Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Maja 2019 Ja również dziękuję wszystkim którym się chciało za tak liczne przybycie na kolejny etap sztafety. ? nie będę ukrywał że ilość i jakość mnie nas bardzo miło zaskoczyła. Pogoda ekstra, towarzystwo super - czego chcieć więcej ?
Klubowicze Trebor Opublikowano 18 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2019 Dziękuję wszystkim uczestnikom kolejnego etapu Cusiowej sztafety, to byłe super sobota ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Maja 2019 Również dziękuję Wszystkim uczestnikom, co by nie gadać Ekipa Świętokrzyskich "Wymiataczy" - "KLĘKAJTA NARODY" !!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2019 To był bardzo udany dzień ? Towarzystwo i pogoda dopisała ? Dziękuję Liderom odcinków sztafety za zorganizowanie bardzo fajnych przejazdów ? i wszystkim uczestnikom , nie mogłam być na Śląskim przekazaniu ciusia ale to mi zrekompensowało zeszłoweekendowy przejazd ? Kasia, Marek dziękuję za wspólną drogę ? Niestety za Katowicami dopadł mnie deszcz i towarzyszył z 20 km , ale duża szyba w burgmanie uchroniła mnie od zmoknięcia ? tylko było zimno brrrr ps. Saper kontrola wypadła baaardzo pomyślnie ? na 6+ ? 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Maja 2019 Kamień z serca, Szefowo, kamień z serca. ?
stiopa Opublikowano 18 Maja 2019 Opublikowano 18 Maja 2019 Dziekuję za spotkanie i wspólne kulanie. Było wspaniale !!!
pawelecm Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 Dzięki za wspólną wycieczkę, było naprawdę fajnie:)
tomekstw Opublikowano 19 Maja 2019 Opublikowano 19 Maja 2019 My również dziękujemy za super spędzoną sobotę. Wiele twarzy dopiero poznanych a jakby znanych od lat. Zaszczyt prowadzić tak zacną ekipę. Mam nadzieję, że obiadek smakował.
Rekomendowane odpowiedzi