Klubowicze Campto Opublikowano 17 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nadszedł 17 stycznia więc czas ogłosić i zaprosić na VI WIOSENNE SPOTKANIE Termin spotkania to 12-14 IV 2019r. A miejscem spotkania jest: Powiatowy Ośrodek Sportu w Miętnem Co tu dużo opisywać - urocze miejsce w cichym otoczeniu. Szczegóły można sprawdzić pod adresem: https://www.mietne.pl/ Do naszej dyspozycji w cenie: - pokoje z łazienkami, tv oraz WiFi- miejsca parkingowe- boisko sportowe - pływalnia I inne atrakcje szczegółowo opisane na stronie www. Ładna pogoda jest gwarantowana i też jest w cenie ? Program spotkania przedstawia się następująco: Piątek:Od 14.00 – powitalne „HELLO!” i rejestracja uczestników.Przyjechać oczywiście można wcześniej ale od tej godziny mamy udostępnione pokoje 14.00 – 19.00 – zakwaterowanie i integracja w podgrupach19.00 – 23.00 – integracyjno-zapoznawczy grill lub ognisko na terenie ośrodka 23.00 – no limits – dla chętnych dalsza integracja na tarasie lub gdzie kto sobie wymyśli Sobota:8.00 – 10.00 - śniadanie10.30 - zbiórka do wyjazdu 11.00 - wyjazd krajobrazowy ( dla chętnych zwiedzanie Muzeum Sił Powietrznych w Dęblinie - https://muzeumsp.pl/ ) Czas wolny w Dęblinie – co się komu chce ? Odpoczynek po wrażeniach z dnia do godziny 19:30.19:30 – 2.00 – biesiada z tańcami, pogaduchami przy dobrym jedzonku. 2.00 – no limit – dalsza zabawa dla wytrwałych Niedziela:8.00 – 10.00 – śniadanie i pożegnalne uściski Napoje o procentowości powyżej zera we własnym zakresie. ? Tak było: http://www.burgmania.net/index.php?/topic/26778-v-wiosenne-spotkanie-oraz-uroczyste-otwarcie-sezonu-2018/ http://www.burgmania.net/index.php?/topic/25097-iv-wiosenne-spotkanie-oraz-uroczyste-otwarcie-sezonu-rynia-2017/&tab=comments#comment-482146 http://www.burgmania.net/index.php?/topic/23502-iii-wiosenne-spotkanie-burgmanii-rynia-ad-2016/&tab=comments#comment-441372 http://www.burgmania.net/index.php?/topic/21419-ii-wiosenne-spotkanie-rynia-17-19042015r/&tab=comments#comment-390088 Koszty: - wersja A Wersja pełna (piątek-sobota-niedziela) ( wszystko co wymienione w powyższym rozkładzie jazdy jest w cenie): Cena za osobę: 210 zł - wersja B – (piątek – sobota) Przyjazd w piątek, uczestnictwo w piątkowych i sobotnich atrakcjach bez sobotniej kolacji. Cena za osobę : 100 zł - wersja C – (sobota – niedziela) Przyjazd w sobotę po śniadaniu, uczestnictwo w sobotnich atrakcjach, kolacji, nocleg sobota/niedziela, śniadanie w niedzielę. Cena za osobę: 150zł Zakwaterowanie:- Pokoje 2 osobowe W zgłoszeniu proszę ująć wersję. W przypadku chęci noclegu z inną osobą proszę o takie info - najchętniej na PW. UWAGA!!! Zakwaterowanie będzie przydzielane po zaksięgowaniu wpłaty. Termin zgłaszania udziału oraz wpłat maksymalnie do 25 marca 2019r. EDIT: Z RACJI PRÓŚB O MOŻLIWOŚĆ WYDŁUŻENIA, UDAŁO MI SIĘ WYNEGOCJOWAĆ Z HOTELEM OSTATECZNY TERMIN ZGŁOSZEŃ NA 31 MARCA!!! Po tym terminie nie gwarantuję możliwości noclegu. UWAGA Opcjonalnie dostępne będą okolicznościowe koszulki w cenie 25 zł/sztukę - chętni proszę doliczyć tę kwotę do opłaty.. W przypadku chęci zakupu