Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 22 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2018 Przy sposobności raczę zrobić wpis i zmiany w tabeluniiiiiiii. ...a mam taki pomysł, żeby karpia puścić wolno i dać mu żyć, jak nie będzie więcej chętnych z jedną Anetką mam to już ......... na dobrej drodze negocjacji ...., spróbuję jeszcze z Anetką ..... z "d" w nicku to uzgodnić Oj tak tak w drodze .....negocjacji Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu TapatalkaCo się nie zrobi dla wspaniałych koleżanek.... nawet wodę w wino można zamienić Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 Godzinę temu, _ANETA_ 80 napisał: (...) Co się nie zrobi dla wspaniałych koleżanek.... nawet wodę w wino można zamienić Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka To miała być moja kwestia
Klubowicze frodka2 Opublikowano 23 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2018 Hmmm.... no dobra..... po długich i głębokich przemyśleniach niech będzie pstrąg. Może to jakoś przeżyję. Pozdrawiam froDka2
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2018 Wpłynęły kolejne wpłaty - uzupełnię niebawem. Chwilowo czas pochłania mi przerabianie karpia na pstrąga.
Moni82 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 Prosimy o dopisanie do listy Monika: borowikowa, sandacz, frytki Robert: borowikowa, dorsz, frytki
Marcin 78 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 Proszę o dopisanie do listy ; Basia - borowikowa, dorsz z frytkami Marcin - borowikowa, sandacz z frytkami Dawid - barszcz, filet z kurczaka i frytki
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 25 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2018 Prosimy o dopisanie do listy Ania : barszcz -sandacz -ziemniaki Krzysiu i Szymek. Jutro napisze co zamawiają bo już spią...
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 26 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2018 Nas w 99% nie będzie. Ostatecznie dam znać w czwartek.(jeśli jeszcze można)
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2018 Dla uspokojenia informuję, że wpłaty Anety, Moniki i Jacka dotarły. Tabelę uzupełnię wieczorem.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 26 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2018 uzupełniam Krzysiu : borowikowa , sandacz, frytki Szymek: barszcz, dorsz, frytki kasa poleciała
Moni82 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Pięknie dziękujemy wszystkim za sympatycznie spędzone niedzielne popołudnie. Jeszcze raz wszystkim życzymy: Pełnych ciepła, spokoju i radości świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności i sukcesów w 2019 roku Ewa dzięki za upominek, to była miła niespodzianka:)
Klubowicze frodka2 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dołączamy się do podziękowań dla Ewy za sympatyczny upominek, a dla pozostałych współbiesiadników za miłe chwile w ten ponury dzień. Dla wszystkich raz jeszcze Wesołych Świąt! Aneta i Jurek
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 I wszystkim Wam za wspaniały czas i życzenia - . Spełnienia ich, Wesołych Świąt i słodyczy Kenobi Wam życzy.
Marek Leśniak Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Kędzierzynianie dziękują za spotkanie Opłatkowe i mile spędzone popołudnie. Superowo że mogliśmy się spotkać. Ewuni wielkie dzięki za upominek. Pozdrawiamy i do następnego.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 Święta co raz bliżej Jeszcze raz życzę zdrowych, pogodnych radosnych świąt Bożego Narodzenia szczególne podziękowania dla Patryka, że miał czas i ochotę zorganizować dla Nas to spotkanie opłatkowe
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dziękujemy za mile spędzony czas Patryk dzięki za organizację " Stroiki niespodzianki" ... cała przyjemność po mojej stronie
GadekW Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 I my pragniemy podziękować wszystkim za fajnie spędzone chwile przy wigilijnym stole, Ewci za piękny prezencik, a przede wszystkim Patryk Tobie za ogarnięcie imprezy. Dziękujemy i życzymy Wesołych Świąt.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Grudnia 2018 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2018 Życzymy zdrowych i spokojnych świąt. Dziekujemy za miło spędzone z wami spotkanie opłatkowe, za perfekcyną organizację i piękne upominki. Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
ja-rek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajnie dziś było, Pozdrawiam "wszystkich"* Biesiadników Wigilijnych. Martynie już ze "1oo razy"... opowiadałem i odpowiadałem na pytanie : kto był?, co mówił?, .... Dziękuję za Nasz wspólny czas. ja-rek. * żeby nikt nie myślał, że się mu uda wymigać od życzeń( które dostał i składał).... będzie kontrola ich realizacji...
Klubowicze Trebor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dziękuję za miły niedzielny wieczór Patryk dziękuję za organizację Dobrych Świąt
Jaki 40 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dziękujemy za miłe spotkanie i śliczny upominek. Zdrowych pogodnych Świąt.
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2018 Serdecznie dziękuje za miłe "Opłatkowe Spotkanie". Niech życzenia się wszystkim spełniają. Tu kilka zdjęć
Marcin 78 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Bardzo dziękujemy za miłe spotkanie opłatkowe, życzenia i spędzony wspólnie czas. Fajnie było zobaczyć wszystkich uśmiechniętych przy wspólnym stole - oby tak zawsze było, czego Wam i sobie serdecznie życzę Podziękowania dla Ewy za piękny stroik, a Patrykowi za zorganizowanie spotkania oplatkowego Jeszcze raz ; zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz wymarzonych prezentów pod choinką
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dziękujemy za przemiłe spotkanie wigilijne Patrykowi za organizację Ewie za niespodziankę wszystkiego najlepszego wesołych świąt
Rekomendowane odpowiedzi