Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2019 GŁOSOWANIE na FOTO Skuter miesiąca marca 2019 Dla przypomnienia: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym.Wątek jest zakładany 15-tego dnia miesiąca z ankietą (opcja - publiczna) po zamknięciu wątku - KANDYDATURY Szczegóły wątku i głosowania 1. Głosujemy do ostatniego dnia miesiąca2. W głosowaniu oddajemy jeden głos na jedno zdjęcie. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny3. Prowadzący zamyka wątek głosowanie ostatniego dnia miesiąca w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU<< i robi podsumowanie głosowania. Jeżeli wątek nie zostanie zamknięty w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. Zdobywcy największej liczby głosów za 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza. Laureat konkursu zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. Oto propozycje: 1. MISIEK fot. nr 1 2. MISIEK fot. nr 2 3. Majeranek fot. nr 3 4. MarP fot. nr 4 5. Sobier fot. nr 5
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2019 Dwa Burgmany w słońcu to jest to ? - MarP
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2019 Foto nr 3 , Majeranek ?
Marek62 Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 4 myślę będzie super , podoba mi się, tak więc na 4
Sympatycy Robsson Opublikowano 18 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2019 Dla mnie MarP za powiew wiosny.
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2019 Nie ma jak T-Maksik w bramce. głos na nr 5
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2019 Nr. 5Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2019 Starszy i młodszy brat, czyli duży i mniejszy?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2019 Dwaj panowie B. - czyli MarP
Rekomendowane odpowiedzi