Lucjan73 Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Przepraszam wszystkich zainteresowanych udziałem w naszej zabawie w miesiącu listopadzie. Niestety Smarciu okazał się po raz drugi osobą nieodpowiedzialną i delikatnie mówiąc "olał" swoje obowiązki jak i pokazał gdzie ma nas forumowiczów. W związku z tym dostał urlop od forum, może coś przemyśli. Dodatkowo jego zdjęcie nie znajdzie się w naszym kalendarzu. Nie będzie mógł również brać udziału w naszej zabawie. Proszę bardzo aby osoby które zgłaszają swoje zdjęcia zapoznały się z regulaminem i poważnie podeszły do swoich obowiązków nie jesteśmy w przedszkolu i założenie tematu na zasadzie kopiuj wklej nie stanowi chyba dla nikogo problemu. W razie problemów zawsze można poprosić o pomoc. Wszystkich fotografujących swoje maszyny zachęcam do wstawiania fotek! >> dla przypomnienia :::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania.d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu.Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail:fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.
Rysiak Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 W takim razie wrzucam jesienne zdjęcie mojego skutera.
GadekW Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Moja propozycja na jesienne zdjęcie listopada...
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2018 .. i mój jesienny akcent miasta
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 13 Listopada 2018 Led' owe spojrzenie...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2018 czy tylko ja nie widzę fotki Ojca Dyrektora ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 14 Listopada 2018 Powinno już być Czekamy na kolejne kandydatury.
Witek77 Opublikowano 14 Listopada 2018 Opublikowano 14 Listopada 2018 Ostatki sezonu 2018, a niżej... Podobne zdjęcie, ale w ujęciu "bez koła", trochę mi się kojarzy ze skuterami z Gwiezdnych Wojen
Lucjan73 Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 Zamykam wątek kandydatur i zapraszam do głosowania.
Rekomendowane odpowiedzi