proszę o info przy wpłacie wraz z rodzajem ( męska/damska/dziecięca) oraz rozmiarem. Wpłaty należy dokonywać na konto: Sławomir Waryszak Mbank: 75 1140 2004 0000 3402 3310 2524 W tytule przelewu proszę podać Nick + wersja uczestnictwa. Zapraszam serdecznie wszystkich do udziałuW razie pytań służę informacją - tel. 530 386 777 lub mail campto@o2.pl Lista uczestników: 1. Campto - wersja A - OPŁACONE (męska XL) 2. Saper - wersja A (męska XL)- ZAPŁACONE 3. Andrzej.S - wersja A (męska XXL)-OPŁACONE (bez koszulki) 4. czadzo - wersja A (męska XL)- ZAPŁACONE 5. .maniek - wersja A (męska XL) -OPŁACONE (bez koszulki) 6. JuStA - wersja A (damska L) -OPŁACONE (bez koszulki) 7. Karmel - wersja A(męska M)-OPŁACONE (bez koszulki) 8. jackm - wersja A- ZAPŁACONE 9. iwona66 - wersja A- ZAPŁACONE 10. putek - wersja A (męska L) - ZAPŁACONE 11. Termi_N - wersja A(męska XL)- ZAPŁACONE 12. Wiolka - wersja A (damska L)- ZAPŁACONE 13. 14. Perła - wersja A (męska XXL)- ZAPŁACONE 15. Megamix - wersja A (męska XXL)- ZAPŁACONE 16. arturo-bb -wersja A- ZAPŁACONE 17. PawełJW - wersja A (męska XL) - ZAPŁACONE 18. Piootr - wersja B- ZAPŁACONE 19. Migu - wersja A (męska L)- ZAPŁACONE 20. Koala - wersja A (damska M)- ZAPŁACONE 21. Słodziak - wersja A ( dziecięca 134)- ZAPŁACONE 22. Panda - wersja A - (dziecięca 128)- ZAPŁACONE 23. Kacper - wersja A (męska M)- ZAPŁACONE 24. Justyna - wersja A(damska S)- ZAPŁACONE 25. Oliwia - wersja A (dziecięca 140)- ZAPŁACONE 26. Wiktom - wersja A (męska XXL)-OPŁACONE (bez koszulki) 27. MariuszBurgi - wersja B- ZAPŁACONE 28. GrzechoCnik - wersja A- ZAPŁACONE 29. Arturas - wersja B- ZAPŁACONE 30. Zenek99 - wersja A - ZAPŁACONE 31. Orzeł - wersja A- ZAPŁACONE 32. Gieńka - wersja A- ZAPŁACONE 33. Halinka - wersja A (damska M)- ZAPŁACONE 34. Edyta - wersja A- ZAPŁACONE 35 .Robert - wersja A- ZAPŁACONE 36. MAKI - wersja A (męska L)- ZAPŁACONE 37. ziga - wersja A- ZAPŁACONE 38. Mariusz - wersja A- ZAPŁACONE 39. Justyna - wersja A- ZAPŁACONE 40. Hania (lat 7) - wersja A- ZAPŁACONE 41. Jordan - wersja A (męska XL)- ZAPŁACONE 42. Karo-Linka + Mateuszek- wersja A (damska L)- ZAPŁACONE 43. jacek13 - wersja B- ZAPŁACONE 44. Vince - wersja A- ZAPŁACONE 45. Artix - wersja B (męska M)- ZAPŁACONE 46. Paulina - wersja A- ZAPŁACONE 47. Piotr- wersja A- ZAPŁACONE 48. Hiszpan - wersja B 49.slavko1- wersja B 50. subaru gtb 320 - wersja A 51. Natalia - wersja A 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Stycznia 2019 Będę: Saper - wersja A, koszulka męska XXL
Tatko Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Obecny . Andrzej.S- wersja A koszulka męska XXL.
czadzo Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 czadzo - wersja A, koszulka męska L Saper jasna cholera, raz w życiu dałbyś się mnie pierwszemu zapisać Ty z tym telefonem to chyba i do kibla chodzisz ? Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, już dziś idę do garażu łańcuch smarować ?️
Klubowicze .maniek Opublikowano 17 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jak Tatko jedzie to Ja też. Sławku dopisz Mnie do listy. Wersja A koszulka męska chyba XL.
JuStA Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Sławku dopisz mnie i Karmela na imprezkę ? Wersja A, koszulka damska L i męska M.
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2019 Grzesiu, i znów jakiś Campto Cię uprzedził. Ale "następną razą" Ciebie umieszczam na liście jako nr 1. ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2019 Sławek takie czasy, tak jak ja zawsze przegrywam z Tobą, tak udaje mi się wygrywać z Czadzo, ciekawe jak mi pójdzie z Leniwcem ?. Mam jeszcze pytanie organizacyjne, opłatę za koszulkę doliczyć do kosztów i przelewać, czy będzie do zapłacenia na miejscu? 20 godzin temu, czadzo napisał: Saper jasna cholera, raz w życiu dałbyś się mnie pierwszemu zapisać Ty z tym telefonem to chyba i do kibla chodzisz ? Podglądałeś?? Cóż poradzić, że jestem przywiązany do telefonu jak "pies do budy". Hubert nic się nie martw, polujemy na Leniwca, założę się, że pierwszy na liście będzie znowu "jakiś Campto" ?.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2019 4 godziny temu, Saper napisał: Cóż poradzić, że jestem przywiązany do telefonu jak "pies do budy". Ale już bardzo niedługo, i wtedy Hubert masz szanse ?.
czadzo Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ale już bardzo niedługo, i wtedy Hubert masz szanse . Jedyna metoda na Sapera to ciągle włączona apka Tapatalka i nieustanne zerkanie na telefon Panie i panowie, bracia i siostry, czekam z niecierpliwością na spotkanie z WamiLWG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze JACKM Opublikowano 19 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2019 a my też chcemy . poproszę o dopisanie . jackm wersja A iwona66 wersja A
putek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Proszę o dopisanie putek wersja A koszulka męska L. Pozdrawiam i do zobaczenia
Tatko Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Sławek dodaj do Mnie jednego X do koszulki bo mogę się nie zmieścić.
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2019 30 minut temu, Andrzej.S napisał: Sławek dodaj do Mnie jednego X do koszulki bo mogę się nie zmieścić. Tatko dasz radę.? Sławku kasa poleciała do Ciebię ?
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2019 20 minut temu, Andrzej.S napisał: To ja też wyślę. Ciekawę z czego Tatko. ? Jak nie masz konta.?
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2019 Andrzej, X dopisany, choć bez niego miałbyś jakieś wyzwanie do wykonania :). Osoby, które chcą koszulkę, proszę doliczyć koszt do opłaty zlotowej.
czadzo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Andrzej, X dopisany, choć bez niego miałbyś jakieś wyzwanie do wykonania :). Osoby, które chcą koszulkę, proszę doliczyć koszt do opłaty zlotowej. Campto z tego ogólnonarodowego dobrobytu i może mnie się nieco urosło Proszę zatem u mnie na zmianę rozmiaru koszulki na XL Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2019 Oby tylko Wasze 2oo dały radę dźwignąć ten dobrobyt ?
czadzo Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Wczoraj byle jak ale szedł. Andrzej nie wygłupiaj się, w taki mróz nie ujeżdżaj swego kunia, jajcęta Ci obmarznął a kto wie może jeszcze Ci się kiedyś przydadzą Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Cały czas w użyciu i nie zmarzną bo kanapa grzana.Trzeba się zabezpieczać ale dzięki za troskę to się nazywa Kolega.
Termi_N Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Sławku proszę nas wpisać na listę uczetników: Termi_N - koszulka XL Wiolka - koszulka L Wariant A - pokój 2 osobowy.
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem ?
Rekomendowane odpowiedzi