świetlana postaćAle dobrze że nie prowadzi już milicyjnej Nyski tylko takie dziwactwoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Września 2021 Kurcze, muszę zapytać bo nie śpię po nocach 😜 tylko przenoszę tutaj, co by wątku Arturowi nie zaśmiecać. W dniu 21.09.2021 o 21:53, PawełJW napisał: Jak się uda to czemu nie W dniu 21.09.2021 o 22:20, arturo-bb napisał: Paweł a Ty to chyba na "plecaka" 🤣 11 godzin temu, _ANETA_ 80 napisał: Teraz to nawet na plecaczka się nie nadaje 🥺 😥 @PawełJW czy coś jest na rzeczy ? Coś przegapiłem ? Wprawdzie nie było mnie 10 dni w PL, ale w "Nowinach" (Rzeszowskich 🤣) nic nie pisali.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2021 5 godzin temu, EndriuBis napisał: czy coś jest na rzeczy ? Oj tam oj tam, będzie dobrze 🤣
tomekstw Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Teraz, PawełJW napisał: Oj tam oj tam, będzie dobrze 🤣 Nie no teraz i mnie ten zapis zaintrygował. Paweł chyba nie zrobiłeś sobie czegoś złego. Czy kwity do szafy na 3 miechy.
Rekomendowane odpowiedzi