Corleone Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Bylem ostatnio na urlopie w hiszpanskiej Andaluzji. Jezdzac roznymi drogami czesto trafialem na taki znak jak na zalaczonej fotografii. Nie mam pojecia co on mogl oznaczac (jezdzilem autem). Zdziwilo mnie to jak spokojnie jezdza tam na motocyklach... Oczywiscie w miastach kroluja wszelkiej masci skutery. Pozdrawiam, Corleone
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2018 1 godzinę temu, Corleone napisał: Nie mam pojecia co on mogl oznaczac (jezdzilem autem). Dwa znaczenia: "Ostrożnie" ... Zachowaj bezpieczną odległość od poprzedzającego pojazdu / nie hamuj gwałtownie bo za tobą może być moto. Na Costa del Sol spotkałem się też z takim znakiem:
Lucjan73 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Mariusz to chyba ostrzeżenie "szarańcza ze spotu wraca" 1
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 7 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 4 godziny temu, Lucjan73 napisał: Mariusz to chyba ostrzeżenie "szarańcza ze spotu wraca" Buahahha dobre u nas też powinny się takie znaleźć
Corleone Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Dzieki Mariusz za info. Z nasza polska kultura jazdy, to powinny byc znaki dla kierowcow puszek ostrzegajacych ich przed moto Pozdrawiam,Corleone
Rekomendowane odpowiedzi