Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2019 Oj korci,korci.Czytam przeglądam . I coś tak czuje że to będzie spontan jak na Leniwiec?
Klubowicze Campto Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2019 Nie ma się nad czym zastanawiać tylko na 2oo i dawaj do nas. ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2019 42 minuty temu, subaru gtb320 napisał: Oj korci,korci. Zbieraj się.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2019 Będzie się działo, a nie zostało już dużo czasu.
czadzo Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Szanowny Panie "Rezyseze", jeżeli jest jeszcze możliwość, to proszę o zmianę rozmiaru koszulki na XL, jeżeli nie ma, to "tys piknie". Jak to jak to się stało że schudło nam tu tak boskie ciaaaaało Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
czadzo Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Czadzo co z Tobą? To nie ze mną tylko Saper pierwotnie zgłaszał koszulkę XXL a teraz zmienia na XL Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Bo koszulki XXL z "Wiosennych" są na mnie za duże, więc "próba nie strzelba, nikt nie zginie ?" przetestuję rozmiar XL.
czadzo Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Bo koszulki XXL z "Wiosennych" są na mnie za duże, więc "próba nie strzelba, nikt nie zginie " przetestuję rozmiar XL. Uffffff jaka ulga Bo już przez chwilę pomyślałem że mniej nam będzie Ciebie do lubieniaWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy orzeł Opublikowano 26 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2019 21 minut temu, Saper napisał: Bo koszulki XXL z "Wiosennych" są na mnie za duże, więc "próba nie strzelba, nikt nie zginie ?" przetestuję rozmiar XL. Braciszku. Poprostu tera xxl robią większe.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Aaaaa, to całe szczęście , bo już zacząłem się martwić, że schudłem, a to by wiało dramatem.
GrzechoCnik Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 6 godzin temu, tunio napisał: Kasa poszła. Miło nam będzie poznać kolegę z Monachium! W naszym gronie jest wesoło.
putek Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 O ile się nie mylę to tunio był rok temu na Burgmanii:) a jak w tym roku zaliczy wyjazd na Wiosenne i Burgmanie to wielki szacun
tunio Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 2 godziny temu, GrzechoCnik napisał: Miło nam będzie poznać kolegę z Monachium! W naszym gronie jest wesoło.
Klubowicze Campto Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2019 @tunio, gdzieś przegapiłem Twoje zgłoszenie, czy może o nim zapomniałeś?
Użytkownicy Vince Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy Opublikowano 26 Marca 2019 Kusili, kusili i.... skusili Sławku poproszę o dopisanie do listy uczestników. Wariant A. Przelew poszedł. Dziękuje i pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czadzo Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Kusili, kusili i.... skusili Sławku poproszę o dopisanie do listy uczestników. Wariant A. Przelew poszedł. Dziękuje i pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Do Świąt Wielkanocnych jeszcze chwila a kolega już jaja pokazał Gratulacje odważnej decyzji i do zobaczenia Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy orzeł Opublikowano 27 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2019 45 minut temu, czadzo napisał: Do Świąt Wielkanocnych jeszcze chwila a kolega już jaja pokazał Coś przegapiłem?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2019 @tunio, gdzieś przegapiłem Twoje zgłoszenie, czy może o nim zapomniałeś? Mnie się wydaje, że kolega tunio pomylił wątki i zapłata dotyczy Burgmanii.
czadzo Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Coś przegapiłem? Tak się właśnie tworzą Fake newsWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Administrator Artix Opublikowano 29 Marca 2019 Administrator Opublikowano 29 Marca 2019 Wygląda na to że dam radę od piątku do soboty się pojawić dzięki pomocy Mariusza poproszę o dopisanie do listy przelew puszczę w ciągu godziny Wersja B plus koszulka jeśli się uda Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
rafiklegia Opublikowano 30 Marca 2019 Opublikowano 30 Marca 2019 Ja tak jak pisałem prywatnie chciałbym chociaż wpaść na piątkowe ognisko/grilla aby choć trochę Was poznać.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Marca 2019 Administrator Opublikowano 30 Marca 2019 Środki wysłane wczoraj. Do ... ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2019 Godzinę temu, rafiklegia napisał: Ja tak jak pisałem prywatnie chciałbym chociaż wpaść na piątkowe ognisko/grilla aby choć trochę Was poznać. I bardzo dobra diecezja Rafał ?
Rekomendowane odpowiedzi