sater998 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 W Krakowie stoi Burgman od jesieni na przystanku autobusowym i nikt się nim nie interesuje ? Deszcz,słońce ,śnieg serce mnie boli jak na niego patrzę Jego lokalizacja Unnamed Road Unnamed Road, 31-000 Krakówhttps://maps.app.goo.gl/3Nrrd
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2019 Może właściciel zmarł ? Nie wiem, ale to, że motocykl stoi pół roku na przystanku autobusowym budzi niepokój. Masz może numery rejestracyjne, może warto spróbować zainteresować tym Straż Miejską w Krakowie ? Szkoda Burka i mam nadzieję, że właściciel żyje i tylko mu się zapomniało.
sater998 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 Będę w Krakowie koło soboty spisze
Gawlik Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Ja mieszkam w krakowie i kojarze mniej wiecej gdzie on stoi. Podjade dzisiaj i przykleje karteczke z kontaktem. Moze wlasciciel sie odezwie to wypytam co i jak i czy czasami nie chce go sprzedac
Rekomendowane odpowiedzi