Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2019 Dzięki, zobaczę, bo dzień wcześniej przymierzam się do II Sztafety Burgmanii z Cusiem do Gdańska.
Klubowicze grzybek Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Astopiotr - a masz jakiś program rozpoczęcia sezonu w Toruniu- podeślij link, jak możesz.
Astonpiotr Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 20 godzin temu, grzybek napisał: Astopiotr - a masz jakiś program rozpoczęcia sezonu w Toruniu- podeślij link, jak możesz. Program wygląda tak że zbiórka jest o godzinie 11 na ul. Bema przy hali sportowej, 11:30+- wyjazd paradą w kierunku Zalesia, jezioro Chełmzyńskie, tam konkursy, żarcie, kupa ludzi i dobra zabawa!!! Grzybek blisko masz!!!?
maltoron Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Aston, a ty o której startujesz z Łysomic ?
Astonpiotr Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 6 godzin temu, maltoron napisał: Aston, a ty o której startujesz z Łysomic ? Ja wyjeżdżam już o 9 bo mam spotkanie przed rozpoczęciem, jestem jednym z organizatorów i muszę trochę pomóc, także serdecznie zapraszam i do zobaczenia na miejscu? Maltoron nie zapomnij zabrać Watahy kumpli z Lipna!!!
Klubowicze grzybek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Aston, przykro mi, lecz jutro nie pojadę do Torunia?. Do zobaczyska innym razem.
Astonpiotr Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dnia 6.04.2019 o 21:41, grzybek napisał: Aston, przykro mi, lecz jutro nie pojadę do Torunia?. Do zobaczyska innym razem. No to do następnego razu!
Rekomendowane odpowiedzi