Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Marca 2019 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Świętokrzyskie budzi się do życia, pojawiają się nowe twarze chętne do pokonywania wspólnych kilometrów więc działamy, jeździmy, integrujemy się. Dziękuję za super spędzoną niedzielę i wycieczkę do BUNKRU KONEWKA Odnośnik do komentarza
energy11 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ładnie Was się nazbierało. W zeszłym sezonie nie było chętnych do jazdy ? LWG Odnośnik do komentarza
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 31 Marca 2019 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Super wypad dzięki za niedzielę Mam nadzieję, że następnym razem będzie nas więcej Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
grom1 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Gratuluję udanej wycieczki. Bardzo żałuję że mnie tam nie było z Wami. Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 5 minut temu, grom1 napisał: Gratuluję udanej wycieczki. Bardzo żałuję że mnie tam nie było z Wami. Było super. Odbijesz sobię następnym razem Odnośnik do komentarza
Klubowicze Trebor Opublikowano 31 Marca 2019 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dziękuję Panie kierowniku-organizatorze że zabrał mnie Pan na wycieczkę ? Podziękowania dla uczestników za miłą niedzielę Odnośnik do komentarza
xtor Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Również przyłączam się do podziękowań dla organizatora i uczestników, do następnego razu ? Odnośnik do komentarza
NooSzymoN Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Cześć, fajna wycieczka ? Część militarna dla mnie mniej interesująca, bo u nas takich pamiątek aż za dużo, ale przyrodniczo ekstra. Co to za wielka woda? Przypomina mi nasze Miedwie? Serdeczne pozdrowienia z nad morza ??? Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 6 godzin temu, NooSzymoN napisał: Cześć, fajna wycieczka ? Witaj. Rezerwat Przyrody Niebieskie Źródła w Tomaszowie Mazowieckim. Zapraszamy w nasze strony. Odnośnik do komentarza
NooSzymoN Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Łał, no strzeliliście sobie wycieczkę? Chętnie kiedyś zawitam w Wasze piękne strony i mam nadzieje na wspólne polatanko ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Super, u mnie możesz się zatrzymać i pozwiedzać świętokrzyskie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Trebor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Wielka woda o którą pytasz to Zalew Sulejowski Odnośnik do komentarza
NooSzymoN Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 PawełJW, dziękuję za zaproszenie i wzajemnie ? jak będę się wybierać w Wasze strony to dam znać. Ten Zalew Sulejowski mnie zaciekawił, chętnie bym go przy okazji zobaczył, lubię dużą wodę ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Przedświątecznym spontanem za namową Trebora udało się wykręcić 150km w koło komina mile spędzając sobotnie popołudnie. Odwiedziliśmy część uzdrowiskową w Busku Zdroju, sosnę na szczudłach oraz punkt widokowy w Pińczowie przy zabytkowej kaplicy. Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Też dziś trochę polatałem, 160km pykło a przy okazji sprawdziłem czy wody starczy na smigus dyngus ? Możesz śmiało lać Anetę wodą, na pewno nie braknie ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 8 godzin temu, Marcin 78 napisał: Możesz śmiało lać Anetę wodą, na pewno nie braknie ? Na śmierć zapomniałem że to śmigus-dyngus. Pędzę po wiaderko? Odnośnik do komentarza
Dadzia POLICE Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jako, że wszyscy wczoraj przy stołach utknęli i zadów ruszyć się nie chciało coby z koleżanką pomknąć w dal to samotny wypad zamknięty 190km udało mi się zakończyć o zachodzie słońca. Busko-Zdrój przywitało słońcem, pieknym parkiem z soczystą zielenią. Zaczepne wiewiórki, cisza, spokój, cicha muzyka i kuracjusze. Parę kilometrów za Buskiem Sosna Na Szczudłach okazała się nie lada zjawiskiem, dzięki Paweł za polecenie. Pińczów, spacer na Górę św. Anny ale nie zabrałam tel. z bagażnika ? więc kiedyś wrócę bo widok piękny. Zalew w Cedzynie, moja ulubiona pora kiedy słońce już nisko i woda się złoci. Święta Katarzyna punkt widokowy, byłoby jeszcze piękniej gdyby nie śmieci i rozbite na parkingu butelki. Zaczynał się też moment rozpalania w piecach więc dymy a nie mgła powoli zasnuwały krajobraz. Zakończyłam wycieczkę w urokliwym miejscu jakim są Ciekoty - Żeromszczyzna. Trafil się piękny zachód, całkiem bezwietrznie, spokojnie i błogo. Kto już żałuje?! PS Zdjęcia dodam jutro bo trzeba zmniejszyć więc proszę ocenić ? 1 Odnośnik do komentarza
