jazbycho Opublikowano 29 Listopada 2018 Opublikowano 29 Listopada 2018 Witam kolegów. Nie mogłem się powstrzymać by nie pochwalić się swoim nowym pojazdem. Nie mam jeszcze wiele do powiedzenia ze względu na pogodę ale mam nadzieję, że z czasem będę mógł powiedzieć coś więcej. Pozdrawiam Wszystkich. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy kris02 Opublikowano 30 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2018 Niech wozi bezpiecznie
dziadzia Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Sprzęcik fajny, tyle powrotów co wyjazdów, szkoda że nie ma jakiejś szyby przedniej, bo przednia osłona to dobrodziejstwo.
jazbycho Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 Rocznik 2007. Przebieg 8500km. Ze stanu podzespołów wygląda na oryginalny.
adam_us Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Bez szyby, bez kufrów, bez schowka... ale i tak to świetny sprzęt!! Gratuluję i pozdrawiam.
jazbycho Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jakąś szybę ogarnę a kawałek schowka też się znajdzie.
Rekomendowane odpowiedzi