tomekmajesty Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Koledzy, kto mi pomoże okre?lić mo mogę zrobić w majesty 125 aby trochę jej podnie?ć parametry. Interesuje mnie zwiększenie poj. do 180 i może wydech? pozdro TT
0 regis Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Sprzedaj i kup 250. Zaczniesz grzebac w moto - albo go nie sprzedasz albo sprzedasz go sporo mniej niz pojazd fabryczny ;/ A na pewno jak tylko zaczniesz go przerabiac okaze sie, ze to przeogromny worek bez dna
0 tomekmajesty Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Opublikowano 12 Lutego 2007 Szukam Burgmana K2 srebrnego, albo Atlantica 500, a może majesty 250 pozdro TT
0 jagroski Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Proponuję do małej majki wsadzić silnik od burgiego 650. Będzie latał jak f16 z przystankami.
0 Gość NIMAGO Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Proponuję do małej majki wsadzić silnik od burgiego 650. Będzie latał jak f16 z przystankami ja miałem też taki pomysł :) Tylko ze... silnik od Majesty 125 wsadzić do Aerox'a Tylko kurde, niechciało mi sie przy tym "bawić" moze na przyszły sezon w zimie jak mi sie bedzie nudziło to co? pokombinuje.. teraz juz sie kończy zima..too...za bardzo..niechce mi sie..
Pytanie
tomekmajesty
Koledzy, kto mi pomoże okre?lić mo mogę zrobić w majesty 125 aby trochę jej podnie?ć parametry. Interesuje mnie zwiększenie poj. do 180 i może wydech?
pozdro TT
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi