Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam, dzisiaj 10 stopni w plusie i suchutko, więc idealnie aby polatać w przedwiośniu wokół komina. I tak nakręciłem coś ok. 80km, widząc w Borównie pełnię lata i ludzisków zażywających kąpieli w jeziorze. Brr... Ci to mają zdrowie- po byku?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 17 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2019 Wczoraj była większa ilość wiosennych morsów.
Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2019 A byłeś tam wczoraj? Bo ja także i wczoraj przejeżdżałem, bo mam w okolicy działkę. Jak tam częściej bywasz, to daj znać i się jakoś spikniemy !?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 17 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2019 A tak się bujnąłem w tamte tereny bo chciałem zobaczyć jak idzie budowa S5
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2019 Już od tygodnia dojeżdżam strzałą do fabryki, wprawdzie dłonie mam poodmrażane , ale co tam , jestem w domu w 20 minut , a nie w dwie godziny ?.
Rekomendowane odpowiedzi