Klubowicze arturas Opublikowano 16 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2019 Pogoda iście wiosenna. Słonko nas na miejscu przywitało. Mamy zakończenie sezonu zimowego ? Buła rządzi
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2019 Krótki przystaneczek w drodze powrotnej.
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2019 Banany nam nie znikały z twarzy, była piąteczka i rozjechalismy sie w stronę domów. .. a nie sprawdziłem ile km nakręciliśmy. Bardzo dziękować Wszystkim za udany wypad i inicjatorowi za pomysł. Widać że zima powoli idzie na spoczynek.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 16 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2019 Dzięki bardzo za spotkanie. Akumulatory naładowane chociaż wymiękłem w konfrontacji z temperaturą. ?
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 16 Lutego 2019 Użytkownicy Opublikowano 16 Lutego 2019 Panie i Panowie Dziękuje za wspólną polatanke. Aku naładowane, pajęczyny pozrywane. Dzięki za organizacje,Niech żałuje ten co nie był
Tatko Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Wszystkim dzięki jak zwykle było słabo? ,Dunaj dzięki za słodkości urodzinowe było niedobre ale niech tam. Chorowitkom⛑️ szybkiego powrotu do zdrowia i do następnego.?️?️
Dunaj Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Ja i kolega Zdzich też juz na bazie.Fajnie było się spotkać i trochę ruszyć.Dzięki wszystkim. Do następnego
slavko1 Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Dzięki za wspólny przejazd, suche drewno ? i organizację? Chociaż troszkę zmarzły mi łapki i łydki i chwilami było całkiem rześko tak , a może to ja się za słabo ubrałem ? Do następnego
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Administrator Opublikowano 16 Lutego 2019 Dziękuję wszystkim, którzy wybrali się z nami i celebrowali słoneczny ?, choć może nie zawsze tak ciepły jak byśmy już chcieli dzionek . Mnie niestety w nocy złamało a temperatura 37.8 wykluczyła z jazdy ...ale jak mówi się A to trzeba i B... Tak więc cieszę się że pomimo, że puszką to byłem z Wami. Do następnego Małe fotostory ode mnie z kalkulatora:
Rekomendowane odpowiedzi