Marcin 78 Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Coraz bliżej wiosny ,śnieg topnieje cieplej zaczyna się robić,co niektórzy już zaliczyli pierwsze km ,więc najwyższy czas planować wycieczki weekendowe ? Zapraszam do wstawiania konkretnych propozycji Z mojej strony - wyjazd by zobaczyć wąwóz Maniński (Słowacja) i okolice Arturro bb- kopalnia Guido i sztolnia Czarnego Pstrąga Trebor Aneta, Paweł - góry Świętokrzyskie + wjazd na Święty Krzyż (19.05) Karton - Lelów, skałki i pyszne żarełko
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2019 Mam takie pomysły na dwie niedzielne wycieczki. Rejon Śląska ze zwiedzaniem raz Kopalnia Guido A drugi raz Sztolnia Czarnego Pstrąga. W założeniach trasa wycieczkowa niezbyt wymagająca + zwiedzanie +obiad +pogaduchy A na koniec znowu traska .
Sympatycy robert1973 Opublikowano 6 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2019 17 godzin temu, arturo-bb napisał: Rejon Śląska ze zwiedzaniem raz Kopalnia Guido Jak tylko będę mógł skorzystam :D
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2019 Robuś...Ty kopalnie chcesz zwiedzać? ?...?.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2019 A co . W tej nie był to niech popatrzy. To jest ok 2-3 godz. zwiedzania a na koniec w Pubie na poziomie 320m
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2019 10 minut temu, arturo-bb napisał: A co . ... to niech popatrzy. no i tu sedno sprawy...nareszcie ZOBACZY jak to wygląda ( "ło", czy ma "dać"), w końcu oświetlenie tam jest, a nie lampka na kasku...?. ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2019 2 minuty temu, kenobi napisał: w końcu oświetlenie tam jest,.?. ? No właśnie nie wszędzie.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2019 Dnia 6.02.2019 o 14:01, kenobi napisał: Robuś...Ty kopalnie chcesz zwiedzać? ?...?. Zwiedzać to jedno a robić to drugie ?, a tak na poważnie tam można zobaczyć jak kiedyś się pracowało i to mnie ciekawi, byłem już raz i chętnie pojadę drugi
Klubowicze Trebor Opublikowano 9 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2019 Wraz z Anetą i Pawłem będziemy chcieli zorganizować niedzielną wycieczkę w nasze góry świętokrzyskie z wjazdem na Święty Krzyż. Myśleliśmy o terminie majowym np. 19
Klubowicze karton Opublikowano 10 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja chciałbym niedzielną wycieczkę zrobić do lelowa podają tam niepowtarzalne żarełko i skałki znane przez wszystkich ale zawsze ładnie jest
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Lutego 2019 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2019 Przy ewentualnych majowych wycieczkach trzeba uwzględnić "Cuśa" 12 Maj i 18 Maj .Można w te daty połączyć jedno z drugim.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2019 Seba to się nie da. Albo jedno albo drugie.
Rekomendowane odpowiedzi