bartheezzzz Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Drodzy moto przyjaciele, kto wybiera się na Warsaw Motorcycle Show w dniach 1-3 marca? Właśnie dowiedziałem się, że mój film konkursowy dostał się do finału (głosowanie uczestników Warsaw Motorcycle Show) w związku z tym, jeśli ktokolwiek zechce oglądnąć mój film na targach, gorąco proszę o wsparcie w postaci zagłosowania ? Liczę na wsparcie Forumowiczów Burgmania.net ??? Dziękuję z góry!!! Link na FB z filmem konkursowym: https://www.facebook.com/1095375083/videos/10212962941323670/?t=7
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 27 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2019 Będę 2.03 w sobotę , głosowanie odbywa się już na imprezie ?? Mój głos masz zapewniony?
bartheezzzz Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Opublikowano 28 Lutego 2019 Dowiedziałem się, że głosowanie trwa w niedzielę od godziny 15:00 - 15:45 Dziękuję za docenienie filmu! przez Was. Bardzo się cieszę, że mój film doszedł do finału ?
cejot Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Film superancki ale ja też będę w sobotę....
bartheezzzz Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 No trudno... ale cieszę się, że Wam się podoba, może ktoś inny w niedzielę się zjawi i zagłosuje :) Ja myślałem ecześniej, że na film głosuje się przez cały okres trwania targów, jeśli tam będziecie to z ciekawości zaglądnijcie do stoiska Yamaha :) ja będę w niedzielę
stator Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Będzie głosowane. Ja z małżonką przyjeżdżam skuterem, z Gdańska. Będziemy w niedzielę.
bartheezzzz Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 Pięknie dziękuję ;) do zobaczenia na miejscu!
Rekomendowane odpowiedzi