Klubowicze Migu Opublikowano 20 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2019 Przelot 140 km ( honda pcx), powrót w opadach śniegu. Parę zdjęć https://photos.app.goo.gl/i9eTmsCHd54VsVHt9 Sezon 2019 uważam za otwarty .
Łukasz GP Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Brawo Migu! Wysłane z mojego Mate 20 Pro przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem pełen podziwu Migu?. A jak jeszcze widzę te namioty na śniegu brrrrrrr ?...
Conan Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Migu cza było napisać że jedziesz to byś wpadł na kawa po drodze ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2019 Brawo Migu!!!!
Klubowicze Migu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2019 Conan to był spontan, dzięki chłopaki.
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Stycznia 2019 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ja pierdykam. Prysznice były chociaż w środku? Są jednak momenty, gdy zdaję sobie sprawę z tego, że pewne rzeczy są poza moim zasięgiem. Brawo @Migu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2019 @Migu - jest moc ✌️ Jaki piękny Hexagon ? Motocyklowy survival... są tacy których to kręci. Zlot Słoni
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Stycznia 2019 10 minut temu, MariuszBurgi napisał: Jaki piękny Hexagon ? No własnie - Hexagon ? Od wczoraj się zastanawiałem co to jest ? 11 minut temu, MariuszBurgi napisał: Zlot Słoni Czyli inaczej Elefantentreffen - czy jakoś tak ? Do tej pory wydawało mi się że te zimowe zloty to raczej dla tych co jeżdżą w zaprzęgu.
dr.big Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 godzinę temu, EndriuBis napisał: No własnie - Hexagon ? (...) Oczywiście poliftowy Hexagon ? . Zamykana "kratka- osłona" na chłodnicę przy tych temperaturach przydatna- aftermarket. PS. Przeniesienia napędu nie widać, tak więc nie wiem, co za silnik ? . A dwusuwowy Hex to swojego czasu była "rakieta" (180ccm). Z kitem Malossiego, wario , przełożeniem, sprzęgłem, membranami i kolankiem wydechu latał 150, a odejście było na tamte czasy zatrważające ? . Do tego Paioli RS24 i jazda ? . Edit: Z tego co widzę, nie ma chyba nawet zimowej oponki na przodzie ?. A Heidenau takie fajne do niego robi.
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2019 Brawo Ty. ps. dla mnie to prawie codzienność przy dojeździe do pracy....nieważne czy -15, śnieg...Spiderek 50 (90) daje radę...ja też... 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 23 Stycznia 2019 Podziwiam Was ,moja przyjemność z jazdy kończy się przy +10 (chyba że gdzieś w trasie spadnie jeszcze bardziej).
Łukasz GP Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jutro jak nie spadnie bardziej temperatura albo jakiś śnieg to postaram się do Kobiora moim piździkiem przyjechać Wysłane z mojego Mate 20 Pro przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2019 Marcin jaki prysznic? Nawet bieżącej wody nie było. Kieliszek z nalewki płukała mi dziewczyna w barze z dystrybutora wody. Mariusz fajna fotka na tle gór, tam to musiało pizdz...... Kenobi ty wariat jesteś, ja tak jeździłem za komuny jak nie miałem samochodu.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2019 2 godziny temu, Migu napisał: Kenobi ty wariat jesteś, ja tak jeździłem za komuny jak nie miałem samochodu. Wariat nie wariat...ale żagiel w ma zarąbisty ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2019 Co by insekty i kopruchy do zębów nie wchodziły....utrapienie wesołego motocyklisty....?
Klubowicze AREQ Opublikowano 31 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2019 Adam przy twoim zwroście fajnie musisz na nim wyglądać ? ....... szacun
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2019 .....zwłaszcza jak się zapuszczę na nim do Rybnika...tam kupa ludziów i chichów śmichów...e...co mi tam...lepiej źle jechać niż dobrze iść. Choć jazda takim pirimpkiem to też frajda.?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lutego 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2019 Ło matko ! Migu nie przymarzło Ci co bądź ? ? wariaci ? kenobi Ty po prostu przez tą szybkę nie widzisz, że to zima już ? a gorące serce do skuterów masz to i wiosna cały czas ?
Majkel67 Opublikowano 15 Lutego 2019 Opublikowano 15 Lutego 2019 Witam, W temacie jazdy zima na skuterze... ostatnio na FB mnie się wyświetliło warto zobaczyć
Rekomendowane odpowiedzi