EndriuHondaSilver600 Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Cześć Pozdrowienia dla Grupy Zachodnio Pomorskiej szczególności ze Świnoujścia. Pozwoliłem sobię wstawić parę zdjęć ze zlotu w Gryficach
czemil Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Andrzej widzę pełne zaangażowanie w życie grupy ze Świnoujścia (GZś) . Tak trzymaj.
darecki2059 Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Andrzej fajne fotki. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas w Gryficach i Babigoszczy. Pozdrawiam.
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2019 To żadne wydarzenie a już na pewno nie Zlot aby zakładać temat Andrzeju tylko coroczne marcowe topienie marzanny ale nie piszę po to by czepiać sie słów tylko po to by pogratulować tak dużej frekwencji Burgmanii zachodniopomorskiej. Żaluje, że nie było mnie z Wami bo patrząc jak obiadaliscie się żeberkami to ślina cieknie. ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2019 Dzięki Andrzeju za fotki (moje są w temacie marcowym) i muszę Cię pochwalić, że świetnie dajesz radę w jeździe grupowej... Jeszcze potrenujemy zasady "jodełki" w manewrach, ale jak Sirbaczek wyrwał 160 km/h do przodu, doszedłeś nas ładnie (choć ja takie tempo nie bardzo toleruję) ?
Marek62 Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Oj tam oj 160 tylko parę metrów trzeba było przedmuchać rurki i wyrzucić nagar z garnków ?
Rekomendowane odpowiedzi