Dadzia POLICE Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Słońce za oknem chociaż już późne popołudnie. Zaraz wsiadam na Apkę i idę się zakurzyć ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 18 minut temu, Dadzia POLICE napisał: wsiadam na Apkę i idę się zakurzyć ? Piękne zdjęcia Odnośnik do komentarza
Nazir Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Dnia 22.04.2019 o 00:20, Marcin 78 napisał: Też dziś trochę polatałem, 160km pykło a przy okazji sprawdziłem czy wody starczy na smigus dyngus ? Możesz śmiało lać Anetę wodą, na pewno nie braknie ? Dnia 22.04.2019 o 09:46, Dadzia POLICE napisał: Jako, że wszyscy wczoraj przy stołach utknęli i zadów ruszyć się nie chciało coby z koleżanką pomknąć w dal to samotny wypad zamknięty 190km .................... .................spacer na Górę św. Anny ale nie zabrałam tel. z bagażnika ? więc kiedyś wrócę bo widok piękny. Marcin! - czy to może Przeczyce? ( może przez "ż" bo wiem, że to zalew?) Jak tak, to tak blisko?? byłeś i ...nie dałeś znać? Ognisko bym odpalił? Dadzia POLICE - piękne zdjęcia!! Jak mówisz: klimat wiosny był! Polecam Górę św.Anny koło Strzelec Opolskich - też jest b. ładnie zwłaszcza teraz ( niby też byliśmy z Damianci na Górze św. Anny w poniedziałek a jednak spotkać się nie mogliśmy ?? ?!) Pozdrawiam i szerokości ( a jak ruszysz w te tereny np. na JURĘ to pisz do nas to my zrobimy Ci focie? i Sobie z Tobą ?- nie zawsze siedzimy na forum ?innych regionów, a Jura jest po środku!). Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 49 minut temu, Nazir napisał: Marcin! - czy to może Przeczyce? Arek no coś ty jakie Przeczyce, przecież to tama na Czechowicach ?. Jak pojadę w Twoje strony to na pewno dam znać ? Dadzia piękne foty, w majówkę będzie jakiś kierunek na parę km ? Odnośnik do komentarza
Dadzia POLICE Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 17 godzin temu, Nazir napisał: Dadzia POLICE - piękne zdjęcia!! Jak mówisz: klimat wiosny był! Polecam Górę św.Anny koło Strzelec Opolskich - też jest b. ładnie zwłaszcza teraz ( niby też byliśmy z Damianci na Górze św. Anny w poniedziałek a jednak spotkać się nie mogliśmy ?? ?!) Pozdrawiam i szerokości ( a jak ruszysz w te tereny np. na JURĘ to pisz do nas to my zrobimy Ci focie? i Sobie z Tobą ?- nie zawsze siedzimy na forum ?innych regionów, a Jura jest po środku!). Dzięki, pogoda była i widoki urocze to nie mogłam rąk przy sobie utrzymać... ? Przy spontanach trudno przeszukiwać fora ale oczywiście te bliskie okolice jak najbardziej więc obiecuję, że następnym razem zajrzę nie tylko na Świętokrzyskie ? Za zaproszenie dziękuję i postaram skorzystać z oferty fociowania jak najszybciej się da! Do zobaczeniaaaaaa Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Może macie ochotę na szybka integrację regionu świętokrzyskiego. Jeśli oczywiście pogoda pozwoli (nie będzie padać) proponuję spotkanie się w Muzeum Orła Białego w niedzielę o godzinie 12.00. Po zwiedzaniu muzeum podjedziemy na wspólny obiad gdzieś w okolicy i krótką wycieczkę. Poplotkujemy, pośmiejemy się, pozwiedzamy i pojeździmy. Serdecznie zapraszam. W sobotę o 18.00 sprawdzimy pogodę i podejmiemy decyzję. Miejsce spotkania: https://goo.gl/maps/XyVv1fDqJTQCW3dZ6 Odnośnik do komentarza
xtor Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 18.00 minęła i jaka decyzja ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Czekamy do rana, ale raczej nie ma nadzieji na wyjazd. Musimy przełożyć. Jutro w Skarżysku deszcz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi