Marcin 78 Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Witam Wszystkich ? Na ostatnich spotkaniach rozmawialiśmy na temat koszulek T-shirt firmy JHK TSRA 150, przedstawiłem dwa podstawowe kolory w kroju męskim , pierwszym był SAND z srebrnym logo Drugim był DENIM z niebieskim logo Jak to zawsze bywa każdy ma swój ulubiony kolor w którym dobrze się czuje więc przedstawiam dostępność kolorów, które również można zamówić ? Męskich http://jhk.pl/t-shirt/meskie/t-shirt-jhk-tsra-150 Damskich http://jhk.pl/t-shirt/damskie/regular/t-shirt-damski-jhk-tsrl-150 Przy zamówieniu proszę podać model (D czy M) rozmiar, kolor koszulki i kolor logo (bez złotego ?) Koszt koszulki około 25 zł (w zależności od ilości zamówienia) Chętnych zapraszam do zamawiania, listę chętnych zamykam 10 kwietnia, 12-go wysyłam zamówienie do firmy Loping Numer konta do przelewu (proszę wpisać nick w przelewie) ; PKO BP 65102023680000230203074531 Lyska Marcin https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wxB2HqNDlvz43IaWRyF2LO6wAfoawAkM41QA6uOKIe8/edit?usp=drivesdk Lista 1. tommac Denim męska XL zapłacone 2. Arturro bb Denim męska M zapłacone 3.Damianci Denim męska L zapłacone 4 Areq CANARY RED z białym XXL Black z srebrnym XXL zapłacone 5. Mario Sand męska XL zapłacone 6. Nazir Denim męska XL męska XL SAND z srebrnym męska M Light Yellow z czarnym logo damska L Burgundy z czarnym logo zapłacone 7. KasiaP damska L. AQUA z srebrnym logo zaplacone 8. MarP męska L. AQUA z srebrnym logo zaplacone 9. Krzychu 13 DENIM męska M zapłacone 10. Maroch75 DENIM męska XL zapłacone 11. AndrzejMysłowiceS SAND Męska M zapłacone 12. oloburg1 męska XL SKY BLUE z srebrnym logo zaplacone 13. Marcin 78 14. DARKHEM męska L SKY BLUE z białym logo zapłacone 15. Kenobi męska XXL DENIM + damska XL BLACK z srebrnym zapłacone 16. Conan męska XXL KHAKI z srebrnym + GREY MELANGE z srebrnym zapłacone 17. Chop męska L SAND z srebrnym + AQUA z srebrnym zapłacone bez loga na plecach 18. Subaru męska M AQUA z srebrnym + damska M FUCSIA z niebieskim logo+ damska S FUCSIA z niebieskim logo zaplacone 19. Gadek damska S SKY BLUE z niebieskim + męska S RED z srebrnym+ Męska S GOLD FLUOR z srebrnym zapłacone 20.Nietoperz męska XXL AQUA z białym + Damska S AQUA z białym zapłacone 21.Joasia damska L AQUA z srebrnym zapłacone 22.Beata damska XL AQUA z srebrnym zapłacone 23. Ziga męska XXXL AQUA z srebrnym zmiana na ROYAL BLUE zapłacone 24. Colonel męska XXL BLACK z srebrnym zapłacone
Użytkownicy tommac Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Marca 2019 Chciałbym zmöwić koszulkę męską, kolor standard czyli denim z niebieskim logo w rozmiarze XL. Czy przelać kase, bo jestem nowy. Jak spotkania będą w Chudowie, to się pokaże, bo na razie ciężko z czasem.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2019 Rozmowa w czwartek była inna .? Damskie miały być tylko przezroczyste?? Czyżby zmiana nastąpiła?? A tak poważnie dam znać jakie kolory i rozmiary
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2019 Denim M 1szt. poproszę
Damianci Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 zamawiam Denim, niebieskie logo, męska L
Klubowicze AREQ Opublikowano 25 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2019 SAND M ze Srebrnym Logo XXL 1 szt CZARNA M ze Srebrnym Logo XXL 1 szt
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy Opublikowano 25 Marca 2019 Marcin - poproszę o: Denim (M) męska XL z niebieskim logo -2szt ( bo jeszcze nie mam w czym chodzić? ) i Sand (D) damska L ze srebrnym logo -2szt ( dla moich Dam??)
Klubowicze MarP Opublikowano 26 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2019 To dla nas: 1x damska "L" AQUA z logo srebrnym 1x męska "L" AQUA z logo srebrnym
Krzychu13 Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Cześć. I ja poproszę 1 szt. : denim z niebieskim logo, rozmiar M, męska.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 27 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2019 Poproszę 1 szt. Denim z niebieskim logo w rozmiarze XL
Conan Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 A w przypadku koloru camouflage jak to będzie wyglądać? Bo cena koszulki jest wyższa.
Marcin 78 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Opublikowano 27 Marca 2019 Marcin a Ty tak na poważnie pytasz? ? Do koszulki droższej niż DENIM lub SAND trzeba dopłacić różnicę , natomiast jeśli ktoś wybierze tańszą to zwrotu nie ma, bo zbieram na linę ?
Klubowicze AREQ Opublikowano 27 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2019 WITAM Po dłuższym namyśle prosze o zmiane koszulki z SAND na CANARY RED z BIAŁYM logo Pozro
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 28 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2019 Ja poproszę Sand ze srebrnym logo M.
oloburg1 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Cześć! Ja poproszę męską XL, kolor SKY BLUEz srebrnym logo!
Darkhem Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Poproszę : kolor Sky Blue z białym logo, L
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Obi-Kenobi - Denim XXL.
Conan Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Poproszę koszulki Khaki oraz Grey Melange : rozmiar XXL, logo srebrne, męskie (oby dwie )
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dnia 25.03.2019 o 21:39, Nazir napisał: Marcin - poproszę o: Denim (M) męska XL z niebieskim logo -2szt ( bo jeszcze nie mam w czym chodzić? ) i Sand (D) damska L ze srebrnym logo -2szt ( dla moich Dam??) Tak jak mówiliśmy - zmiana: Denim (M) męska XL z niebieskim logo -1szt i i SAND (M) męska XL z srebrnym logo Reszta b.z. tj. Sand (D) damska L ze srebrnym logo -2szt Pzdr. Marcin sorry za mieszanie, oczywiście: Denim męska XL x1 i SAND męska XL z srebrnym logo x1 męska M Light Yellow z czarnym logo x1 damska L Burgundy z czarnym logo x1 Teraz już bez gafy?
Marcin 78 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 3 godziny temu, Nazir napisał: Tak jak mówiliśmy - zmiana: Jednak mam dar do przekonywania ?, spoko załatwione ?
Użytkownicy Chop Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Proszę o 2 koszulki ale bez loga na plecach, tylko to małe z przodu : - SAND męska L srebrne logo - AQUA męska L srebrne logo
GadekW Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Poproszę : Damska: Sky Blue, logo niebieski, rozmiar S Męska : Lime Fluor, srebrne logo, rozmiar S Red, srebrne logo, rozmiar S
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Męska AQUA M srebrne Damskie 2 Fucsia M S niebieskie
Marcin 78 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Dnia 7.04.2019 o 23:19, GadekW napisał: Lime Fluor, srebrne logo, rozmiar S Wojtku na stronie producenta jak na razie brak tego koloru ☹️
Rekomendowane odpowiedzi