Sobier Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 GŁOSOWANIE na FOTO Skuter miesiąca styczeń 2019 Dla przypomnienia: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym.Wątek jest zakładany 15-tego dnia miesiąca z ankietą (opcja - publiczna) po zamknięciu wątku - KANDYDATURY Szczegóły wątku i głosowania 1. Głosujemy do ostatniego dnia miesiąca2. W głosowaniu oddajemy jeden głos na jedno zdjęcie. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny3. Prowadzący zamyka wątek głosowanie ostatniego dnia miesiąca w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU<< i robi podsumowanie głosowania. Jeżeli wątek nie zostanie zamknięty w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. Zdobywcy największej liczby głosów za 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza. Laureat konkursu zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. Oto propozycje: 1. Joasia70 2. rafiklegia 3. 1912michał 4. BOCIAN 16V
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Stycznia 2019 No to zaczynamy. Mimo że zima, głos na zdjęcie Joasi. Zimowe zdjęcia fajne, ale troszkę bez wyrazu (mało koloru) ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2019 Dziwne jakieś... dałem głos na rafiklegia i zobaczyłem wyniki głosowania, ale mojego głosu nie widać... Z telefonu nie można głosować?
Valdek_Tychy Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 wprawdzie jest zima a na foto klimat letni ale nic to, ? nr 1
szakal Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Oczywiste że B 650 Joasi .Super Fota
Marek62 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jak zima to zima , co to by był za kalendarz bez choć jednego zdjęcia w okresie zimowym bez śniegu , fotka 2
Astonpiotr Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Oczywiście że Rafik!!! Zima pełnu gębu ?
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zima oczywiście ? ale jakoś przemówiła do mnie fotka nr. 1 1 godzinę temu, SlawoyAMD napisał: Z telefonu nie można głosować? Z telefonu można, ale tylko przez stronę www. Przez TapaTalk nie widać sondy... chyba że kliknąłeś w przeglądarce pokaż rezultaty to wtedy już klops.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2019 59 minut temu, arturas napisał: Z telefonu można, ale tylko przez stronę www. No właśnie przez stronę www, ale w wersji mobilnej (jeśli ma to jakieś znaczenie)... No cóż, widać przepadło, więc jeśli ktoś by zapamiętał, to mój głos na nr. 2 ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 16 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2019 Foto nr1 Joasia70 ? Super fotka....
GadekW Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jak zaczynać rok to z bananem na buzi... Zdjęcie Asi wymiata.
Sobier Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2019 Niestey ale wielkiego wyboru nie ma ?
MISIEK Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie lubię zimy, ale skoro głosuję na zdjęcie do kalendarza na miesiąc styczeń - to musi być śnieg... hmm... tym bardziej, że ostatnio go coraz mniej. Dla mnie na polu bitwy pozostają więc dwa zdjęcia: nr 2 i nr 3. Mój głos na nr 3 - coś innego, no i lubię nocne klimaty.
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2019 Król jest tylko jeden. Grupa Śląska - jedyna wyjątkowa. ? ?
Bogusz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam . Fotka nr 1 Joasi . Pzdr Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Orion Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Foto nr1. Te zimy coraz łagodniejsze, to i fotka pasuje, taka wielosezonowa.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 17 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2019 Królowa jest jedna w tym rozdaniu - głos dla Joasi
Sympatycy kris02 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wiadomo - KRÓL !!
Rekomendowane odpowiedzi