Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Coś niesamowitego, słońce świeci, śniegu nie ma, deszcz nie pada. Piękny dzień się zapowiada.
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Saper napisał: ... słońce świeci, śniegu nie ma, deszcz nie pada. Piękny dzień się zapowiada. Panie Poeto, zapiszę to sobie ? Pozdrawiam wszystkich?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zapisz, zapisz i tantiemów nie będę wymagał.
Użytkownicy Vince Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Coś w tym jest. Takie samo zdjęcie z sobotniego poranka byłoby w białym kolorze. Ale i tak najgorszy to ten wiatr
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 W oczekiwaniu na prom
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A teraz na promie.
czadzo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Cały i zdrowy jestem w domu. Serdecznie podziękowania organizatoromJak zawsze pełna profeska. Wszystkim uczestnikom oczywiście dziękuję za mile spędzony czas. Tym którzy jęcząc, stękając bawili się przy moim rozporku dziękuję szczególnie, bez Waszej pomocy droga powrotna nie była by tak komfortowa Zainteresowani wiedzą o co chodzi Do zobaczenia na Burgmanii Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Gieńka Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 My też już w domku. Sławku zabawa jak od 6 lat była po prostu mega. Ośrodek fajny ,jedzonko pycha o towarzystwie nie wspomnę. Jeszcze raz dzięki.
Użytkownicy Vince Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 I ja już w domu. Wszystkim uczestnikom podziękowania za świetną atmosferę, super zabawę i tradycyjne nocne długie Polaków rozmowy.Sławku, Tobie szczególne podziękowania za to że Ci się chce. Twoje imprezy jak zwykle wyśmieniteWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze JACKM Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 My też już w domu .Podziękowania dla Sławka za super zorganizowaną imprezę. Ośrodek super .Pozdrawiamy wszystkich uczestników i do następnego
JuStA Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja już w domku, Puszek też już prawie na wsi. Sławku mega podziękowania za super imprezę i wycieczkę do Dęblina. Z roku na rok poziom na baaaardzo wysokim poziomie. Wszystkim uczestnikom dzięki za suuuuper towarzystwo. Do do następnego ? Czadzo przynajmniej zwierzątko Ci nie zamarzło ?
Tatko Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Co tu dużo pisać jak zwykle było zajefajnie Wszystkim dzięki Sławek szacun dla Twojej Osoby że Ci się chciało Maniuś za to że jesteś . Orzełki ,Maniuś za drogę powrotną i do następnego.
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja też już jakiś czas w domu. Podziękowania dla Sławka i ekipy pomadającej w przygotowaniach tak zacnego imprezy. Jak już wcześniej napisali ośrodek super jedzonko dobre a o towarzystwie już nie wspomnę.? Tato dzięki za drogę na spotkanie i towarzystwo w pokoju. Orzełki dzięki za drogę powrotną. Musisz kupić nowy sprzęt bo Ci koniki pozdychały ??? Co mogę jeszcze powiedzieć? Do następnego spotkania czyli Burgmania.?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 My również już w domku. Wszystkim dzięki za spotkanie było jak zawsze super. Dzięki Sławek za możliwości uczestnictwa rzutem na taśmę. Ośrodek Jedzenie super Towarzystwo mega. Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki i do zobaczenia na burgmani w domku u Maniusia.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja w domu już od 14. Aneta (Artura i Sapera) ? nakarmiła i dalej pojechali każdy w swoją stronę. Dziękuję wszystkim za super spędzony czas. Było wyśmienicie i mega śmiesznie. Organizator pierwsza klasa. Do zobaczenia
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja jeszcze na na polu bitwy. Łatwo nie jest. Sławek dzieki za impreze i "dary" i Mariuszowi i seniorowi za wspolny powrót.
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 55 minut temu, subaru gtb320 napisał: Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki i do zobaczenia na burgmani w domku u Maniusia. Kim Ty jesteś bo chyba się nie znamy? Wiolę i Natalię znam, Ale kim jest ten Subaru gtb320? Ktoś Go zna??
Klubowicze JACKM Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 6 minut temu, .maniek napisał: Kim Ty jesteś bo chyba się nie znamy? Wiolę i Natalię znam, Ale kim jest ten Subaru gtb320? Ktoś Go zna?? ja wiem to chyba ten z którym miałeś jechać na wycieczkę.Ale maże się mylę
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja na razie dotarłem do Krakowa, został jeszcze jeden punkt pośredni i osiągnięcie miejsca docelowego. Dam znać jak dotrę do MSD.
Tatko Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Spacerowali ,zwiedzali Warszawę a teraz udają że się nie znają, tegobez litra się nie rozkmini.
Użytkownicy Vince Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Bo Smoka nie znaleźli i dlatego... ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 12 minut temu, .maniek napisał: Kim Ty jesteś bo chyba się nie znamy? Wiolę i Natalię znam, Ale kim jest ten Subaru gtb320? Ktoś Go zna?? One cię nie?.A wycieczka była udana tylko szkoda że 12km z buta przeszlem Bo przewodnik wolał na holu dogarywyć.?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Bo smoka to powinni szukać w Krakowie, łatwiej znaleźć.
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2019 10 minut temu, subaru gtb320 napisał: One cię nie?.A wycieczka była udana tylko szkoda że 12km z buta przeszlem Bo przewodnik wolał na holu dogarywyć.? Jak to Mnie nie znają?? Bo Przewodnik umawia się na daną godzinę co w Moim przypadku byłem gotowy od śniadania Tyko zainteresowany chciał zaoszczędzić trochę kasy i pojechał Sam z Natalią ???
Rekomendowane odpowiedzi