GrzechoCnik Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Czołem śpiący rycerze. Rumaki w stajniach pod plandekami odpoczywają. A tu znienacka wskakuje temat II Ogólnopolska Przelotowa Sztafeta BURGMANII 2019 Pierwsza sztafeta na naszym terenie była bardzo liczna. Zapraszam do poczytania i uczestnictwa - może i w tym roku coś rozkręcimy, a przy okazji pokażemy się ludziom na oczy. Tu będzie miejsce na ewentualne lokalne pogaduchy w tym temacie.
mkapilkr Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Dzięki, bo bym przegapił Już się wpisałem i ewentualnie mogę odebrać w Stalowej od tomekstw i dostarczyć do LBN
GrzechoCnik Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 Mam nadzieję że sam nie będziesz zmuszony jechać. Ja się muszę rozejrzeć w datach czy będę wtedy w LBN.
mkapilkr Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 SuperWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 Dnia 22.03.2019 o 16:33, mkapilkr napisał: Super Z obecnej rozpiski wygląda na to że będę mógł się stawić w Kraśniku w niedzielę 26 maja o której tam będzie trzeba i pojadę sztafetą przez Kazimierz Dolny do Warszawy. Bo na g.9 do Rzeszowa ze Świdnika to nie dam rady. W ten weekend będę pewnie w LSW ale z rodziną też trzeba trochę pobyć. Więc droga z Kraśnika będzie najbardziej dopasowaną. Trzeba będzie z tomkiemstw ustalić gdzie się spotkamy. Marcinie, masz jakąś miejscówkę, żeby w razie zmiennej pogody pod dachem czekać na niego?
mkapilkr Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Tak. Dworzec PKS. Nawet skuter kazdy schowa pod dachemWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 Kraśnik, Plac Wolności 1920 . - to ten adres? (wyczytałem na podkarpackim)
mkapilkr Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Jak bedzie pogoda to Ok. Jak by padalo to Dworzec PKP ul. jagielonskaWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka A tak Plac Wolnosci. KrasnikWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Na obecną chwilę to mi się wszystko poprzestawiało, wobec tego muszę odwołać dojazd do Kraśnika. Będę się starał tak ustawić, żeby pojechać grupą z Wawy do Kazimierza. Nawet do Sandomierza w najbliższy weekend nie pojadę, chociaż myślałem, że mi się uda. Se la żyźń.
GrzechoCnik Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 Sztafeta zaliczona, było świetnie, ci co nie byli niech żałują. Jak widać na zdjęciach pogoda dopisała i humory też. No to do następnego tzn do Zlotu Burgmanii. Gdyby ktoś chciał się przywitać to zamieszkuję domek nr 4.
Rekomendowane odpowiedzi