zibi Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 a tu kurde jeden cios: w nowych puszkach Harna? smakuje jak woda a dzisiaj kupiłem Żubra w nowej puszce i to samo Co to się dzieje? Czy ktos mi to wyja?ni? Czy to znaczy ,że trzeba się przerzucić na winko? !happybth
adams Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Trzeba zrobić przerwę w piciu pifka, ha, ha !happybth
TALKA Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam!! Ja wole winko !!! Ale na !happybth się nie gniewam latem też się wypije !!!
Gość SzCzApA™ Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 ja powiem tak trzeba zacz?ć pić piwko a nie wode po myciu kadzi tzn: zmienić marke
Gość adamC Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Ewentualnie trzeba sie zabrac za wlasna produkcje - goraco polecam, kupa zabawy. Zestawy do domowego wazenia dostepne sa miedzy innymi w leroy merlin lub na http://www.browar.biz/
jagroski Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Po pierwsze ze szkła, a nie z blachy i najlepiej w zacnym gronie kuflem z beczki. Oooooooooo tak jak tych dwóch.
zibi Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Opublikowano 4 Lutego 2007 Rady niby dobre ale chodzi o to ,że jako?ć produkowanego piwa w naszym kraju drastycznie spada i jest to poważny problem Nie znam się na technologii wyrobu dokładnie, lecz doszły mnie słuchy,że browary nie chc? już tracic czasu na tradycyjn? fermentację itd. tylko zaczynaj? robić ,,piwko z proszku".
Gość elwood_blues Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Znowu jaka? pomyłka lub sabotaż na linii produkcyjnej - czy kto? pamięta jak to było z Żywcem , na pocz?tku lat 90-tych? Przez kilkana?cie tygodni Żywiec smakował jak najgorsze ?cieki - tłumaczono to oficjalnie problemami na nowej linii produkcyjnej, ale prawda była taka, że Żywiec w tamtym okresie importował okropnej jako?ci składniki prosto z USA.
Gość DZIWAK Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 wItam Moze po prostu znudzil Ci sie browarek.Jest metoda odstawici znalesc inne smaczne plyny np jakies Isostar Powerade zdrowsze smaczniejsze i mozna pic w miejscach publicznych Zas jesli przeszkadza Ci samk piwa to niestety ale wniosek jeden pij wiecej po 3 zwykle smak zanika Szacuneczek Dziwak (Óć)
Gość scottie Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Ja tez mialem dosc piwka z puszek i sprowadzilem sobie takie cos: http://www.perfectdraft.de/perfectdraft/flash_content.asp jedyny minus to taki ze po beczki jezdze do niemiec, holandii i belgii ale warto... oj warto, piwko smakuje rewelacyjnie a maszynka dba o to by bylo w idealnej temperaturze i trzyma jakosc piwa przez miesi?c
Gość SzCzApA™ Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Rady niby dobre ale chodzi o to ,że jako?ć produkowanego piwa w naszym kraju drastycznie spada i jest to poważny problem wiesz juz od dawna browary robi? piwko przy pomocy chemii tak jak już wspominałem zacznij pić piwo np: Leszek jest niezły ale fakt że nie taki jak kiedy? no i jeszcze Heineken mniammmm !piwko !piwko znajomy wzioł sprawe w swoje ręce i musze powiedzieć że całkiem niezłe mu wyszło ostatnim razem a produkty s? dostępne bezproblemowo !w00t "Moze po prostu znudzil Ci sie browarek.Jest metoda odstawici znalesc inne smaczne plyny np jakies Isostar Powerade zdrowsze smaczniejsze i mozna pic w miejscach publicznych" No raczej napewno nie zdrowsze r?bi? w?trobe bardziej niż 30 lat picia wódy
Klubowicze Profesor Opublikowano 5 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2007 piwo zawsze z ciemnej butelki a nie z blachy proponuję zmienić markę - przy wymienionych nie dziwię się "walorom" smakowym Pozdrówko
Gość elwood_blues Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 No wła?nie....leszek, heineken.... dla mnie to miliardy hektolitrów cienkiego piweczka, warzonego na wielk? skalę - chociaż i tak 10 razy lepszego od amerykańskich sików pt. budweiser albo muller. Żywe (nie mylić z Żywcem), KoĽlak, Okocim Palone, Paulaner weissbier, EB Munchen, to dla mnie prawdziwe piwo - polecam.
pidzam Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Pilsnerek Urquel ale tylko 0,5 l butelka oczywiscie,zadnych puszek!
Gość PCX Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Regionalne wyroby bawarskie lub austriackie ... Nie do?ć że przepyszne i unikalne w smaku to wchodzi jak woda i nie pozostawia kaca Polecam Spróbować ...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2007 Zaznaczam prawie nie piję!,ale super piwko to VELVET lej? go czesi w Karwinie polecam.Po nalaniu do kufelka musuje piękn? ma?lan? piank? przez kilka ładnych minut.` polecam pawel883
Gość SzCzApA™ Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zaznaczam prawie nie piję!,ale super piwko to VELVET velvet robi dobry papier toaletowy !OK hehe a tak na serio to mialem okazje pić całkiem całkiem niepowiem i oczywi?cie zgadzam sie z wiekszo?ci? co do butelki puszki s? dobre na farbe olejn? czy konserwe ale picie piwa z aluminium bleeeeeee !piwko powinno być karane kiedy? leżajsk było dobre ale już bardzo dawno nigdzie go nie spotkałem
ciachu Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 No wła?nie....leszek, heineken.... dla mnie to miliardy hektolitrów cienkiego piweczka, warzonego na wielk? skalę - chociaż i tak 10 razy lepszego od amerykańskich sików pt. budweiser albo muller.Żywe (nie mylić z Żywcem), KoĽlak, Okocim Palone, Paulaner weissbier, EB Munchen, to dla mnie prawdziwe piwo - polecam. KoĽlak z pierwszej serii smakował rewelacyjnie, jednak sprzedawany obecnie znacznie odbiega od poprzedniego !OK Nie wiem, może to przypadek, ale trochę się zraziłem !piwko
regis Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 To przestancie pic komercyjne scierwo i zacznijce nabywac piwo z mniej znanych browarow. Osobiscie polecam Łomże, Kasztelan i co? wprost genialnego Miodowe browar Ciechanów Dobra jest tez Perła Zawsze jak jezdze gdzies na wakacje w Polske, staram sie kupowac piwo, ktore jest charakterystyczne dla danego regionu. Bardzo zadko sie zawodze na smaku i jakosci takiego piwka !piwko A na koniec piwne niebo w gebie Ksi?żęce niepasteryzowane !OK
Gość APTO Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Wszystkim, którzy odwiedzaj? Mazury polecam spróbowanie piwa Regina, tylko nie z butelki czy też puszki, wył?cznie z kija - rewelacja, można rzec "dobre, bo polskie", browar Giżycko. !OK !piwko
drogowiec Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Apto... sprawdzę Twoje rewelacje w czerwcu tego roku !OK:P !piwko Pozdrówka
jagroski Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Drogowiec, ja na wszelki wypadek zabrałbym jaki? sze?ciopak swego ulubionego.
Gość Pavson Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. Tak dla czystej ciekawo?ci powiem że Łomża i Perła to jest niemalże to samo wiec nie dziwie Ci sie że smakuje. Co do kasztelana to jak dla mnie wy?mienite. W jednej z moich ulubionych knajpek której jestem stałym bywalcem wła?nie go serwuj?-miodzio:P
Gość Estelle Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Perła chmielowa to nasza królowa !tut !tut Żywca pijam tylko z sentymentu Pavson - w której?
drogowiec Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 KAsztelanem odżywiam się wył?cznie na Kujawach, gdzie mam działkę nad jeziorem. Szczerze mówi?c wła?nie TAM ten browarek najlepiej mi wchodzi Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi