marycha Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Tak, ja będęWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 10 Listopada 2018 Powinno się udać. Brak szczegółów więc podaję: W setną rocznicę odzyskania niepodległości, setki motocyklistów w biało-czerwonych barwach zagoszczą w Warszawie 11 listopada. Motocykliści i nie tylko, będą mieli możliwość wzięcia udziału i podziwiania patriotycznej parady motocykli. Trasa tegorocznej edycji parady: Parada motocykli wystartuje 11 listopada spod pomnika Marszałka Józefa Piłsudskiego w Sulejówku z ul. Paderewskiego o godz. 13:30. Z Sulejówka motocykle podjadą ulicami Warszawy, aby zakończyć przy ul. Pory. Przejazd: Paderewskiego nr 94 Sulejówek, Aleja Marszałka Józefa Piłsudskiego – droga nr 638, ul. Trakt Brzeski, ul. Bronisława Czecha, ul. Płowiecka, Rondo Ignacego Mościckiego, ul. Płowiecka, ul. Grochowska, Rondo Wiatraczna, al. Stanów Zjednoczonych, trasa Łazienkowska, pl. Na Rozdrożu, al. Ujazdowskie, ul. Belwederska, ul. Sobieskiego, ul. Idzikowskiego, ul Pory. Koniec przejazdu na wysokości toru Stegny. Uczestnicy: Zapraszamy motocyklistów do aktywnego uczestnictwa i przybrania swoich maszyn w patriotyczne atrybuty. godz. 12:00 Burmistrz Miasta Sulejówek zaprasza na wspólne odśpiewanie Hymnu Polski godz. 12:00-13:30 Zbiórka motocyklistów przy ul. Paderewskiego, Sulejówek
Tatko Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Jest czas może jakaś ustawka coby razem podjechać.
Dunaj Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Ja też. Godzinę temu, Andrzej.S napisał: Jest czas może jakaś ustawka coby razem podjechać. To chyba jak co roku, tu :https://www.google.p...62804,15z?hl=pl , tzn na Shell'u przy Ostrobramskiej. Tylko kwestia o której, się zbieramy, żeby spokojnie podjechać do Sulejówka.
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2018 Moze spot jak ostatnimi razami stacja shell za BMW Auto Fus na Ostrobramskiej.Proponuje zbiórkę godz. 11-11.20 z wyjazdem 11.30
Dunaj Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 "godz. 12:00 Burmistrz Miasta Sulejówek zaprasza na wspólne odśpiewanie Hymnu Polski" dobrze by było żebyśmy dotarli.
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2018 Damy radę Tylko ciekawe jak z nasza frekwencją. Czy będzie przynajmniej taka jak 2 lata temu?
Tatko Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 A jak Ktoś nie umi śpiewać.
rafiklegia Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Ja też zamierzam się pojawić w Sulejówku o 12:00. Jak Was poznam ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2018 Jesteśmy Coś na słodko
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 11 Listopada 2018 Użytkownicy Opublikowano 11 Listopada 2018 Działo się
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzięki wszystkim Tym, którym się dziś chciało wspólnie świętować Dzień Niepodległości w siodłach 2oo. Czas spędzony razem z Wami bezcenny ... I to pomimo tego, że ostatnimi czasy upał jakby lekko zelżał. Do miłego
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2018 Ja miałem troszkę obowiązków rodzinnych wszak brat Marcin to na słynne imieninowe rogale się wybrałem ?. Rafiklegia na pocieszenie AK-acz z ubiegłorocznej parady z okazji „okrągłej” 99 rocznicy odzyskania przez Polskę Niepodległości P.S. Andrzejku , wieniuszek piękny
Sobier Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 3 godziny temu, rafiklegia napisał: Andrzej.S miałeś farta Gdzie to wygrzebałeś kolego ?
Tatko Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Zawsze jest pod ręką ale żeczywiście Ktoś mnie ustrzelił dobrze że to nie było polowanie.
rafiklegia Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Na fejsie. Sulejówek forum mieszkańców. Jest tam masa zdjęć. Nawet na filmie można się znależć. Podobno było około 5200 motocykli.
Tatko Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Przy całym Naszym przejeździe reakcja Mieszkańców była rewelacyjna ale jak przejeżdżaliśmy koło siedziby Premiera 3 -ech Wiekowych Dziadków ubranych w dawne mundury salutowało Nam to dopiero przynajmniej Mnie chwyciło za pikawe zrobiło Mi się jakoś dziwnie ale przyjemnie. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 12 Listopada 2018 Masz rację. Wczorajszy wyjazd motocyklami z Sulejówka, w długim korytarzu utworzonym z tłumu ludzi, którzy uśmiechając się bili brawo, machali przyjaźnie i unosili kciuki w górę... był pozytywnie emocjonujący
Rekomendowane odpowiedzi