Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 10 minut temu, Andrzej.S napisał: Spacerowali ,zwiedzali Warszawę a teraz udają że się nie znają, tego bez litra się nie rozkmini. Pierwszy raz o gościu słyszę.ale na burgmani litra stawiam ?
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 1 minutę temu, subaru gtb320 napisał: Pierwszy raz o gościu słyszę.ale na burgmani litra stawiam ? Z Obcymi nie pijam bo potem możę Mnie dupa boleć.???
Tatko Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 To Ja Was zapoznam a z tą dupą to przesadziłeś.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 5 minut temu, .maniek napisał: Z Obcymi nie pijam bo potem możę Mnie dupa boleć.??? Sory ale w piątek to nie byłem ja .Nie wiem gdzie łaziłeś? i z kim piłeś.Ale musisz uważać na siebie?
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Oj uważaj Kolego.? 8 minut temu, Andrzej.S napisał: To Ja Was zapoznam a z tą dupą to przesadziłeś. Przepraszam Tatko.?
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Oj się musiało dziać, zapoznawali się z dupami. To było po pijaku albo na trzeźwo.
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dziękuje wszystkim za przybycie, wspólna zabawę, zwiedzanie i atmosferę. Eli dziękuję za pomoc przy organizacji a wolontariuszom ( widać ich na fotkach) za pomoc przy grillu i innych atrakcjach ? Dla takich jak Wy aż chce się coś organizować. ? Pozdrawiam i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ZA SUPER ZABAWĘ!!!
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dotarłem do domu w jednym, nieuszkodzonym kawałku przed "capstrzykiem".Co tu pisać, impreza jak każde Wiosenne mega zajefajna, miejsce ok, żarcie nie do przejedzenia, towarzystwo nie do przegadania, po prostu LUX.Dzięki Sławkowi i Pomocnikom za trud przygotowania i przeprowadzenia tego Spotkania.Dzięki Kolegom za drogę powrotną, a Pawłowi i Anecie za przyjęcie pod dach, napojenie i nakarmienie.Pogoda w dniu dzisiejszym chciała się zrewanżować za ostatnie kaprysy i dzisiaj była wyśmienita do jazdy, chociaż miejscami przeszkadzał, a jakże wiatr, który jak powszechnie wiadomo jest najgorszy.Dzięki Wszystkim raz jeszcze i do zobaczenia niebawem.
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 podziękowanie dla organizatora oraz wszystkim za spólną zabawę i wypoczynek
Klubowicze MAKI Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Mła osoba dojechala do MSD o 14.20 Pogoda dopisała, podróż spokojna i bez niespodzianek. Zdążyłem jeszcze na rozpoczęcie sezonu i paradę miejską w Ełku . Dzięki za miłe i jak zwykle profesjonalnie przygotowane spotkanie. Sławek??. Pozdrawiam wszystkich i do Następnego Spotkania.
Rekomendowane odpowiedzi