Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 Września 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Września 2019 10 minut temu, subaru gtb320 napisał: Dopiero dziś pozdrowienia ? Czyli był ciężki tydzień z ekipą Również pozdrawiamy. Oj i to bardzo?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2019 8 minut temu, PawełJW napisał: Oj i to bardzo? Wbijaj na Bieszczady poprawimy
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Września 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Września 2019 10 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Wbijaj na Bieszczady poprawimy Z chęcią ale lecimy na majówkę.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2019 Terminy nie kolidują. Możecie być na obu imprezach.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Września 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Września 2019 38 minut temu, arturo-bb napisał: Terminy nie kolidują. Możecie być na obu imprezach. Artur portfel koliduje???za mało czasu i za dużo pracy po powrocie.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Września 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Września 2019 Plan wykonany Droga p1 punkt24 z widokiem na KOTOR
Marcin 78 Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 15 godzin temu, PawełJW napisał: Artur portfel koliduje???za mało czasu i za dużo pracy po powrocie. Paweł do października spokojnie się wyrobisz ?
Klubowicze maroch75 Opublikowano 2 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2019 1 godzinę temu, Marcin 78 napisał: Paweł do października spokojnie się wyrobisz ? No ja myślę ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Września 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Września 2019 Bardzo mnie to korci...... 7 godzin temu, maroch75 napisał: No ja myślę Podaj lolalizację który to Łagów
Klubowicze maroch75 Opublikowano 3 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2019 Godzinę temu, PawełJW napisał: Bardzo mnie to korci...... Podaj lolalizację który to Łagów Łagów, woj lubuskie, powiat Świebodzin ? Namiary w wątku zlotowym.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2019 Piękne tereny . Fajny zamek. Ciekawe miejsca do zwiedzania . Kupa tras widokowych.
dziadzia Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Paweł mam pytanko, cóż to za obiekt (zamek)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Września 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Września 2019 59 minut temu, dziadzia napisał: Paweł mam pytanko, cóż to za obiekt (zamek) Ja wyczytałem że to jest Zamek w Uniejowie ? A kolega to chyba tylko obrazki ogląda ? ale niech lepiej Paweł potwierdzi, co by nie było "na mnie" ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Września 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Września 2019 2 godziny temu, dziadzia napisał: Paweł mam pytanko, cóż to za obiekt (zamek) Zamek w Uniejowie zaraz przy termach 5 godzin temu, arturo-bb napisał: Piękne tereny . Fajny zamek. Ciekawe miejsca do zwiedzania . Kupa tras widokowych. Czyli próbujesz mnie namówić.... 7 godzin temu, maroch75 napisał: Namiary w wątku zlotowym. Ok
dziadzia Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Godzinę temu, PawełJW napisał: Zamek w Uniejowie zaraz przy termach Pięknie dziękuję ? 2 godziny temu, EndriuBis napisał: A kolega to chyba tylko obrazki ogląda Andrzejku czytam czytam, tylko myślałem że to nie to samo.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2020 Kto ma ochotę na szybką sobotę. Ze względu na to że niektórzy pracują to spotykamy się w sobotę o 13.00 na stacji Orlen w Kielcach ul. Łódzka 266 i lecimy po punktach zbornych na tyle na ile czas pozwoli. Kończymy w Chęcinach na zamczysku około 19.00-20.00 i z bananami na ustach rozjeżdżamy się do domów https://goo.gl/maps/TMzBvsbUja9R2axV7 Do zobaczyska S7 będzie ominięta bocznymi drogami
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2020 My już jedziemy i świetnie się bawimy, pierwszy punkt skałki w Przysuchej zaliczony, teraz pyszny obiad w Leśnej Chacie gdzie rewolucję robiła p.Geslerowa w 2013r. Pomnikus Konius Pegazus Opoczno Niebieskie źródła Tomaszów Mazowiecki I na deser zalew w Sulejowie. 🍌 na twarzy i powolutku do 🏠
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Lipca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2020 Dzięki Leszek za przemiłe towarzystwo, do następnego
Sympatycy PawełJW Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2020 NIEDZIELA W SIODLE Zapraszam wszystkich chętnych na niedzielną wycieczkę. W programie zwiedzanie dwóch bunkrów (schronów kolejowych) z bardzo ciekawą historią i przelot przez słowacko-polskie góry jeśli tylko granice będą otwarte. Startujemy (i kończymy) w Busku Zdroju o godzinie 9.30 ze stacji Orlen https://goo.gl/maps/tGAwnwfxRiME5STq7 Plan trasy: https://goo.gl/maps/GvMR4vRYb8t89Uuf8… Po drodze będą postoje na obiad i ewentualny deser.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Lipca 2020 🙂 obserwuję temat. Paweł, rozumiem że rano kierunek Dębica - schron. A powrót przez Zakliczyn ? Czyli około 11:30 będziecie pod schronem ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2020 Tak, przez Dębicę do Stepiny do schronu, powrót przez Zakliczyn, jak starczy czasu to z postojem, ale wolałbym zajechać na Słowacji pod warownię. https://maps.app.goo.gl/YDafDjtMtWnTAndD6
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Lipca 2020 Dnia 29.07.2020 o 11:22, PawełJW napisał: ... ale wolałbym zajechać na Słowacji pod warownię. z tego co pamiętam pod sam zamek nie można dojechać, trzeba drałować z buta około 1 km. Dość ambitna ta Twoja wycieczka jak na jeden dzień. 🤔 Planujecie zwiedzanie ? Delikatnie przypominam się o breloczku dla Baśki 🙂
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2020 Coś tam się zawsze zobaczy, wszystko zależy jak będzie szło, brelok już mam w motorku.
Rekomendowane odpowiedzi