marcyś Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Szanowni, znając Wasze wieelkie serducha i zamiłowanie do pomagania, proszę Was o pomoc w zbiórce odzieży, pościeli, kocy oraz gier planszowych, filmów DVD i innych zabawek dla Domu Dziecka na warszawskiej Białołęce. Owy Dom jest mocno zaniedbany i ubogi w powyższe rzeczy. Dzieciaki byłyby nam wszystkim mocno wdzięczne. Wszystkie rzeczy możecie przywozić do mnie do żłobka na ul. Filomatów 32 lub piszcie albo dzwońcie 503012242. Ewentualnie mogę też przyjechać i odebrać osobiście. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2018 W najbliższych kilku dniach zrobimy "remanent" w za małych ciuchach naszej córki. Upierzemy, przygotujemy i przywieziemy. W sumie to chyba trzymaliśmy to wszystko, aby kiedyś przekazać to dla domu dziecka. Oprócz ciuchów znajdą się jakieś zabawki i dokupimy jakieś słodkości. 1
marcyś Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 Dzieki PiotrzeWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
marcyś Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 Jesli Ktos z Was chcial by sie spotkac z dzieciakami z Domu Dziecka poznac Ich czy porozmawiac to bedzie ich 14ka na MotoMikolajkach. Razem z P. Olga Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
marcin 76 Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Ja też przyłączam się do akcji coś tam mamy ustalone mam nadzieję że się wszystko uda i dzieciaki za tydzień dostaną 36 szt spodni
marcyś Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 Wielkie DZIĘKI Marcinie. W kontakcie bedziemy jak mam odebrac tak wspanialy prezentWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
marcin 76 Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Słuchajcie mam plan .zamieżam parę osób zaangażować i ponieważ działam w branży odzieżowej spróbuję coś pomóc
marcyś Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Moi drodzy.Podsumowujac zbiórkę wyszlo tego okolo 3 Tranzitow w kilku turach.Dzieciaki obdarowane, zadowolone i usmiechniete. Dostaly dzieki ofiarnosci i zaangazowaniu Marcina 76 wraz zekipa z Chmielnika nowe ubrania w ilosci zabezpieczajaceej znakomita wiekszosc potrzeb. Ponadto Wielkie dzieki za pomoc i ofiarnosc Gience i Pootrowi oraz wszystkim którzy przylaczyli sie do akcji. Byla Moc. Mam nadzieje ze to nie koniec naszej pomocy bo dzieciaki naprawde potrzebuja wszystkiego.Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
marcin 76 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Oczywiście że to nie koniec jak tylko będzie możliwe postaramy się znowu pomóc przy następnym moim wyjeździe do Warszawy, ja sam w to nie wieżyłem że tyle osób się przyłaczy ale zasługi największe dla Mam tych dwóch muszkieterów z fotki wyżej . dziewczyny odwaliły cała robote
marcyś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 Kilka słów dlaczego zbieramy.Dom dziecka jest przeznaczony do likwidacji za 2 lata dlatego tez jest mocno niedoinwestowany.( jak likwidujemy to po co dawac kase).Dzieciaki po zbiorce zostaly zaopatrzone w najpotrzebniejsze rzeczy do ubrania. mycia wyprawki dla maluszków.slodycze gry planszowe i filmy dvd dla dzieci. To wszystko dzieki WAM. Teraz glos przekazuje Arturasowi ktory ma nowy pomysl jak jeszcze wesprzec mozemy maluchy.Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2018 2 godziny temu, marcyś napisał: Dom dziecka jest przeznaczony do likwidacji za 2 lata dlatego tez jest mocno niedoinwestowany.( jak likwidujemy to po co dawac kase). Zgodnie z dyrektywą Unii Europejskiej wszystkie duże domy dziecka będą zlikwidowane. Do istniejących nie są już przyjmowane dzieci. W to miejsce są i będą tworzone małe rodzinne domy dziecka. Wczoraj właśnie o tym rozmawiałem z kompetentnymi osobami.
marcyś Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 Tak na 11 Listopada podobno ich beda przenosic do starej jednostki wojskowej. Ale czy to bedzie rodzinne ?Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Badzmy dobrej mysli Piotrze. Tak czy inaczej jakos te 2 lata musza przetrwacWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi