Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2018 Witam wszystkich serdecznie. Stało się tradycją, że na początku grudnia, już w nastrojach świątecznych, spotykamy się na "Spotkaniu Opłatkowym". Również i w tym roku chciałbym zaproponować i zaprosić wszystkich chętnych na spotkanie, które odbędzie się w dnia 9 grudnia 2018r. w niedzielę od godz. 16:00 w sprawdzonej przez kolejne lata Karczmie Rajcula. Sprawdzone mamy również menu i o przygotowanie takiego poprosiłem. Menu dla Dorosłych Zupa: - Barszcz z uszkami lub Borowikowa z grzankami Ryba: - Dorsz smażony - Pstrąg w ziołach, podawany z sosem serowo -grzybowym - Karp panierowany z masełkiem - Sandacz w sosie cytrynowym Dodatki: - Ziemniaki sztamfowane z masłem - Frytki - Zestaw surówek Ciasto: Kołocz śląski z serem, z makiem, z jabłkiem Napoje: - Kawa lub herbata - Soki owocowe, woda mineralna Menu dla Dzieci - Dorsz smażony lub filet z kurczaka w panierce Dodatki: - Frytki - Surówka Ciasto: Kołocz śląski z serem, z makiem, z jabłkiem Napoje: - Herbata - Soki owocowe, woda mineralna Koszty: Osoby dorosłe - 65zł. Dzieci - 48zł. Zapraszam wszystkich i proszę o zgłaszanie się oraz podanie wybranych zestawów wpisując jaka: - Zupa, - Ryba Dla dzieci: - Zestaw dziecięcy - dorsz lub filet. Zapisy przyjmowane będą do 25 listopada 2018r. Wpłaty również przyjmowane będą do dnia 25 listopada 2018r. na konto: 02 1050 1214 1000 0090 9276 7947 w tytule przelewu proszę wpisać: OPŁATEK 2018 i nick W związku z tym, że sobota i niedziela są dniami w których banki obracają naszymi pieniędzmi, a z realizacją operacji ociągają się do poniedziałku, poczekam na zaksięgowanie na koncie wykonanych i zgłoszonych przelewów oraz uczestników. Lista i wybór menu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2018 no to zacznę : poproszę zupę borowikową i dorsza z ziemniakami sztamfowanymi z masłem
Jaki 40 Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 My też Iza i Jaki Iza- Borowikowa z grzankami, Dorsz smażony, Ziemniaki Jaki-Borowikowa z grzankami, Dorsz smażony, Frytki
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2018 Wstępnie się piszę. Resztę szczegółów podam później. Muszę "zaszantażować" planistów......
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2018 Proszę o dopisanie do listy Ewa - barszcz z uszkami, sandacz z ziemniaczkami Artur - barszcz z uszkami, sandacz z ziemniaczkami Dziękujemy
GadekW Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Kasia: barszcz, pstrąg i ziemniaki Wojtek: barszcz, dorsz i frytki
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 7 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2018 Aneta: barszcz z uszkami, frytki i kkaarp Paweł: barszcz z uszkami, pstrąg w ziołach, frytki Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MarP Opublikowano 7 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 Dla nas poproszę: Kasia: borowikowa, pstrąg w ziołach i frytki Marek (czyli ja ): borowikowa, dorsz i frytki
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 No i się udało. Pokonałem mrocznego lorda sithów. Walka była wyczerpująca, więc na regenerację sił poproszę: barszcz z uszkami, dorsz i frytki.
Klubowicze Trebor Opublikowano 9 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2018 Proszę o dodanie do pięknej tabelki borowikowa, dorsz, frytki
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2018 Melduję się do tablicy, barszcz, pstrąg, frytki.
Klubowicze karton Opublikowano 15 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2018 Ja i Sabina borowików sandacz ziemniaki 2×
Klubowicze frodka2 Opublikowano 16 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2018 To i my: Aneta borowikowa, karp + frytki Jurek borowikowa, dorsz + ziemniaki
Klubowicze ziga Opublikowano 21 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2018 Beata -barszcz ,pstrąg + frytki Romek - borowikowa ,sandacz + frytki
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 Dzień dobry zachmurany Jak się to tradycją stało dla mnie: BOROWIKOWA, SANDACZ I ZIEMNIAKI Pocałuski!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 Dnia 2.11.2018 o 22:56, Joasia70 napisał: no to zacznę : poproszę zupę borowikową i dorsza z ziemniakami sztamfowanymi z masłem czy ja bym mogła jeszcze zmienić zdanie ? pięknie proszę o sandacza zamiast dorsza ... dziękuję
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 5 minut temu, Joasia70 napisał: czy ja bym mogła jeszcze zmienić zdanie ? pięknie proszę o sandacza zamiast dorsza ... dziękuję Proszę Państwa - bo Asia ściąga!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 22 minuty temu, Dadzia POLICE napisał: Proszę Państwa - bo Asia ściąga! a Dadzia skarży !! Dadzia bo ja wiem, że Ty wiesz co dobre i przypomniałam sobie, że dorsza to ja w "biedrze" kupuje a sandacza nie
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 32 minuty temu, Dadzia POLICE napisał: Proszę Państwa - bo Asia ściąga! 11 minut temu, Joasia70 napisał: a Dadzia skarży !! ...jak w szkole.... ...bo do kąta pójdziecie i uwaga do dzienniczka...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 53 minuty temu, kenobi napisał: .... ... a kenobi sie bije !!!!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 Godzinę temu, kenobi napisał: ...jak w szkole.... ...bo do kąta pójdziecie i uwaga do dzienniczka... 31 minut temu, Joasia70 napisał: a kenobi sie bije !!!! Ciesz się że nie wpadł na pomysł klapsów na gołą d..ę
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 Artur, tobie klapsy się marzą? ..na gołą......ach ty...brutalu.... . Ciiii...bo Niebieską Kartę dostanę...
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2018 4 godziny temu, Dadzia POLICE napisał: Dzień dobry zachmurany Jak się to tradycją stało dla mnie: BOROWIKOWA, SANDACZ I ZIEMNIAKI Pocałuski! 4 godziny temu, Joasia70 napisał: czy ja bym mogła jeszcze zmienić zdanie ? pięknie proszę o sandacza zamiast dorsza ... dziękuję Przy sposobności raczę zrobić wpis i zmiany w tabeluniiiiiiii. ...a mam taki pomysł, żeby karpia puścić wolno i dać mu żyć, jak nie będzie więcej chętnych z jedną Anetką mam to już ......... na dobrej drodze negocjacji ...., spróbuję jeszcze z Anetką ..... z "d" w nicku to uzgodnić
Rekomendowane odpowiedzi