Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 27 Marca 2019 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Termin niestety gryzie się z VI Wiosennym Spotkaniem Burgmanii, ale kto zostaje to jest ciekawa alternatywa na sobotni dzień. Info prasowa: Chcielibyśmy zaprosić całą społeczności Burgmania.net na Motor-Landowe otwarcie sezonu do Dziekanowa Nowego ul. Kolejowa 362/364. To tylko 30minut jednośladem od Centrum Stolicy ? Zjecie coś dobrego z grilla, a przede wszystkim pojeździcie testowymi skuterami (będą elektryki NIU!), motocyklami, a nawet quadami (mamy na miejscu własny tor dla quadów) ? Będziecie mogli też umówić się na darmowy przegląd swoich pojazdów i otrzymać zniżkę na oryginalne części zapasowe. Będą też konkursy z nagrodami ? Także kto chce i może, niech rezerwuje sobie czas w sobotę, 13 KWIETNIA, w godzinach 10 - 14 ? ZAPRASZAMY! \ Odnośnik do komentarza
slavko1 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dzięki za info. Zamierzam być? Odnośnik do komentarza
radek_kedar Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 To ja też się wybiorę jeśli pogoda będzie ok Odnośnik do komentarza
virus Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W ramach sobotniej przejażdżki zawitałem do Motor-Landu. Mimo mżawki i 5st. było nawet sporo zainteresowanych. Przejechałem się na kładach po torze, przysiadłem na nowych sprzętach i pojechałem dalej. Niestety w obecnej ofercie Kymco (poza Downtownem) nie ma sprzętów dla osobników 190cm+. Na wszystkich zahaczałem kolanami o kierownicę. ? Fajnie, że taka impreza się odbyła, na pewno to dobra promocja marki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi