Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Września 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Września 2021 Dzięki za odwiedziny 2
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2021 Gratki dla Tomka 👍i współczucie dla Ciebie 🙁
tomekstw Opublikowano 25 Września 2021 Opublikowano 25 Września 2021 Gratki dla Tomka i współczucie dla Ciebie Seba, jakie gratki dla mnie. Taka kolej rzeczy. Ewolucja. Z wiekiem jest zapotrzebowanie na tzw. święty spokój, i my do tego dążymy. Paweł ma się dobrze, zalecone wszelkie instrukcje co by na wiosnę był 120% sprawny. P.S. co prawda sernika nie próbowałem ale wyglądał smakowicie. I teraz żałuję.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2023 Świętokrzyskie dzisiaj troszkę pojeździło. Przy okazji pokopane oponki w zakupionym mp3 przez naszego nowego kolegę Jarka z regionu świetokrzyskiego który po ognisku podkarpackim gdzie widział się z nami po raz pierwszy, złapał potężnego bakcyla na burgmaniowanie👌👌👌. 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 29 Października 2023 Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Października 2023 Ostatnim rzutem na pogodę udało się dzisiaj troszkę pojeździć.... 3
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2023 Zazdroszczę 😉 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Sierpnia Autor Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia Po telefoniczny wydaniu przepustki przez @mordek na penetrację Nowosączyzny miały być lody w Nowym Sączu ale był obiad orientalny. Po drodze trafił się T72A w Czchowie Maszyna została umieszczona w tamtejszym miejskim parku (Parku Militarnym) jako pomnik i lokalna atrakcja turystyczna. Pojazd formalnie przekazano opolskiemu Stowarzyszeniu „Pancerny Skorpion”, na którego czele stoi powiązany z wiceministrem gen. Jerzy Jankowski. Powrót przez wieś malowaną Mordek, ale macie fajną drogę z Sącza w moja stronę, petarda. 2
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Sierpnia Autor Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia @Nazir 🤣🤣🤣 Jeszcze to było 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 23 Sierpnia 🧐 Mam nadzieję, że wstąpiliście do Pawła na kawę, bo jak nie to...😱😱 🙃
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 23 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 23 Sierpnia W dniu 22.08.2026 o 15:45, PawełJW napisał(a): Po drodze trafił się T72A w Czchowie Zaraz zaraz niech pomyślę 🤔to ten co koło Brzeska ? a kto winietkę za DK 75 zapłacił. A mam w domu taką dobrą włoską kawkę. Troszkę przykro że nie wpadliście nawet na si si 😉😄
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Sierpnia Autor Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia Upsss. Dzisiaj szybką przelotkę na pstronga do gospodarstwa agroturystyczne Grobelka. Z agroturystyki to została tylko brama, reszta to ochydna komercja gdzie za wstęp bierze 5 zico mimo że na pstrąga wpadłeś. Przy okazji Kleszczów i wielka dziura Tu zgłupiałem i nie wiedziałem co robić niedzielne 350km 1
Paul Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia W dniu 23.09.2021 o 19:15, PawełJW napisał(a): Widzę że muszę rozwiać wszystkie wątpliwości Ręka od gazu Zapowiada się na długie leczenie,rany szarpane ale ścięgna całe, dobrze że po sezonie (tak to skwitował Subaru jak wracał z nami ze szpitala) Tak się teraz zastanawiam czy on nie jest moim nieszczęściem🤣 Pacio a co tu się narobiło, opowiadaj ????
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Sierpnia Autor Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia Haha 2021r. Już zapomniałem
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 30 Sierpnia Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Sierpnia Świętokrzyskie w składzie @Dadzia POLICE @_ANETA_ 80 @Trebor i @PawełJW pomknęło w ten piękny dzień na zakończenie wakacji do Zaklikowa na rybkę w "Zajeździe Rybka". Na miejscu było spotkanie z Beata i Tomkiem z grupy podkarpackiej (dzięki za wspólny obiad) Nakręcone ponad 300km. Spacer po zalewie w Zaklikowie, i lody na rynku. Nie obyło się bez przeprawy promowej. Dzięki za udaną niedzielę. 7
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Sierpnia Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia Nareszcie się świętokrzyskie ruszyło, 🤣.Super Was widzieć w gronie super wycieczka pogoda Idealna na spotkanie i na moto .Pozdrawiam wszystkich A Ja lecę w bieszczady 😅
Klubowicze Trebor Opublikowano 30 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia To był naprawdę fajny dzień, dziękuje. 2
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 30 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia Jak wszyscy - to Wszyscy! Skusiłam się na wycieczkę która mogłaby mieć tytuł "Pożegnanie wakacji z wypadem na rybkę". Ale to byłoby za mało jak się wybierasz z Takim Składem na Spontankę Niespodziankę. 😀 Dziękuję za super atrakcje, fajnie było zobaczyć Beatę i Tomka i siąść przy wspólnym stole. A! Zapomniała bym... czy ktoś może odwołać zimę..? 🤔 2
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Sierpnia Użytkownicy+ Opublikowano 30 Sierpnia 16 godzin temu, PawełJW napisał(a): Świętokrzyskie .....pomknęło w ten piękny dzień na zakończenie wakacji do Zaklikowa na rybkę w "Zajeździe Rybka". a nie można było tego napisać tak w piątek wieczorem ? 🤔 bo rozumiem że przepustkę na wjazd do Podkarpackiego wystawili @tomekstw z Beatą 😜
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Sierpnia Autor Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 14 godzin temu, EndriuBis napisał(a): w piątek wieczorem W piątek to my nie wiedzieli czy się do niedzieli doczekamy🤣
Rekomendowane odpowiedzi