Sympatycy PawełJW Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2019 13 minut temu, xtor napisał: Ja 12 i 18 z Jędrzejowa Super
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2019 Witam. Ze spraw organizacyjnych. Wysłałem e-mail do władz Sandomierza o pozwolenie na wjazd do rynku sandomierskiego na oficjalne przekazanie cusia grupie podkarpackiej. Czekamy na odpowiedź. Wysłałem e-mail do Radia Kielce z prośbą o o towarzyszenie nam w Chęcinach i Sandomierzu, oraz o ich patronat medialny dla grupy świętokrzyskiej. Czekamy na odpowiedź. Wysłałem e-mail do Echo Dnia również o towarzyszenie nam podczas przekazania cusia. Czekamy na odpowiedź. Rozmawiałem z restauracją Zajazd Pod Srebrną Górą w Chęcinach o przyjęcie naszej grupy na obiad po oficjalnym przekazaniu cusia pod zamkiem w Chęcinach. Obiad (rosół, schabowy,kompot) koszt ok.25zł. Mniej więcej muszę podać ilość osób. Rozmawiałem również z restauracją Davinci, miejsce super ale obiad 40zł. Oczywiście miejsce na obiad można zmienić. Proszę o ewentualne sugestie i porady.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2019 MAMY TO!!!! DOSTALIŚMY POZWOLENIE NA WJAZD DO SANDOMIERSKIEGO RYNKU.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2019 MAMY RÓWNIEŻ I TO Zostaliśmy objęci patronatem medialnym przez RADIO KIELCE.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2019 Brawo... Widać, że u Was w regionie świetny organizator jest ? Film jakiś nakręcicie??
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2019 6 minut temu, SlawoyAMD napisał: ? Film jakiś nakręcicie?? Oczywiście
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2019 17 godzin temu, PawełJW napisał: MAMY RÓWNIEŻ I TO Zostaliśmy objęci patronatem medialnym przez RADIO KIELCE. No Paweł - brawo Ty!
Sympatycy PawełJW Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2019 31 minut temu, MarP napisał: brawo ☺️?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2019 super, gotowe
stiopa Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Czołem! 18 na pewno (dopinam się w Kielcach), co do 12 ewentualnie zadeklaruję bliżej terminu.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2019 A kto był dzisiaj na wycieczce ten dostał sztafetowy plakat
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 31 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2019 Mam i ja teraz tylko rozwiesić i niech wszyscy widzą burgmamiaków Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 31 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2019 5 godzin temu, PawełJW napisał: A kto był dzisiaj na wycieczce ten dostał sztafetowy plakat Ja byłem. I nie wiem jak tą sytuacje rozwiązać 5 minut temu, subaru gtb320 napisał: Wycieczka zaliczona.Proszę o dwa I nie wiem jak tą sytuacje rozwiązać 5 minut temu, subaru gtb320 napisał:
Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Na ognisku dostaniesz haha
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Byłam to mam i ja! Zaraz zawiśnie w Kieleckim Parku Technologicznym, niech wiedzą, a co!
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 23 minuty temu, Dadzia POLICE napisał: Byłam to mam i ja! Super
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 12 minut temu, Wlaurman napisał: Mam i ja? Brawo
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Haha tylko Dzadzia zadowolona reszta ''Poszukiwany Poszukiwana" a Wlaurman to już chyba stracił nadzieje?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jak dostaniesz Fakturę Vat za te plakaty to też będziesz mieć taką minę ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 4 minuty temu, arturo-bb napisał: Jak dostaniesz Fakturę Vat za te plakaty to też będziesz mieć taką minę ? Paweł w koszty wrzuci?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 45 minut temu, subaru gtb320 napisał: Paweł w koszty wrzuci Ale swoje policzę? 4 godziny temu, xtor napisał: I żeby się coś działo Super 52 minuty temu, arturo-bb napisał: Jak dostaniesz Fakturę Vat za te plakaty to też będziesz mieć taką minę ? Poproszę o nip do Fv?
Rekomendowane odpowiedzi